💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 599
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
На гимнастичката, която също не е с килограмите, с които беше, ако и каже така, дали пак това ще говори?

# 1 021
Е, хайде сега, ясно е, че Милков го иронизира с паленето на къщата! Той каза, че би го направил ако говореха за неговата емоционалност и АКО така се правеше от емоционалност когато не умееш да си владееш емоциите и да ги канализираш в нещо градивно, а не разрушително.
Проблемът е, че австралопитекът и част от публиката схващат буквално. И го разбират като оправдание за Гошо.
Да, това е така! На тъпанари не бива да се говори с метафори, защото те разбират нещата само когато им се обяснят просто и с обикновени думи.

# 1 022
  • Испания
Обладани сме от тъпотата на участниците.

# 1 023
В миг на умопомрачение, Blush като видях ЧРД на вратата , си помислих, че от формАта са си намерили повод да нахранят и другите племена, като ги поканят на РД Smile SmileSmile
Ама... ти нормална ли си?!? Joy Joy Joy

Моля ви се, не обличайте Александра в лилаво! Първо не ѝ отива лилаво, второ в студио стои у-жас-но!

# 1 024
  • 221B Baker Street
Е, хайде сега, ясно е, че Милков го иронизира с паленето на къщата! Той каза, че би го направил ако говореха за неговата емоционалност и АКО така се правеше от емоционалност когато не умееш да си владееш емоциите и да ги канализираш в нещо градивно, а не разрушително.
Проблемът е, че австралопитекът и част от публиката схващат буквално. И го разбират като оправдание за Гошо.

Е, откога иронията се смята за проблем на иронизиращия?! Проблем имат онези, които не я схващат, а не тези, които я използват... Simple Smile Wink

# 1 025
  • Испания
Ето ви обединението.

# 1 026
Какво обединение? (не гледам студиото и не знам)

# 1 027
Да, за Пламен и аз се учудих, че от ден едно е харесван тук в темата.
Тихо, подмолно, кюта към финалчето. Познавам доста пожарникари- ами, мъжкари са.

Преди няколко страници питах какво пишещите намират у Пламен. Мазен и прикрит ми е. И безгласен, защото е удобно
Не е прикрит - той каза на Юлиян, че прекалява с критиките към жените. А си трае, защото е там не за клюки, интриги и стратегии, а за да се докаже какъв е, какво може, колко е силен и евентуално да победи.
Бигбрадърските драми, конфликти и циркове не би трябвало да са обект на този формат.

# 1 028
Абе, хора, Амелия преди по-хубава ми се виждаше... Нещо аз ли не съм гледала като хората?! Или просто и опадаха миглите и затова ми е различна. Laughing

Най-молобройното племе ще го разквартироват в другите две, това е "обединението".

# 1 029
Прабългарите ще бъдат преместени в другите две племена.

# 1 030
  • 221B Baker Street
Майко мила....майчице.... hahaha
Що за бесен,зверски диалект hahaha
Това е направо престъпно Laughing
Чудя се такива персони не гледат ли телевизия,
не слушат ли радио?Не им ли прави впечатление,че
никой не говори така? Sick ooooh!

Там, откъдето идват, всички говорят като тях, а не като "по телевизията"...

# 1 031
  • София
Ще обединят племената.

# 1 032
  • Испания

Алекс каза, че форматът навлиза в нова фаза. Елиминационните битки ще са много важни, защото племето, изгубило най-много членове, ще бъде претопено и разпределено между другите племена.

# 1 033
  • София
Оф, този Георги голям комплексар- не се радва че Има още една дъщеричка, непременно да каже- третото ще е момче. Ако нямаш син не си мъж?
Когато бях бременна се потресох колко закостеняла е тази идея в българите, че ако нямаш син е голяма драма....
 Като ме питаха какво ще е бебето и аз кажех "момиче" , 80% от познатите ми казваха с ужасно съжаление и съчувствие в погледа-"нищо, другият път ще е момче"....

# 1 034
Мъжете в отбора на славяните са много безлични и скучни.

Общи условия

Активация на акаунт