Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 886
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 375
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7643934
Oт cедмици тя лично cе cъветвала c PR компанията Ѕunѕhіne Ѕaсhѕ, но решава да ги наеме за старта на проекта й "Вог".

Eleonora_27,
Много интересно инфо сподели.
Интересното предстои, явно. Да видим какво ще стане и как ще го отиграят

# 3 376
  • Чужбина
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7643934
Oт cедмици тя лично cе cъветвала c PR компанията Ѕunѕhіne Ѕaсhѕ, но решава да ги наеме за старта на проекта й "Вог".
Ще погледна след малко статията. Благодаря.

Дворецът почва да се брани, разбира се, отправяйки на свой ред заплахи. Харко какво беше казал по време на видеото? Че ако ние сме знаели онова, което той бил знаел?

Има ли такова нещо? Някой гледал ли е цялото видео?

Зорът, да изкарат Харко нестабилен, е, за да си го приберат обратно. Ще кажат, че пак е изпаднал в депресия, както преди.

Кръвта вода не става.

Има една британска стратегия, която се ползва от Роял фемилито - "give them rope", т.е. дай им достатъчно въже (, за да се обесят сами). Дворецът мълча дълго време, именно защото им даваше достатъчно въже. Но Харко ще го спасят, преди да се обеси.

# 3 377

Странно е да изберат жена за Чарли, която да идва от семейство, в което да има психически проблеми. Те се наследяват, ако не се лъжа. Не съм чела такава информация, може и да е истина, но ми е странно да допуснат такъв брак.

Тя може да е нямала такива проблеми в началото. След скандали и прочие да се е отключило нещо. До колкото знам и майката на Даяна не е била цвете  и я е тормозила. Очевидно Даяна е имала тежко детство и не е случила на родители. Като нищо на по-късен етап да се е отключило някакво заболяване. жaл ми е за Хари. Меган да му мисли. Ако наистина се скарат братята, то ще нарочат само и единствено нея за причина. Хората ще я намразят още повече. Защото Хари малко или много народа си го харесваше.
Защо наричаш Камила боклук? Те са се обичали още преди Даяна. Просто и двамата са нямали щастието и късмета да живеят в по-свободни времена. Смятам, че те двамата са също толкова големи жертви на короната, колкото Даяна.

# 3 378
Надявам се за доброто на РФ да не са решили да си го прибират, по начин по който той не харесва. Не вярвам да са чак толкова тъпи. 😄 Според мен Хари е от хората, които хич няма да си мълчат, ако се наложи. При него с лошо няма да стане, защото е видно, че не ги базари много. 😁 Да не им излязат криви сметките. 😄 Най-добре ще е и двете страни малко да поотстъпят и ще се разберат. Според мен Бабет ще се намеси, няма кой друг.

# 3 379
Какви теории на конспирацията се вихрят тук🤣😂🤣 Отиват си в САЩ да се разсеят , да го карат по-свободно  и защото могат.

# 3 380
Интересно къде ще живеят в САЩ.

# 3 381
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7604129

Eто един съвсем реалистичен анализ на ситуацията около Мегън, направен от Гардиън. Който изпитва необходимост, разбира се, може да си доукрасява и измисля, в темата много ясно се вижда как определени потребители в един пост дават предположението си, а в следващите вече се позовават на него, като нещо наистина доказано, съвсем в духа на жълтата журналистика. Simple Smile

Предлагам да се върнем към рокли и тиари, все пак и други кралски особи има по света, не е само Мегън.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:08 от Iris04

# 3 382
  • Down south
Интересно къде ще живеят в САЩ.
При тъщата JoyKissing HeartJoy

# 3 383
  • Чужбина
Предлагам да се върнем към рокли и тиари, все пак и други кралски особи има по света, не е само Мегън.
Ако искате да помолим модераторите да ни разрешат да си направим отделна тема, за да може всеки да пише и да чете онова, което му е интересно.

Съвсем добронамерено ми е предложението. Какво ще кажете? Grinning

# 3 384
Много би било хубаво.

# 3 385
По-логично е да се направи нова тема само за кралските тоалети и тиари,а тази да си продължи с кралските клюки

# 3 386
  • Down south
По-логично е да се направи нова тема само за кралските тоалети и тиари,а тази да си продължи с кралските клюки
+1

# 3 387
https://nova.bg/news/view/2019/08/13/259684/защо-толкова-много-х … зят-меган-маркъл/

Eто един съвсем реалистичен анализ на ситуацията около Мегън, направен от Гардиън. Който изпитва необходимост, разбира се, може да си доукрасява и измисля, в темата много ясно се вижда как определени потребители в един пост дават предположението си, а в следващите вече се позовават на него, като нещо наистина доказано, съвсем в духа на жълтата журналистика. Simple Smile

Връзката не се отваря.
Датата е 13 август. От тогава много вода изтече. И не мисля, че хората мразят Маркъл. Хората мразят лицемерието.

Намерих си го.
https://www.theguardian.com/news/audio/2019/aug/12/meghan-markle-why-all-the-hate
Нямам половин час за губене.
Само ще кажа, че същият този Гардиан писа за авокадовите тостове.
https://www.theguardian.com/food/shortcuts/2019/jan/22/meghan-du … o-toast-whisperer

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:06 от The ant is...

# 3 388
Ако искате да помолим модераторите да ни разрешат да си направим отделна тема, за да може всеки да пише и да чете онова, което му е интересно.

Съвсем добронамерено ми е предложението. Какво ще кажете? Grinning
+1 за предложението
Мисля, че може и да е за добро да има отделна тема за Кралското семейство на Великобритания. Те така и така са олицетворение на понятието Монархия в наши дни. Има доста какво да се коментира. На който не му се чете за Мегън и Кейт няма да се дразни от стотиците постове само за тях.

От както обсъждаме Хари след турнето в Африка започнах да си давам сметка колко много от характера на майка си е наследил.

# 3 389
Какви теории на конспирацията се вихрят тук🤣😂🤣 Отиват си в САЩ да се разсеят , да го карат по-свободно  и защото могат.
Stoiyana,
Не знам дали точно в този момент могат. На няколко места четох, а и тук някой писа, че Чарлз им отрязал парите.

Общи условия

Активация на акаунт