Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 985
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Чужбина
Добре е, че зъбите ѝ не се виждат по време на целувката.
Хора, които се обичат, не се обръщат веднага след целувката към камерите със 100 каратова усмивка.
Позьорка от класа е Катрин. Жалко, че не е станала актриса.  Поне до второразрядна щеше да направи кариера без проблем.
Meraviglia, как искаш сега да ти отговоря на това? Ми, според теб, е позьорка. ОК. Няма проблем Hands Plus1

# 2 626
Точно пък Кейт да е все със един и същ кок...

И онези са различни, но който не иска, няма да го види.
Какво да кажем за Меган, която знае само 2 типа елементарни кока. Все едно няма фризьор и сама се прави, а уж има дълга и гъста коса.

# 2 627
Скрит текст:
Хора, които се обичат, не се обръщат веднага след целувката към камерите със 100 каратова усмивка.
Позьорка от класа е Катрин. Жалко, че не е станала актриса.  Поне до второразрядна щеше да направи кариера без проблем.
[/spoiler]

Nature Zap..нали..и аз си мисля същото..трябваше Уилям да и пусне език и да я обара страстно пред цял
свят за да се знае че се обичат..а така,замазване на очите и позьорщина Joy
[/quote]

Да.....
Всъщност те са на балкона и са там за да ги видят всички, махат и се усмихват на насъбралите се, нормално е, все пак не са вечерта сами в стаята си, че Кейт да трябва да се впие в прегръдките му...Даже и тази целувка не беше очаквана, бонус си беше. Ами обичат се хората, показаха си чувствата....Joy

# 2 628
На Кейтито не знам коковете й дали са еднакви, но на мен са ми любими палтенцата-рокли, които сигурно са около 100 в гардероба й. Само цветовете сменя. 😄

# 2 629
Скрит текст:
[/spoiler]

Nature Zap..нали..и аз си мисля същото..трябваше Уилям да и пусне език и да я обара страстно пред цял
свят за да се знае че се обичат..а така,замазване на очите и позьорщина Joy
[/quote]
И къде казах нещо подобно.
Казвам, че той продължава да гледа към нея, а тя вече гледа към камерите със служебната усмивка.
Кой говори за езици, обарвания и т.н?
Нисък кок към тила или букли-туй то от Кейтито.
Как са заметнати кичурите отзад няма особено значение, защото си изглежда една и съща.

# 2 630
  • Чужбина
Скрит текст:
Казвам, че той продължава да гледа към нея, а тя вече гледа към камерите със служебната усмивка.

Да, тя се дръпна, а той продължава да я гледа похотливо. И какво от това? Голям праз сега станало.

Как са заметнати кичурите отзад няма особено значение, защото си изглежда една и съща.
Ми изглежда еднакво на снимките, да.

# 2 631
Ми позира бе, Елеонорке-голям праз, нали?!

# 2 632
  • Чужбина

Добре де, позира. Ми хубаво де, какво да правим сега. Да изкопаме всички видео-та, дето позира ли?

# 2 633

Ми точно тази целувка се излъчваше в почти цял свят на живо, естествено че ще позира и ще е скована. Цялата сватба си беше едно позиране пред света, та какво толкова се чудиш и маеш за тази целувка. Rolling Eyes

# 2 634
Нищо не съм кОпала.
Сама го пусна, просто коментирам.
И като коментираш, че Мегън позира, да си знаеш, че е голям праз Joy

# 2 635
  • София
Кейт, стравнение с онази третокласната актриса е направо аматьорка.Позирала, ами толкова може.Не е, в игрите за напреднали където ММ води класацията по поза, фалш,чупки в кръста, лензене и т.н.
И, кокчетата са и разкошни, за разлика от пършивата косица на Съсексова.

# 2 636
Супер са и прическите на Кейт. И роклите-палта също.
На Мегън повечето и обувки са трепач.

# 2 637
Nature Zap Никъде не виждам Кейт да позира..само Мегън,това е,друго не виждам.

# 2 638
  • Чужбина
Нищо не съм кОпала.
Сама го пусна, просто коментирам.
И като коментираш, че Мегън позира, да си знаеш, че е голям праз Joy
Не. Не съм твърдяла, че ти си изкопала. Просто питах, дали да потърсим и други видео-та, в които позира.

Ама къде коментирам, че Маркъл позира. Коментирах филмчето за Африка, което са направили. Тия крокодилски сълзи не изглеждат много автентични, защото Маркъл сама си казва, че може да реве, когато си пожелае. А и в шоу-то, дето участваше, имало няколко сцени, в които плаче.

Та затова казвам, че не вдъхва доверие тази сценка, в която се оплаква.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 19:20 от Eleonora_27

# 2 639
Тва пък за тая целувка да се хванете, че позира. Ама естествено, тя самата целувка е за пред хората - излизате на балончето, целувате се културно и после smile and wave. Вече за какво се хващат хората?!

Има ли някоя кралска особа, за която се пишат само позитивни неща? Как живеят другите, що не съществуват и те? Уейти Кейти що не рева да покаже колко и е тежко? Мегън и Хари са толкова глупави, та чак вдлъбнати. Няма да ги оставят на мира медиите, защото те са извор на радост за този, който иска да им се посмее. Така подават, че даже не им трябва много да се напъват да измислят истории. Сълзи, сополи, щото живота на принцеса не бил, като по филмите. Как не я е срам на фона на всички страдащи жени и майки с истински проблеми!  Да си седнат на гъза и да си затворят устите. Всяко чудо за три дни - ще им омръзне на медиите, като не им дават мат'рял. Ама сърце не трае...

Общи условия

Активация на акаунт