Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 854
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 285
Добре се посмях с клипчето по-горе Laughing

Интересно ми е баба дали няма да ги извика на 4 очи.

# 3 286
Мигелита вярно ли е отказала да вземе храна при посрещане?!?
Ми то тва,все едно у нас на летището да ѝ поднесат погача с мед,и тя да откаже..
Нали не иде реч за плюскане пита на цялата,просто залък,колкото да уважиш традициите на домакините..Егати простотията..

п.п.Държането на корема,навсякъде,по всяко време,е привличане на вниманието върху въпросния корем,всеки който се занимава с езика на тялото,ще го каже.И понеже,тя не спря да го крепи тоя корем,сякаш всеки миг може да изпадне,за това и привлече толкова критики и коментари.
Айде холан,и други кралски особи бременнеха,ама такова неистово крепене на свещената утроба,още не бяхме виждали..

# 3 287
  • На топло
Повтаряйте си, че жълтурите са и платили да си държи корема като глобус и да си отваря палтото като ексхибиционист.
За да има какво да пишат 😂🤔.
Много се хиля.

# 3 288
Извинявай, Гея, ама по-смехотворен постинг от твоя скоро не бях чела. Satisfied

Ти просто преповтаряш писаниците на жълтурите, нищо повече. Сега, няма да седна да те оборвам точка по точка, само ще кажа, че моето мнение се различава коренно от твоето.
Аз не изграждам мненията си въз основа на това, какво ми казват жъллите медии, и според както  ми го тълкуват те. Аз наблюдавам и разсъждавам сама. Моите собствени изводи никога не ме подвеждат.
Всички изброени от теб неща, са или глупости, или несъществуващи, или преиначени. Ми вярвай в тях щом искаш! Smiley

Морнинг стар, нека да го изясним. Меган държеше ли ръката си постоянно на корема, когато нямаше такъв? Меган замяташе ли постоянно палтото за да се вижда корема?
Меган кизцепи ли се с няколко невероятно скъпи рокли?
Меган отказа ли почерпка в държава, където това се смята за обиса? Меган отказа ли да и се кланят, когато протокола го изисква и хвърли ли се на врата на жената официално събите?
Това са само част от нещата, които се вижда с прото око че ги прави. Това не са клюки или жълти новини

# 3 289
Ми то тва,все едно у нас на летището да ѝ поднесат погача с мед,и тя да откаже..
Нали не иде реч за плюскане пита на цялата,просто залък,колкото да уважиш традициите на домакините..Егати простотията..

И то беше в държава, където това се смята за обида.

Скрит текст:
Опс, как да редактирам два поредни поста в един?

# 3 290
  • в сърцето на един мъж...
Морнинг, проблема си е само твой, ако ти виждаш хейт някъде, аз виждам хора, които за толкова време трябваше да са научили какво да правят публично. И да искаш не можеш да ме обориш. Това е нещото, което съм видяла - видеата от нейните представяния са доста красноречиви Simple SmileАз преса английска не чета, от време на време ми попада някое немско списание. Вярвай ми и тук не са особено мили към нея. Гледам какво излъчва тя, какво показва тялото й, какво говори лицето й. Не ме интересува какво са написали за нея, тя достатъчно ясно излъчва сигнали.
Lilia* да ти кажа на мен ръката на корема не ми пречи, ама хич. Повече ме впечатли късата пола и бедрата, показани на събитие, свързано с важни проблеми. Надписването на бананите, демонстрациите с незакопчаните копчета и притичването пред Хари, за да се здрависа с някой. На мен очи не ми боде нищо Simple Smile Ето ти и клипа от последното събитие - протокол има, не се хвърляш да прегръщаш така, не засрамваш хората пред себе си. Нали е учила реплики за сериал бе, тоя протокол не е библията, че да я научи.

Какво? - връчиха им и на двамата, в Мароко се поднася фурма и мляко за добре дошъл, това е символ на гостоприемство. На Хари даже му подадоха кърпичка, където да си остави костилката или ако не я изяде фурмата. Тя не пипна нищо.

# 3 291
Да, в Мароко. Само докосна с ръка таблата с фурмите.

# 3 292
https://www.youtube.com/watch?v=rKckgGblqyE
Ако някои не са успели да го видят.
За тези, на които им е интересно, без да се натрапвам и да настоявам да видят това, което аз виждам, искам да обърна внимание на лицата, на езика на тялото на роднините на Хари. Според мен, той не е изоставен от тях. А нея едвам я траят. К`ъвто ще да е, техен си е. А тя е никоя. Ще направят опити да го спасят и чак след това ако няма друг начин, в името на оцеляването на короната, ще го скрият някъде. Ако бъдещите събития позволят, предполагам че ще си го приберат обратно след време.
А с нея няма да постъпят както с Уолис. Ако не съм точна, поправете ме. Спомням си, че Уолис е живяла доста години след съпруга си, без да бъде обезпокоявана. Дори финансово. Останала съм с впечатление, че баба Бети е изпълнила докрай поетия "ангажимент" към чичо си и към нея. След всичко, което знаем, че направи Меган, не мисля, че ще се радва на този късмет. А си мисля, че има много неща, за които не знаем, че ги е направила.

# 3 293
Тя е на диета и фурмите не влизат в нея?! Не знам, там защитничките да кажат, 100% ще измислят нещо.

# 3 294
Морнинг стар смята, че нищо кой знае какво не е станало държането на корема, замятането на палтото, отказа да вземе почерпка и т.н. щото Мег е на селския мегдан, а не част от кралското семейство.

# 3 295

Морнинг стар, нека да го изясним. Меган държеше ли ръката си постоянно на корема, когато нямаше такъв? Меган замяташе ли постоянно палтото за да се вижда корема?
Меган отказа ли почерпка в държава, където това се смята за обиса? Меган отказа ли да и се кланят, когато протокола го изисква и хвърли ли се на врата на жената официално събите?
Това са само част от нещата, които се вижда с прото око че ги прави. Това не са клюки или жълти новини

Вярно ли тези обикновени действия ги смяташ за нещо "Уаууу". 😂😂😂

# 3 296
  • Чужбина
Скрит текст:
Опс, как да редактирам два поредни поста в един?

Скрит текст:
Копираш втория, триеш го, отиваш на Редактирай на първия и пействаш отдолу онова, което си копирала.

# 3 297
Морнинг стар смята, че нищо кой знае какво не е станало държането на корема, замятането на палтото, отказа да вземе почерпка и т.н. щото Мег е на селския мегдан, а не част от кралското семейство.

Те в РФ са битер от селския мегдан, и то от години. 😁😄

# 3 298
s11s11, за мен са преанализирали жестовете на клипчето.😀 То всяко премигване се гледа.😅 Аз нещата ги виждам по друг начин - сега се шуми, но след няколко години нещата постепенно ще утихнат. И Хари, Меган, Арчи ще продължат да си бъдат семейство във Фрогмор. Съмнявам се, че ще се преместят или пък, че ще се разведат.

# 3 299

Вярно ли тези обикновени действия ги смяташ за нещо "Уаууу". 😂😂😂

Е хубаво де като не са нещо уау и като пресата просто ги е отбелязала, така както аз, защо тогава се смята за уау хейт?

Общи условия

Активация на акаунт