💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 588
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Испания
Игри на волята: България

⬇ ПОНЕДЕЛНИК ⬇
Новата битка за Територии ще бъде екстремно изпитание за всяко от племената!
👉 Прабългари са с 3-ма войни по-малко!
👉 Ще се прегрупират ли Траки в 3 лагера?
👉 Славяни 3-та седмица са далеч от Резиденцията!
Гледайте в понеделник от 20:00 по NOVA

# 1 081
Не съм гледала студиото - хванах само началото. Ще определят победителя със смс-си ли??
Е, сега Александър изгоря! Напук съм готова да гласувам за когото и да е, ако той е единият финалист!

# 1 082
Ами аз мисля, че наистина с избора на игри продуцентите определят кой да отпадне.

# 1 083
И аз не смятам, че имаше чааак пък такава режисура. Със сигурност умишлено е избрана тази игра, за да имат и двамата шансове. Състезанието не беше все пак по висша математика. Ако Гошо имаше, колкото мускули, толкова и акъл, играта щеше да приключи много бързо, ама се видя, че единият компонент липсва и затова загуби. Същата е логиката и при двубой мъж- жена.
А и не съм сигурна дали провокативното поведение на Георги не вдига рейтинга, тъй че защо толкова да искат да го махат. Кога сценаристите са имали такива скрупули.

# 1 084
При обединението какви са правилата, ще има ли битка за територии?  Очевидно всяка седмица ще има двубои между  племената...тогава двата дни, които ни ги пълнеха с битки за оставане, остават свободни  Thinking newsm78

# 1 085
  • Другата България
Скрит текст:
Белла Дона,
Аз, за това писах за неписани правила. Те са много по-важни в живота и в отношението между хората, да го знаеш. Иначе пускай колкото си искаш инфо без спойлери, със сигурност по-популярна няма да станеш. Ъъъ, само дето ще развалиш кефа на десетки потребители във форума и темата. И активни и само четящи. Но ти си знаеш най-добре.  Peace

Уф, изгледал. Simple Smile
То това беше повече игра на концентрация, да овладееш нервите и да запомниш картинките. Той Насето едвам се тътреше и два пъти се връщаше, а Гошето 5 часа не може да отвърже торбичките.  Laughing Ама то и за това трябва малко акъл, а не само да дърпа със сила. Наско много лесно и бързо отвърза своите торбички. Хмм. Абеее според мен от продукцията му скроиха номер на Георги и с избора на игра, а може и торбичките да са били по-здраво вързани (никак не е невъзможно като се замисля), но никой не му е виновен, че влезе пренавит в играта и че 5 пъти се връщаше за 4 картинки или преди това когато трябваше да запомни колко на брой са предметите за първия шифър. Заслужена победа за Насето, браво на него. Simple Smile Радостина мисля, че го подкрепяше от сърце, поне в тази му битка, докато Александър и Добата бяха отвратителни.

СтоЕнчо е много зле горкия. Тъп, тъп че чак вдлъбнат. Внецислава как само го пускаше по пързалката ама той не се усеща и само се излага. Пламен за съжаление за пореден път си отвори устата и от там отново не излезе нищо умно и смислено. Най-добре е да си мълчи и той. Въпреки всичко продължавам да му симпатизирам, но то просто в този формат почти няма за кой друг. С риск да скандализирам голяма част от дамите тук искам да отбележа и добрата поне до тук игра на Юлиян. Ок, в индивидуален дуел още не се е доказал, но според мен той има много голям потенциал, защото не е само силен и издръжлив, но и съобразителен. Освен това до тук в цялата игра само той направи типичен и класически сървайвър ход и елиминира основен съперник. Очаквах Ваня да отбележи това в студиото, но явно нещо не го харесва, а тези неща трябва да се казват, за това са там и за това им плащат. Така че това не ходът на ходовете в целия формат до тук. И най-запомнящото се нещо може би. Извъртя си го по един класически начин, че той и Ваня нямаше чак такъв ход в неговата игра. А това на Александър не са никакви стратегически ходове до тук. Той си мисли, че води племето, но всъщност сивия кардинал там е Гадостина. Ана Мария и е кукла на конци. Много лесно може да манипулира и Добата, така че Александърчо да внимава, хаха. А и това да губиш нарочно, за да гониш хора, които не искат да ти слушат глупостите не е стратегия, а самоубийство. Рядко противен участник.

В студиото останах разочарован от гимнастичката. Директно си защити Георги, ама направо да го бе разцелувала. леле, ужас. И ония в студиото дето ръкопляскаха? Какви бяха тези примати там?  ooooh! Онази до нея пък на някакви кокили пристигна. Ужас, просто ужас. Наистина излишни са тези гости и само дразнят и напрягат. Ваня и Милков са си самодостатъчни.

Относно предстоящото обединение. Е, нали уж като останели 11 човека тогава се обединяват в едно племе? Тук много рано нещо. Зор скъпоценните им връзкарчета и откровени биг брадъри славяните (кой на кого синче, кой плейбой, кой мистър и мис и пр.) да имат предимство. Пламен, Юлиян, Стоян, Роберта и Венцислава и пет да са на брой пак са най-силното и комплексно племе. Онези там наясно ли са с това? Да не забравяме, че в най-изтощителната игра до тук с плуването в морето как Юлиян на два пъти преплува разстоянието и то в страхотна кондиция. За Пламен да не отварям думи. Томас и Март са най-безличните участници в играта до тук. Веско се прояви в една игра и веднага стана герой, ама преди това едно голямо нищо. Гръка и той, в пролога на шоуто с голям късмет взе флагчето и от там и той тотал щета. Аз държа много на игрите и от славяните не съм видял нищо. Амелия най-много изпъква, което е показателно за цялото им племе. Уникални късметлии са, това мога да кажа за тях. И най-безлични и скучни за гледане.

И пак за обединението за финал. Според мен няма да е чак толкова скоро. Алекс намекна, но спомена, че ще има още елиминационни битки, т.е. сигурно ще е след две/три седмици това обединение, хм?  newsm78 Е, ако прабългарите загубят още един човек не знам вече... Ще остават четирима и май няма начин. Но това не е обединение пак. За мен обединение е когато накрая остане само едно племе от Х бр. участници. Може и такова да има на още по-късен етап, но само можем да гадаем. Лошото в случая е, че така и никой от продукцията не ни обясни какви са правилата. Явно в движение ги натъкмяват, май май според това кой им е фаворит. Много жалко, за много наивни и глупави ни смятат. В Сървайвър знаехме почти всичко, тук почти всичко не знаем, сами си правете изводите...  Simple Smile
Над 300 нови отговора и над 30 страници и физически, и психически няма как да изчета, но както винаги на последната страница намирам това, под което се подписвам-горното мнение.
Брилянтен стратегически ход на Юлиян, ето затова съм фенка на Сървайвър, защото там се мисли, два, три, пет хода напред, не е само до мускули и акъл. Изобщо не е глупав даскала, за възпитание и манталитет да не говорим-обсъдено е, но останалото си е точно за формата-силен е, надъхан, има хъс и спортна злоба и мисли, стратегически. Много важно нещо. И аз бих скандализирала, но и аз започвам да му симпатизирам Embarassed. Харесвам мислещите и можещи хора, трябва да поработи върху много неща от характера си Юлиян, но определено има потенциал да стигне много напред. За сметка на това Пламен...няма да коментирам, за да не кажа нещо, за което после ще ме е яд. А за Стоян пък съвсем, предполагам сте писали, а аз го писах още преди двата епизода, които не съм коментирала. Ограничен на етаж 2, без собствено мнение, без характер, прикрепен към най-силния, и сега като го няма, остава вълк единак. До следващи номинации. Само да не си отваря устата ако може дотогава, че тъкмо се зарадвах, че Гошо тъпото се изнесе, сега съм принудена да слушам Стоенчо медала Mr. Green Tired ooooh!.
Гошето какво да го коментирам, предполагам е най-коментирания  censored тия дни. Нищо повече няма да казвам, ако беше останал бях на път да не гледам повече, снощи и студиото не гледах заради него. Изобщо не смятам, че е загубил нарочно заради това, че жена му е родила, нито, че е нагласено. Игрите не е нужно да са само за мускули и влачене на тежести. Те са и за характер и воля, и за акъл, все неща, които на Гошо му липсват. Да падне от Наско????? rotfImbo rotfImao Joy Точно това заслужаваше.smile3555 В самото начало снощи на студиото, малко преди да изгася, го пита някой защо е загубил. И той отговори "Заради Юлиян и останалите, или нещо такова", не помня точно. Значи не защото просто беше по-слаб, а заради другите, не защото се провали, а заради другите, не защото не става само със сила, а и с акъл, а заради другите....нямам какво да добавя повече. Друг е въпросът как на този човек аз лично не му разбирам/х нищо или почти от това, което казва/ше. Отвратителен, ужасен, кошмарен диалект. Sick
Единствения спойлер, който съм пуснала досега, и който някой коментираше, че не е верен-ето, че е верен. Мога открито да пиша за това вече, защото е почти факт-Йоана ще се откаже доброволно. Не бих си позволила да пиша неверни неща или такива от "жълти" медии. Момичето още има проблеми с тази ръка. Всъщност Йоана е едно нормално свястно момиче, не е пияница, не е наркоманка Laughing, малко се е понадула сега покрай тази известност, ама то е нормално.
За Гошо знаех още от сряда, че ще си ходи тази седмица, ама мълчах като риба. Grinning
В битката за понеделник, от кадрите, които видях, не виждам двете прабългарки? Близначките и ЪФкорс, Марешка и Амелия. При славянките други жени няма. Това са биткаджийките, Марешка и Амелия. Останалата....жена...е само и единствено за пълнеж, крякане, квакане, подскачане около мъжете и нищо друго. Тя за друго не става-нито може да хвърля, да плува, да тегли, да носи, да копае, да се бори, да виси, да тича...боли я какво беше там нещото, което я боли-ами като я боли, да си ходи, като Йоана? Защо седи? А, сетих се-закъсала го е за "роли" и е време някой да я забележи. Ама то трябва с нещо да я забележи човек...
Близначките продължават да са ми фаворитки от жените. Видя се за пореден път на битката в четвъртък-Радостина не спря да мрънка, Марешка аха-аха беше изпуснала, Амелия не спря да дърдори. Двете девойки не трепнаха, не мръднаха, не се оплакаха, не изроптаха, до последно държаха.

# 1 086
Оказва се, че не се иска много акъл за да се управлява машина за милиони. Simple Smile

# 1 087
  • Другата България
И да добавя само, че нещо за сливане и СМС-и коментирате.
Да не би в студиото да са коментирали или споменали нещо по въпроса? Както казах не гледах, не можех да си причиня отново и отново ретроспекция на изминалата седмица и Гошо, отново Гошо, предимно Гошо, и в студиото пак Гошо.... Tired ooooh!. Та затова моля ако има нещо ВАЖНО, което съм пропуснала, добра душа да ме светне. Praynig

# 1 088
Не съм добра, ама съм душа - най-малобройното племе в някакъв момент ще го разхвърлят по дугите две племена и ще останат само две племена. За после като още намалеят, не знам. В движение научаваме правилата.

# 1 089
  • Другата България
 Hug Благодаря ти, душа. Laughing
Значи искам тогава прабългарите да ги слеят с траките. newsm44
Да видим тогава двамата стратези в действие. Така и шансът на близначките да се задържат става по-голям, защото иначе след Наско те ще са на топа.

# 1 090
  • София
Мери Ан, съгласен с всичко. Simple Smile
Само според мен от продукцията лекинко попречиха на Гошето с торбичките ама това са си мои предположения, сигурно греша, нямам доказателства.  Peace

Не са казвали никъде за гласуване от публиката и есемеси. Лично за мен това е лош ход. Публиката не трябва да определя победителя. Победителя в този вид риалити трябва да се реши в директен двубой, защото това са ''Игрите на волята'' Или в краен случай да гласуват финалистите/последния отбор от участниците в шоуто.
Публиката ще е пристрастна и ще опорочи всичко.
Лично за мен най-скандалното е, че почти половината шоу мина, а нямаме никаква яснота как ще завърши всичко, какви са правилата. Ето точно за това се подписвам и с двете си ръце, че от екипа на шоуто се нагласят според ситуацията и техните лични фаворити/близки. Със сигурност някои хора нямат никакъв шанс, но горките дори не го знаят.  bowuu

# 1 091
  • София
Аз не виждам нищо нагласено в снощната битка, ако бяха пъзели, ок, Наско щеше да е с голямо предимство, но те тук имаха само памет и концентрация и то на 4 символа. Предвид, че и Наско де влачеше, едва ли са очаквали Георги толкова да се затрудни. Наско би честно, но следващ път едва ли ще има такъв късмет с това влачене и подтичване.

# 1 092
  • Испания

Публиката ще е пристрастна и ще опорочи всичко.

За публиката няма да остане нищо за опорочаване. Продуцентите са се погрижили и вече са опорочили формата. Жалко, защото форматът е хубав като замисъл. Изпълнението, обаче, не.

# 1 093
  • Другата България
Наско /според мен/ е напълно наясно, че няма шанс да спечели такъв формат. С тези игри. И за слепец е видно, че на него физиката му куца, не е трениран, не е издръжлив физически. Предимството му е това, че е умен, но се убедихме, че не става и само с акъл, трябва и някаква сила 'се пак. На мен определено не ми е ясно защо се е записал да участва, освен някаква известност или нещо от сорта, не виждам какво друго би спечелил. И това да стане някаква публична личност, ама за какво му е? Да го дрънкат по фейсове и по форуми? Аз не бих си го причинила. Сега ще се надуе до небесата заради тази победа, но на следваща битка ако наистина се влачи така логично ще отпадне, то това не е тайна за никого, вижда се.
Правилата....ах, правилата, или по-скоро липсата на такива. Да, грозно и направо скандално. Предвид това как вървят нещата хич няма да се изненадам ако спечели Бояна Mr. Green Sunglasses, сериозно го пиша. И затова аз съм "за" СМС-и. Не, че вярвам в реалното им и правилно, и честно отчитане, но според мен трябва да се отчетат нагласите и предпочитанията на зрителите. Нали уж за тях се прави това предаване? Sunglasses

# 1 094
Против СМС-те съм аз. От продукцията не ни показват всичко за да решаваме ние. Освен това монтажа на епизодите също е много важен и може да изманипулира публиката. Това е състезание за физика, трябва да се реши в пряк двубой.

Общи условия

Активация на акаунт