Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

• 109 453
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 215
# 1 216
Три...

Я си направи устата че направо си искаш парите.

# 1 217
Три чифта взехме, иеееей!
Но душ нямаше
Благодаря ви, момичета!!!

# 1 218
  • Стара Загора
Да дам отзив за бургерите на Блек Ангъс от миналата седмица. Харесаха ми, но телешките са по-вкусни и с повече подправки. Тези също стават сочни, но мазнините са им малко явно и почти не остава в чинията 'сок'. И откъм аромат другите са по-добри. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 23:26 от iv4enceto_91

# 1 219
  • София

И у нас обикновенните телешки бургери се харесват повече от Ангъса. Като ми се занимава ги поразточвам и ги правя като пица от месо.

# 1 220
  • София
Но душ нямаше

Душовете не са ли от другата седмица?

# 1 221
Днес патицата е на 3,99 лв кг.Аз напазарувах 2 рокли,2 блузки и яке от макс колекцията,Л размер.Широчки са ми,но много ми харесаха.

# 1 222
И аз взех патица.
Миналия път стана много вкусно
На не помня как
Кажете много лесен начин Simple Smile

# 1 223
Но душ нямаше

Душовете не са ли от другата седмица?
Хаха, да, вярно ..нали гледах брошурата Simple Smile)) но понеже се засилих за дънките.... Wink)

# 1 224
  • Варна
Ах, как се ядосах на себе си, много съм кьорава. Миналата седмица взех на малкия суичър от пухкавите, голямо чудене кой цвят, накрая взехме най-тъмния. И днес го облича и изненада - той няма джобове!!! Гледам в брошурата - другите имат! Ще се пръсна от яд, не съм видяла, но и през ум не ми е минавало, че може единия модел да го направят без джобове. Хипер, мега тъпо!!

# 1 225
Здравейте, искам да попитам някой засичал ли е скоро детски спални чувалчета? Миналата година взехме и съм много доволна, сега дебна за зимно Simple Smile

# 1 226
Дънките на мм, двата чифта са с цип, третия с копчета Wink

# 1 227
Здравейте, искам да попитам някой засичал ли е скоро детски спални чувалчета? Миналата година взехме и съм много доволна, сега дебна за зимно Simple Smile

Преди около месец бяха зимните чувалчета, на до преди седмица гледах останали (може още да има просто от тогава не съм ходила). Големите номера свършиха доста бързо, останалите гледах, че са само 70см, поне в нашия Лидл беше така.

# 1 228
А в нашия не са и  чували за хелоуинските ябълки.

# 1 229
Купих ябълките вчера- цена за килограм 3,49 лв. 4 бр. бяха около 0,700кг. На мен ми идват възкисели - ММ и детето ги харесаха. Днес занесе в училище Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт