Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 123 213
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 30
  • у нас
Честита нова тема! Мерси за прекрасното оформление!
Вчера си взех мостри на Семана и Савекс. Служителката беше много серт.
Чакам нови хубави игри с готини и практични награди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 31
В Лили този месец при покупка на продукт на Syoss може да се спечели стъклена бутилка Syoss. Наградите са с теглене на скреч карти до изчерпване на количествата.

# 32
Готина игра с покупка на витамини:
https://revita.bg/igra/?fbclid=IwAR2KAjWZYln_T4gsIy5bs6YwIcx-heK … Kkz8lKUKx6AjT92j4
Цената им е малко висока.

# 33
  • София
Мъжа ми още не си е получил наградите от симплито. Вчера пак се занимаваше с тях и с интайм разговаря и пак нищо. Rolling Eyes Явно пак трябва да звъни и ако пак няма резултат ще пуснем жалба.

И аз чакам.Казаха че ще ми изпратят наградите и до там.Вече три седмици.

# 34
  • Лясковец
Хайде да ни е на късмет темата!

Никой не се похвали с награда от Кит Кат в Кауфланд...все пак са 100 ваучера, защо така? Simple Smile
За Кауфланд - на 04.10.2019 г.на случаен принцип, чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 200 (двеста) печеливши и 20 (двадесет) резервни участници
Аз пък днес купих кафе да регистрирам,а тя свършила,не че нямаше пак да си купя.

# 35
Ха, спечелила съм от promo.queens Grinning Имам имейл.
И аз , в имейла имате ли линк за попълване на данни ,з не виждам такъв

# 36
  • оттам, откъдето започва България
Игрите в Лили са 4: https://www.lillydrogerie.bg/bg/katalog-01-10-31-10-2019
На стр. 9 - Биотен
На стр. 12 - Syoss
На стр. 21 - Бочко
На стр. 22 - Ленор

# 37
Успях да взема едни мостри на Виши от аптеката на Кауфланд Враца. На въпросът ми дали имат от безплатните мострени кутии на Виши, аптекарката каза: "Да" и продължи да си седи на стола / да уточня, че в аптеката нямаше други хора/. След като настойчиво я попитах дали ще ми даде се размърда от стола и ми ги буквално хвърли - явно развалих спокойствието и. Но пожелавам много награди на всички през този  шарен есенен месец - и да се похвалите!

# 38

Да, най-отдолу има линк на който цъкаш и въвеждаш данните.

# 39
  • Nesebar
Много ме е яд на студения чай ,че махнаха страницата и нямаше последните печеливши а уж удължиха играта.къде може да им се пише

# 40
От Simply tastly  и баща ми има неполучена награда обади се на 080012345 и оттам му казаха че още в края на юли всичко е изпратено към главния офис в София. Звънна на Ин тайм от областния град и те му казаха че всичко което е получено при тях за него е предадено. Излиза че наградите, които не са предадени са в офиса в София и не са разпределени оттам за другите градове.

# 41
Въпрос към получилите слушалки от Морени:
В кутията имаше ли кабел за зареждане?
Днес получих моите в кутията има само калъф със слушалките и никакъв кабел.Thinking

# 42
  • Велико Търново
Въпрос към получилите слушалки от Морени:
В кутията имаше ли кабел за зареждане?
Днес получих моите в кутията има само калъф със слушалките и никакъв кабел.Thinking
Има кабел в кутията.

# 43

Да, най-отдолу има линк на който цъкаш и въвеждаш данните.
Благодаря, че казахте за линк-а. И при мен не се вижда, защото буквите са бели на бял фон.Rolling Eyes Само като маркирах пространството отдолу между емотиконите се показа.

# 44
SmileИ аз със значка от Queens! Smile
Успешен месец на всички! Милка чакам...

Общи условия

Активация на акаунт