Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 108 043
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 120
Хора, знаете ли какво се случи с авокадото в мрежичка... Голяма ми е мъка от известно време насам, така бях свикнала да си закусвам с него. Persevere

# 121
  • София
Хора, знаете ли какво се случи с авокадото в мрежичка... Голяма ми е мъка от известно време насам, така бях свикнала да си закусвам с него. Persevere
има и без мрежичка...

# 122
Все още не му е сезон на авокадото. Ще го пуснат пак, спокойно.

От италианската и аз загледах нови артикули, да видим какво ще купя реално.  Laughing Laughing

# 123
  • София
Аз почти нищо сигурно,ще се отвися да чета етикетите.Grinning

# 124
Какъв му е състава? Все си мисля, че е с хидрогенирани мазнини и т. н.
В Пловдив в Тракия между двата вида УХТ млека стои надпис "имитиращ продукт" или подобно- защо така?  Уж по състав е мляко.... Thinking
Такъв етикет има за сметаната във флакон, която е на тези регали,да не сте видели нея? 😊

Някой има ли този 18-метров сушилник 😁 стабилен ли е?
същият от Кауфланд за 19 лв Wink

# 125
И аз харесах доста неща от Италианската седмица. Препоръчвам корите за лазаня и соса в бутилка. На едни десертни блокчета мисля да налетя Simple Smile - май са нови.
П.П. Якето от Ризървд е страхотно.

# 126
Нашият сушилник от Лидъл изглежда така. Бяло със синьо цветово. Но мисля, че струваше 18 лева- не знам защо този е почти 40 лева.
От ит. седмица със сигурност ще взема трицветна паста, вкъщи я харесват. Дано в магазина заредят и други видове.

# 127
Този сушилник дали е абсолютно идентичен с по-евтиния (от К. или предния на Лидл). Може да е по-стабилен, има разлика не само във външния изглед, поне аз съм вземала преди време (не от Лидл) различни по цени и е имало разлика в начина по който стоят, някои евтини са само да ги пипнеш и ще се съборят.

# 128
  • София
Няма надписи при нас на УХТ млеката, само техните си етикети. Явно са объркали нещо в съответния магазин.
Дааа, якенцето от Reserved е чудно, ще се дебне на края на сезона.

# 129
За сушилника - да не забравяме, че е 18-метров, може би затова му е по-висока цената. 😄😄😄

# 130
И нашият лидълски мисля, че е 18 метра, а също така е доста стабилен.
За млеката сигурно е грешка, дано си я оправят.

# 131
  • София
За сушилника - да не забравяме, че е 18-метров, може би затова му е по-висока цената. 😄😄😄
18 м е цялата дължина на всички пръчки,взети заедно.

# 132
Дааа, якенцето от Reserved е чудно, ще се дебне на края на сезона.
Ей, да ми оставите едно 😸
Загледах дрехите от другата седмица, според вас първият джегинс има ли кожа?
https://www.lidl.bg/bg/p/esenni-akcenti/dzhegings/p30169

# 133
Леми, мисля, че е като сивият джегингс, т. е. без кожа. Третият е имитация на кожа, имам го и е хубав.
Мистерията е разкрита. Сушилникът е Leifheit и затова и цената му двойна на лидълската марка.... Stuck Out Tongue Winking Eye Но са идентични като визия и характеристики.

# 134
Здравейте.Какво вие е мнението за кантара.Всякаш има доста опции и далеч от обикновения кантар.Струва ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт