Звездни компромати - Октомври'19

• 263 055
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
Бляк, ама друг път! И е къпан! Направооооо....

# 346
  • Варна
Наистина снощи Ерос ни отвя! Несравнима емоция! Артист във всеки смисъл на думата! Раздаде се изцяло! Съжалявам да го напиша, но БГ изпълнителите имат мноооого да учат! Харесвам Миро, Любо, Васил Найденов, но това беше друга класа, друго измерение. Наскоро бях на частно събитие с участието на Миро, буквално ме разочарова с поведението си. Звездният статус им е в повече.

# 347
Подкрепям мнението на Blue Turquoise! Не мога да опиша емоциите, които остави у нас този човек. Заслужаваше си абсолютно и който го е пропуснал само може да съжалява. Много ми е любим на мен, а след снощи още повече.

Вярно ли е , че Ерос пял на плейбек?

Изобщо не, пя 2 часа без почивка, като изключим двете паузи по 2-3 минути колкото да си смени тениската и да пие вода.

# 348
  • Варна
Какъв плейбек?! Смени н-на брой китари, свири на роял, гласът му мина през много октави, оперно пеене дори. Уникален! 💙

# 349
Ето от мен,петъчно-Francis Cadieux:
Скрит текст:
,,

# 350
Подкрепям мнението на Blue Turquoise! Не мога да опиша емоциите, които остави у нас този човек. Заслужаваше си абсолютно и който го е пропуснал само може да съжалява. Много ми е любим на мен, а след снощи още повече.

Вярно ли е , че Ерос пял на плейбек?

Изобщо не, пя 2 часа без почивка, като изключим двете паузи по 2-3 минути колкото да си смени тениската и да пие вода.

И трите пъти съм го гледала. Сега беше един зрял Ерос, но все така уникален. Наистина изключителна емоция.
Залата беше до дупка пълна.

По този повод онези от Испания са се върнали. Духовникова беше в залата.

# 351
Абър, този е уникален! 😍

# 352
Благой Георгиев се завръща във футбола Grinning

# 353
УОУ, три жени и четири деца все някак трябва да се гледат.

# 354
Ама като какъв се завръща?

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 18:03 от mariat

# 355
  • Viena
Като зрител. 😂 😂 😂

# 356
Златото го е накарала сигурно, да ходи там, да рита! На такъв като него не му трябва и минута свободно време, че не се знае къде ще си намери пета жена.

# 357
И шесто дете.

# 358
Как шесто? Дотук са 4.

# 359
  • софия
Винаги могат да се получат близнаци, човек не знае. Божа работа е това.

Общи условия

Активация на акаунт