Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 083
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 610
С кое семейство ще го запознава Мегън? С тези, които се твърди, че я плюят по вестниците, продават кореспонденцията и уж не са я поглеждали? Никой от тях не беше на сватбата.
Че си богат не е причина за нищо, но че си кралска особа е. Кралското семейство не е новобогаташ, който случайно се е замогнал. Според мен стратегията им е такава не защото нямат достойнство, а защото знаят, че колкото повече масло наливаш в огъня, толкова повече се разгаря той.
Хич не мога да се трогна, че актрисата-принцеса никой не я питал как е и я коментирали в медиите. Не знам това студена европейка ли ме прави (по Елеонора), но е дразнещо.

# 2 611
Добре е, че зъбите ѝ не се виждат по време на целувката.
Хора, които се обичат, не се обръщат веднага след целувката към камерите със 100 каратова усмивка.
Позьорка от класа е Катрин. Жалко, че не е станала актриса.  Поне до второразрядна щеше да направи кариера без проблем.

# 2 612
Какви лъжи са писали за Меган?

Всевъзможни. Статиите им са на принципа "Близък до тях ни каза". 😂 Доказателства за написаното.... никакви. То и аз много неща мога да си измисля, че и като тях да ги поукрася. 😂

# 2 613
# 2 614
  • Чужбина
Какви лъжи са писали за Меган?

Всевъзможни. Статиите им са на принципа "Близък до тях ни каза". 😂 Доказателства за написаното.... никакви. То и аз много неща мога да си измисля, че и като тях да ги поукрася. 😂
ОК, но е хубаво да ни дадеш линкове към статията, Лили.

Не става така.

# 2 615
Айдеее, нов прякор МГ Joy

# 2 616
Събитието е ежегодно - Diplomatic corps reception. Ще присъстват Кралицата, Чарлз, Камила и Кеймбридж.

Кейт през годините на въпросното събитие. Дано тази година разнообрази с друга тиара.

https://whatkatewore.com/2017/12/05/duchess-glittering-diamonds- … omatic-reception/
И с друго кокче. Че виждам едно и също 3 поредни години.
Момичета, нещо да кажете за кокчето на Кейти?

# 2 617
Меган не живеела, а просто съществувала и Хари искал да напуска Ок. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7593293/Meghan-says-exi … s-royal-life.html
Meraviglia, дай гифчета, да видим кои са истинските кралски целувки. И дали се обръщат към камерите след целувка, щото май всички го правят.
Коковете не са едни и същи.

# 2 618
Елеонора, влизаш в Дейлито и намираш статии за договор за забременяване, който уж била сключила с Тревърчо. Няма снимка на договор, няма нищо. Голи приказки. 😂

За сватбата била тропала с крак, че искала незнамси каква тиара. Пак на принципа "Един ни каза". 😂

Изхарчила милиони за ремонтите, щото имала хиляда изисквания. Документи да имат за изхарченото? 😂 Къде им е доказателството, че не състоянието на къщата изисква по-скъп ремонт, ами нейните капризи. 😂

И много други неща, в Дейлито има статии и ти много добре знаеш това.

# 2 619
Чудесна коса и кок на Кейт.
Не виждам изгорена африканска косица и екстеншъни, а гъсти естествени букли.
---

Според мен Мега се жалва, че тия, които не са я питали как е, са родата на мъжа и. Опитва се да ги трогне, ама това са наследниците на жената, която е казала, че загубата на любимия е по-тежка от загубата на дете и е съветвала дъщерите си да не се лигавят.

# 2 620
  • Чужбина
Хич не мога да се трогна, че актрисата-принцеса никой не я питал как е и я коментирали в медиите. Не знам това студена европейка ли ме прави (по Елеонора), но е дразнещо.
Не те прави точно студена, но ти си си европейка и ние нямаме много манталитета да роним крокодилски сълзи, когато някой се оплаква.
Може би е в релативно отношение.

При нас такива емоционални изблици на публично място са малко No Go.

И пак подчертавам, че благонадеждността при Маркъл, е прекалено подкопана поради простия факт, че има сцени в разни шоута, как изкуствено реве:

# 2 621
Meraviglia, дай гифчета, да видим кои са истинските кралски целувки. И дали се обръщат към камерите след целувка, щото май всички го правят.
Коковете не са едни и същи.
Достатъчно е да се вгледаш и в това.
Уилям продължава да я гледа, а тя веднага си изкарва служебната усмивка и позира към камерите.
В профил не намирам разлика между коковете. Абсолютно еднаква е. Скука!

# 2 622
Скрит текст:
Добре е, че зъбите ѝ не се виждат по време на целувката.
Хора, които се обичат, не се обръщат веднага след целувката към камерите със 100 каратова усмивка.
Позьорка от класа е Катрин. Жалко, че не е станала актриса.  Поне до второразрядна щеше да направи кариера без проблем.
[/quote]

Nature Zap..нали..и аз си мисля същото..трябваше Уилям да и пусне език и да я обара страстно пред цял
свят за да се знае че се обичат..а така,замазване на очите и позьорщина Joy

# 2 623
Хайде да разнообразим с едни лъчезарни и естествени усмивки....Wink

Меган вече е МеГе, съкратено от Многострадалната Геновева Joy Драма Куин също и пасва добре...

# 2 624
Fallon,
ама как така родата на Харко? Нали това е семейството, което никога не е имала.
Статията в ДМ само подгрява за довечера.
Съществувала, не живеела. ОМГ.

Общи условия

Активация на акаунт