Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 213
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 855
Честит рожден ден,Аурелия😊.Регистрирах бележка в Захарни заводи и ми изписа "zaxarni zavodi izprashta saobshtenie undefined ".Не приема бележката ли?Какво означава това Неопределено?

# 856
Дали промоцията на Ротманс я има и на друго място? Нямам такъв магазин в моя град, а  искам чадър...

# 857
  • София
Честит Рожден Ден, Аурелия. Бъди жива и здрава!

# 858
чувството да купиш Lion само заради играта и да хвърлиш бележката е супер зареждащо!

# 859
чувството да купиш Lion само заради играта и да хвърлиш бележката е супер зареждащо!
Не се ядосвай и на много други хора се случва !!!

# 860
  • Пловдив
  от каталога на метро.

# 861
  • при късмета
Аурелия, да си жива и здрава, много късмет!

Искам много да похваля управителката на Спорт депо Люлин. Отидох, като ми се обадиха, тя е младо, интелигентно, любезно и много разбрано младо момиче.  Извини ми се над 10 пъти толкова искрено, все едно тя е отговорна персонално за всичко. Обясни ми без да се оправдава къде е бил проблема, пък аз на нея, че се е стигнало до жалбата не толкова заради самата касиерка, а заради това, че в чата и на нац. телефон на СД не получих съдействие и много лесно се разбрахме. Върна ми разликата, че и ваучер ми подари. Щях да съм доволна само от отношението ѝ, каза, че съм в пълното си право и подчерта, че магазина не прави компромиси с правата на клиентите.
Искам и на съфорумка (тя си знае коя е) да благодаря, която ми подари ваучери за 10лв. за там, детето се сдоби с нова бутилка за вода. До сега използваше метална, но тя е тежка, а и водата започна да има промяна във вкуса.

# 862
  • София
Има печеливши в Спаркса. За мен пак нищо няма.

# 863
Еха, печеля слушалки! А до вчера ми се подиграваха, че продължавам да събирам боклучави капачки))

# 864
Не се ядосвай и на много други хора се случва !!!

За да съм съпричастна два пъти купих  Баунти заради играта и изхвърлих бележките. В крайна сметка се ядосах и не участвах.

# 865
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят настолна лампа LUCI от втория етап на играта на Mr. Bricolage.
Това са:

Lilly_TeaRose
Little rain
delpel

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 17.10.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на Mr. Bricolage и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

И ето това:

Поради невъзможност на потребителя Cristi да се възползва от наградата си, се наложи да изтеглим нов потребител, който ще получи за тест растителната напитка AdeZ.

Честито на Ирене!

# 866
  • Пловдив
dm drogerie markt Bulgaria Честито на новите 50 dm скаути, които ще получат за безплатен тест шампоан Love Beauty & Planet с кокосова вода и цвят от мимоза! 🎈😊 Техните имена са: Лиляна Максимова; Стефани Танева; Глория Пенева; Маринка Йовчева; Надя Николаева; Габриела Костадинова; Свобода Тафрова; Жасмина Иванова; Анелия Петрова; Стелиана Панова; Въчка Въчева; Милена Кукова; Адриана Петрова; Петя Антонова; Милена Петрова; Жулиета Маринова; Антоанета Данаилова; Деница Стоянова; Блага Панайотова; Светлана Господинова; Ваня Панайотова; Цветелина Атанасова; Диана Кирилова; Бойка Бандрова; Николета Паунова; Христина Тодорова; Елица Маламова; Надя Ауал; Веселина Господинова; Богалина Караиванова; Деница Шипковенска; Зорница Краева; Севда Митева; Димитрийка Николова; Руска Тенева; Теодора Петрова; Кристина Лазарова; Жанета Иванова; Атанаска Въчева; Велислав Велков; Мария Иванова; Алис Велкова; Ванеса Гергова; Веселка Тодорова; Мария Парапанова; Неделина Дерменджиева; Надя Димитрова; Елена Петрова; Ани Младенова; Борислава Петрова. Всички те вече са информирани на имейл-адреса, с който са се регистрирали за участие в акцията. Хубав ден на всички!

# 867
Енергийните напитки Tiger как уведомяват печелившите? Вчера купих и се регистрирах, много ми хареса енерджито Simple Smile

# 868
Момичета, слушалките на Морени брандирани ли са?

# 869
Слушалките на Морени не са брандирани - имат по една релефна лепенка с надпис Морени, която може да се отлепи с нещо остро.

Общи условия

Активация на акаунт