Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 539
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 990
  • На топло
Беше като наказана до германката 😂.
Голям шанс няма спор🤔.
Много си е повярвала Мегън ако си мисли, че някой ще я гали с перце.

# 3 991
Ще видим къде ще я сложат този път. Аз мисля, че ще е някъде в миманса.

# 3 992
  • Чужбина
Софи от днес - много е готина тази Софи:

# 3 993
Сложена е там, заради ранга, естествено. Тя не е на едно ниво нито с Камила, нито с Кейт. Като статистка е.

# 3 994
  • На топло
В Кралското семейство Мегън е обикновена статистка.
Сред поданиците, не можа да се класира за Народната любов 😂.
Какво и остава не знам.
Егати живота 😣.

# 3 995
Остава и да си гледа мъжа и детето, да си играе прилежно ролята, за която са я взели и да цоца от парите на татко Чарлз. Обаче не мисля, че тя би се примирила с тази роля - на статистка. Случката от лобито за първа класа е показателен за характера и.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 23:04 от Анонимен

# 3 996
Не можах да разбера, защо пак намесихте Кейт?
Сравненията не са в полза на Мегиту.
Нищо общо нямат двете.

Как защо сме намесили Кейтито. 😄 За едната снаха се твърди, че била меркантилна златотърсачка, ами чакай да видим дали и Кейтито не е съвсем същата. 😂😂😂
Това никой не го спори. Разликата е, че както сама каза, на едната и се получава. Едната от златотърсачка се превърна в най-подходящата кандидат кралица. Другата от златотърсачка стана само проста златотърсачка.

По-добре да не ги сравняваме. Не е в полза на Мегън.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 00:56 от Анонимен

# 3 997
Много правилно - КАНДИДАТ кралица.
Ще поживеем, пък да видим.
За мен всичко между Катрин и Уилям е поза. Търпят се и се хилят като репи, щото нямат друг избор.

# 3 998
Едната от златотърсачка се превърна в най-подходящата кандидат кралица. Другата от златотърсачка стана само проста златотърсачка.

На фона на Елизабет, Кейтито ще е комична, като кралица. 😁 Тя си е проста златотърсачка само, че с добри обноски. Що унижения изтърпя, за да се набута в РФ. 😁

# 3 999
  • Чужбина
Дори Форбс нарича Маркъл Me-Gain:

http://web.archive.org/web/20190329225305/https://www.forbes.com … l-is-costing/amp/

Добре написана статия за една неуспешна актриса.

# 4 000
Дори Форбс нарича Маркъл Me-Gain:

http://web.archive.org/web/20190329225305/https://www.forbes.com … l-is-costing/amp/

Добре написана статия за една неуспешна актриса.

Hands Plus1
Крайно време е да им врътнат кранчето.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 00:58 от Анонимен

# 4 001
Едната от златотърсачка се превърна в най-подходящата кандидат кралица. Другата от златотърсачка стана само проста златотърсачка.
На фона на Елизабет, Кейтито ще е комична, като кралица. 😁 Тя си е проста златотърсачка само, че с добри обноски. Що унижения изтърпя, за да се набута в РФ. 😁
Не знам дали е златотърсачка, но поне обноски има и си върши работата. На други и това им липсва.

# 4 002
Не знам дали е златотърсачка, но поне обноски има и си върши работата. На други и това им липсва.

То остава и да не се справя, повече от 15 години върши всеки ден едно и също. 😆 Малоумна да беше щеше да се справи.

# 4 003
Меган цял живот е статистка, която се стреми към главната роля, но все не успява. Както се вижда и в КФ, също е такава. Надявала се, че ще стане принцеса на Народа като Даяна, ще заеме главна роля най-сетне, но улучи греда. Явно Харко и е обещавал такива тъпотии. Щом и той я сравнява с нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе има една арменска поговорка: "На изгнилото дърво и треските са гнили! " Така че, фемилито е много важно. А нейното, цялото е изгнило. Те били егоисти и се възползвали от случая. Тя да не е по-различна?! Колкото и да се пъне, не става. Cold Sweat :Китките за детската болница, реването за "оцеляването й" на фона на мизерията в Африка, са пагубни за личноста й. Поне за мен. Другото са смешки.
Не знам РФ, как ще я оправдаят и простят, след оплакването си от тях.  Защото това си беше удар под кръста.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 23:43 от Анонимен

# 4 004
Мисля, че вече са били привикани с Харко и им е било обяснено къде им е мястото. Затова и не излязоха на бис след изпълнението си, а няколко дена след това - ни лук яли, ни лук мирисали и двамата. Според мен са им простили това прегрешение, но не мисля, че ще го забравят, нито, че ще бъдат толкова толерантни за в бъдеще. Ще видим сега къде ще я сложат и от коя тераса ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт