💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 594
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 065
То пък голема гордост,че спечелил спортни медали ooooh!
Като че ли е спечелил олимпиада по френски език.

# 1 066
  • Испания
Загубата на Георги може и да е очаквана. На другия ден след излизането жена му е родила.

# 1 067
  • София
В промото женски бой ли видях?

# 1 068
  • София

Игри на волята: България (04.10.2019)
  Епизод: 21

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ
,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 069
  • Испания
В промото женски бой ли видях?

Борба за топка. Клинично веселите близначки, Амелия и Марешка. Едната близначка се опитва да изтръгне топката от ръцете на Амелия, а в същия момент другата близначка я души. В следващ кадър - една от близначките, Марешка и Амелия. Марешка беше тръшната на земята.

# 1 070
  • София
Язък, ще заминат екстеншъните на Марешка.

# 1 071
Язък, ще заминат екстеншъните на Марешка.

3 бона в Москва си отидоха...

# 1 072
Абе, хора, Амелия преди по-хубава ми се виждаше... Нещо аз ли не съм гледала като хората?! Или просто и опадаха миглите и затова ми е различна. Laughing

Не съм забелязала какви са й били миглите, но аз също я намирам доста променена и си мисля, че това е, защото е отслабнала, направо как й е хлътнало около очите и скулите й са по- изразени, малко ми е като хронично болна(но не е) и все пак си личи, че някъде там е естествено красива.

# 1 073
А за епизода... Ами, както очаквах, изкефих се на макс. Второ, СтоЕнчо е пълен минус. Момчето две точни изречения не каза. Венцислава открито и спокойно го бъзикаше, а той взе че се напрегна и започна да говори глупости какви хора познавал и как постигнал неща дето други само си мечтаели (умрях от смях). И за каква крехка възраст говори на 23 да не е на 5г.? Като лежи на тея медали по тенис на маса от турнира в училище за 5ти клас, няма да стигне много далеч пък каквото ще да си мисли.
Пламен- имах някакви симпатии, интелигентен и уравновесен ми се струваше, ама нещо ми се издъни с коментарите си, мисля, че усеща заплаха в коалицията между жените и Юлиян и инстинктивно не ги харесва.
Юлиян е ясен, където са силните, там е и той. Каквито и четки да направи, за мен този човек е хлъзгав като змия и само чака да те захапе.

# 1 074
  • Sunshine state
Много съм доволна! А тия двете в студиото, особено гимнастичката до Герги какво му се хилеше на всичко, което каже? Иска ми се да пускат някои различни от вече даваните кадри..
Йоана да си ходи като я боли ръката. Много ме дразни тази девойка.. 😝

# 1 075
  • София
Белла Дона,
Аз, за това писах за неписани правила. Те са много по-важни в живота и в отношението между хората, да го знаеш. Иначе пускай колкото си искаш инфо без спойлери, със сигурност по-популярна няма да станеш. Ъъъ, само дето ще развалиш кефа на десетки потребители във форума и темата. И активни и само четящи. Но ти си знаеш най-добре.  Peace

Уф, изгледал. Simple Smile
То това беше повече игра на концентрация, да овладееш нервите и да запомниш картинките. Той Насето едвам се тътреше и два пъти се връщаше, а Гошето 5 часа не може да отвърже торбичките.  Laughing Ама то и за това трябва малко акъл, а не само да дърпа със сила. Наско много лесно и бързо отвърза своите торбички. Хмм. Абеее според мен от продукцията му скроиха номер на Георги и с избора на игра, а може и торбичките да са били по-здраво вързани (никак не е невъзможно като се замисля), но никой не му е виновен, че влезе пренавит в играта и че 5 пъти се връщаше за 4 картинки или преди това когато трябваше да запомни колко на брой са предметите за първия шифър. Заслужена победа за Насето, браво на него. Simple Smile Радостина мисля, че го подкрепяше от сърце, поне в тази му битка, докато Александър и Добата бяха отвратителни.

СтоЕнчо е много зле горкия. Тъп, тъп че чак вдлъбнат. Внецислава как само го пускаше по пързалката ама той не се усеща и само се излага. Пламен за съжаление за пореден път си отвори устата и от там отново не излезе нищо умно и смислено. Най-добре е да си мълчи и той. Въпреки всичко продължавам да му симпатизирам, но то просто в този формат почти няма за кой друг. С риск да скандализирам голяма част от дамите тук искам да отбележа и добрата поне до тук игра на Юлиян. Ок, в индивидуален дуел още не се е доказал, но според мен той има много голям потенциал, защото не е само силен и издръжлив, но и съобразителен. Освен това до тук в цялата игра само той направи типичен и класически сървайвър ход и елиминира основен съперник. Очаквах Ваня да отбележи това в студиото, но явно нещо не го харесва, а тези неща трябва да се казват, за това са там и за това им плащат. Така че това не ходът на ходовете в целия формат до тук. И най-запомнящото се нещо може би. Извъртя си го по един класически начин, че той и Ваня нямаше чак такъв ход в неговата игра. А това на Александър не са никакви стратегически ходове до тук. Той си мисли, че води племето, но всъщност сивия кардинал там е Гадостина. Ана Мария и е кукла на конци. Много лесно може да манипулира и Добата, така че Александърчо да внимава, хаха. А и това да губиш нарочно, за да гониш хора, които не искат да ти слушат глупостите не е стратегия, а самоубийство. Рядко противен участник.

В студиото останах разочарован от гимнастичката. Директно си защити Георги, ама направо да го бе разцелувала. леле, ужас. И ония в студиото дето ръкопляскаха? Какви бяха тези примати там?  ooooh! Онази до нея пък на някакви кокили пристигна. Ужас, просто ужас. Наистина излишни са тези гости и само дразнят и напрягат. Ваня и Милков са си самодостатъчни.

Относно предстоящото обединение. Е, нали уж като останели 11 човека тогава се обединяват в едно племе? Тук много рано нещо. Зор скъпоценните им връзкарчета и откровени биг брадъри славяните (кой на кого синче, кой плейбой, кой мистър и мис и пр.) да имат предимство. Пламен, Юлиян, Стоян, Роберта и Венцислава и пет да са на брой пак са най-силното и комплексно племе. Онези там наясно ли са с това? Да не забравяме, че в най-изтощителната игра до тук с плуването в морето как Юлиян на два пъти преплува разстоянието и то в страхотна кондиция. За Пламен да не отварям думи. Томас и Март са най-безличните участници в играта до тук. Веско се прояви в една игра и веднага стана герой, ама преди това едно голямо нищо. Гръка и той, в пролога на шоуто с голям късмет взе флагчето и от там и той тотал щета. Аз държа много на игрите и от славяните не съм видял нищо. Амелия най-много изпъква, което е показателно за цялото им племе. Уникални късметлии са, това мога да кажа за тях. И най-безлични и скучни за гледане.

И пак за обединението за финал. Според мен няма да е чак толкова скоро. Алекс намекна, но спомена, че ще има още елиминационни битки, т.е. сигурно ще е след две/три седмици това обединение, хм?  newsm78 Е, ако прабългарите загубят още един човек не знам вече... Ще остават четирима и май няма начин. Но това не е обединение пак. За мен обединение е когато накрая остане само едно племе от Х бр. участници. Може и такова да има на още по-късен етап, но само можем да гадаем. Лошото в случая е, че така и никой от продукцията не ни обясни какви са правилата. Явно в движение ги натъкмяват, май май според това кой им е фаворит. Много жалко, за много наивни и глупави ни смятат. В Сървайвър знаехме почти всичко, тук почти всичко не знаем, сами си правете изводите...  Simple Smile

# 1 076
  • София
В миг на умопомрачение, Blush като видях ЧРД на вратата , си помислих, че от формАта са си намерили повод да нахранят и другите племена, като ги поканят на РД Smile SmileSmile
Ама... ти нормална ли си?!? Joy Joy Joy

Моля ви се, не обличайте Александра в лилаво! Първо не ѝ отива лилаво, второ в студио стои у-жас-но!
И то в лилав сатен... все едно е дошла от пижамено парти и е нямало време да я преоблекат... Joy

# 1 077
  • София
Сега изгледах снощния епизод. И аз имам подозрения, както вече писаха някои от вас, че играта е нагласена. Не само, че беше повече помненето, което не е силна страна на Георги, но и връзването на торбичките. Как толкова време пък не можа да ги отвърже?
А за правилата на играта - уф, супер съм разочарована. През цялото време съм с очакването победителят да се определи на база собствените си сили в пряк двубой, както гледах в мексиканското реалити. А сега - щяло да е с гласуване ( то пак е по предположения, ама знам ли). Да обявят правилата, какво ни държат в напрежение. Или и правилата се нагласят според ситуацията, както също някой тук предположи.

# 1 078
  • Испания
В реклама на FiBank за плащане с часовник мисля, че участва Томас.

# 1 079
Играта си беше супер.Това, че Георги е прост не е вина на продуцентите.Иначе във всяка игра може да се намери елемент, който е предимство за единия.А изпитанието между траки и славяни тази седмица нима бе равностойно ?

Общи условия

Активация на акаунт