Радостина мисля, че го подкрепяше от сърце, поне в тази му битка, докато Александър и Добата бяха отвратителни.
Онази до нея пък на някакви кокили пристигна. Ужас, просто ужас. Наистина излишни са тези гости и само дразнят и напрягат. Ваня и Милков са си самодостатъчни.
Е, ако прабългарите загубят още един човек не знам вече... Ще остават четирима и май няма начин. Но това не е обединение пак. За мен обединение е когато накрая остане само едно племе от Х бр. участници. Може и такова да има на още по-късен етап, но само можем да гадаем. Лошото в случая е, че така и никой от продукцията не ни обясни какви са правилата. Явно в движение ги натъкмяват, май май според това кой им е фаворит. Много жалко, за много наивни и глупави ни смятат. В Сървайвър знаехме почти всичко, тук почти всичко не знаем, сами си правете изводите... 
.
тия дни. Нищо повече няма да казвам, ако беше останал бях на път да не гледам повече, снощи и студиото не гледах заради него. Изобщо не смятам, че е загубил нарочно заради това, че жена му е родила, нито, че е нагласено. Игрите не е нужно да са само за мускули и влачене на тежести. Те са и за характер и воля, и за акъл, все неща, които на Гошо му липсват. Да падне от Наско?????
Точно това заслужаваше.
В самото начало снощи на студиото, малко преди да изгася, го пита някой защо е загубил. И той отговори "Заради Юлиян и останалите, или нещо такова", не помня точно. Значи не защото просто беше по-слаб, а заради другите, не защото се провали, а заради другите, не защото не става само със сила, а и с акъл, а заради другите....нямам какво да добавя повече. Друг е въпросът как на този човек аз лично не му разбирам/х нищо или почти от това, което казва/ше. Отвратителен, ужасен, кошмарен диалект. 

. Та затова моля ако има нещо ВАЖНО, което съм пропуснала, добра душа да ме светне.

, сериозно го пиша. И затова аз съм "за" СМС-и. Не, че вярвам в реалното им и правилно, и честно отчитане, но според мен трябва да се отчетат нагласите и предпочитанията на зрителите. Нали
Препоръчани теми