Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 454
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 200
Отзив за патешкото филе. Направих го както ми препоръчахте - запечатих го на тиган и после във фурната, стана просто ф а н т а с т и ч н о!🍽 Сочно и мазничко. 😊

# 1 201
На колко градуса във фурната?

# 1 202
Здравейте.Може ли отзиви за конвектора?Нашият взе да издава багажа и за тази зима ще ни трябва нов.
И аз идвам с питане за конвектора. Някой ползвал ли го е, надежден ли е? Конвектор ли е или по- скоро духалка?

# 1 203
На колко градуса във фурната?
200 с вентилатор за 30 мин. Мислех повече да го държа, но като го проверих, вече беше сготвено идеално.

# 1 204
Аз също се загледах в конвектора, по повечето мнения из нета бяха отрицателни...Ще чакам отзиви от тук

# 1 205
Бяха добри отзивите до преди година-две. Тогава партидата ли беше кофти..много недоволни имаше.
Може с гугъл да потърсите мнения, като напишете конвектор лидл+бгмама..за да излязат мненията от темата.

# 1 206
  • Варна
Показаните чаени сладки са много хубави (за моя вкус). Grinning

# 1 207
Ние имаме конвектора в нас, доволни сме. Затопля бързо, безшумен е. Има си и малко дистанционно за регулиране на температура отдалеч.

# 1 208
  • In transit
Да дам отзив за пластмасовата количка другата седмица...много е хубава и здрава. Препоръчвам я. Моята съм я натоварила като магаре с тежки неща и не е мръднала вече повече от година. Имам и метална на Металтекс за сравнение, по-кекава е от лидълската.

И да споделя, че са Лидл са пуснали скаморца в редовния асортимент - пушена и обикновена. Много са хубави. Цената беше около 4,49 лв мисля. Доволна съм! Simple Smile

# 1 209
Благодаря ви. Тета, чак сега влизам, намерих касовата бележка, даже съм си я преснимала. Ето номера и снимка на мястото, дето се е счупила пластмасовата пластина дето влиза в ножчето отдолу което се върти.
Скрит текст:

Този ли е?
Да знаеш, че ако ти върнат парите и искаш да си го купиш пак, имаше днес една бройка в магазина в Борово .

# 1 210
О...идеално...чопърче за Леми...дано го види поста...

# 1 211
Доволни ли сте от душа, с квадратна глава? Няколко пъти го огледах Simple Smile

Аз си чакам мъжките дънки големи номера
https://www.lidl.bg/bg/p/moden-agent-xxl/mzhki-dnki/p30960 Едва ли ще пуснат други.
Това от днес ли е??? В магазините ли?? След 5минути сме там!??

# 1 212
Благодаря ви!
Обаче, по телефона ми казаха да занеса чопъра в магазин и да предявя рекламация, щели да ми върнат отговор до месец. Cry

# 1 213
Може да си го купиш и ако оправят твоя, този ще го върнеш, а ако не го оправят, ще ти върнат парите, а ти вече ще си си купила  Simple Smile.

# 1 214
Ей, умна жена!
В Кауфланд срока фза връщане е месец, в Лидъл колко е?

Общи условия

Активация на акаунт