Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 822
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 585
https://twitter.com/henrymance/status/1180113791847149568

Интервю на главния редактор на "Дейли мейл" за "Файненшъл таймс".

# 586
  • Sydney
Честно казано предпочитам да обсъждам кой с какво в облечен и да съм комерс, отколкото да плюя и обиждам... енд ъф стори... пък дали знам или не знам кой кой е, никой тук няма как да знае, най-малкото защото не ме познава, че да ми дефинира познанията по която и да е тема... не се и пъна да доказвам на който и да било колко и какво знам, колко съм чела и колко съм учила история...

Истината е една хора: Мегън не прецени, избърза. Помисли, че удари с един коршум два заека - известност и статус. Обаче с ройъл Фемили върви и друго - закони, ред и най-вече протокол. Обърка Короната с Холивуд. Забрави, че преди всичко трябва да играе по правилата, за да се впише и хареса. Сега за съжаление си сърба попарата, която пък е мн гореща. Хари също не прецени и смятам, че Уили е бил прав да го предупреждава (ако се приеме за вярно това), че не е правилен този брак. Хари си мислиш е, че защото е любимец и жена му автоматично ще бъде. Сори брат, но Мегън се свързва не с покойната му майка, а с Уолис Симпсън, а паметта на британците е силна. Още я обвиняват за абдикацията. Медиите това и чакаха - нова дъвка, на която да се нахвърлят като лешояди и да кълват безобразно. Не казвам, че нямат причини, но не са толкова сериозни, че да се нахвърлят по този озверял начин...

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:35 от benitabeni

# 587
Хари защо никой от роднините му не излиза да го защити ами Елън, Елтън и другите там звезди., тия постоянни скандали около него до нищо хубаво няма да доведат Thinking

# 588
Още от бебе я учат на кралски протокол. На 2 години знае как да прави реверанс.

# 589
  • Чужбина
Честно казано предпочитам да обсъждам кой с какво в облечен и да съм комерс, отколкото да плюя и обиждам... енд ъф стори... пък дали знам или не знам кой кой е, никой тук няма как да знае, най-малкото защото не ме познава, че да ми дефинира познанията по която и да е тема... не се и пъна да доказвам на който и да било колко и какво знам, колко съм чела и колко съм учила история...
benitabeni, изобщо не съм имала предвид, че някой трябва да ги знае тия кои са.

Но ако не ги знаеш, как да ти обясня цяла история за тях?

Не става. Именно затова казах, че тази тема е повече за тоалети. Другото който го е разбрал, разбрал.

Ще продължаваме да си обсъждаме тоалети и снимки, и кой когото си харесва.

# 590
Няма ли някакви събития със снимки, тоалети ...

# 591
Уф, аман от все много разбиращи, значи Simple Smile

Скрит текст:
Hands Plus1
Така е! Всички още от бебета ги учат на кралски протокол.

# 592
  • Sydney
Нали темата е и за информация - който знае нещо, го каза... а не с недомлъвки и чети между редовете... като съм наясно с някой факт - казвам го директно, не прави си изводи и разбирай го както искаш... защото разбирай го както искаш, може да се тълкува по различни начини от различните потребители, и после стават дебати от рода на “пълни глупости пишеш” и “я, си прочети пак”, прочие подобни...

Не се заяждам, казвам нещата така както трябва да са си според мен, Т.е. Директни... не вече не-знам-си коя страница да се пита и иска да се знае за мистериозната гнусотия по адрес на Мегън...

# 593
Уф, аман от все много разбиращи, значи Simple Smile

Скрит текст:
Hands Plus1
Така е! Всички още от бебета ги учат на кралски протокол.
Аман и  от женички, които все да кажат какво и как.
Съжалявам, че пуснах нещо, което не е свързано със Света Мегз и величаенето й.
Разбрахме, че тя е Василиса Прекрасна. Може ли вече да сменим темата?

# 594
  • Истински се вижда само със сърцето.
От цялата статия, за първи път се опитах да прочета нещо от тези и част от коментарите които погледнах за да се опитам да си изясня какво и защо говорите с недомлъвки:
1 . Чудя се сериозно момичета как жертвате времето си да четете коментарите на тези дето пишат отдолу и да казвате, че това е мнението на британците, липсва ми пляскащо се по челото човече Simple Smile изказа е точно на типичния уайттраш тук. За нивото на статията не ми се пише, няма смисъл.
2. Явно слухът според мен, е че тя е имала и има връзка с въпросния, не си направих труда да го помня по име и че той я е запознал с Харито, което явно е част от някакъв грандиозен план и сега продължава да му е любовница.... не ми се дълбае да се пробвам да отгатвам повече.

Да ви кажа за мен прекаляват с всичките глупости които пишат, единствено не одобрявам, че Съсекс се държат неадекватно и подхранват простотиите които пишат за тях.

За посещението на Батко и кака 😂 чудя се тези пари дето ще ги харчат и за тяхната сигурност в Пакистан що не ги дарят на бедните ......

# 595
  • Някъде там
Няма ли някакви събития със снимки, тоалети ...
Има. Мери и Фредерик в Мароко.

# 596
  • Sydney
И София (знам, че беше пускана тази снимка, качвам я заради марките, ако някой го интересуват, в описанието):

https://www.instagram.com/p/B3H77C5n9mA/?igshid=1lrc2gi393ky4

Тази пола я е носила и преди, същият модел я имат и Летисия и Мери:

https://www.instagram.com/p/B3H6ntUnqaB/?igshid=kwcc9doz6rh8

Не помня дали тази Летисия е пускана:

https://www.instagram.com/p/B3H5SLtn_JQ/?igshid=qtjw774e4irt

# 597
  • Някъде там
На София палтото е разкошно.

Ще го познаете ли,без ровене в Гугъл 😉?

# 598
  • Sydney
На София палтото е разкошно.

Ще го познаете ли,без ровене в Гугъл 😉?

Мъжът на Максима?

# 599
Ако някой се чуди защо не дарят парите за сигурност на бедните, защо и Съсекс да не го направят? Да не мислите, че те са платили по-евтино? 5 срещу 10 дни.
Непотвърдена информация относно с какво ще пътуват.
William and Kate won’t be traveling alone. Flying with the couple on the Royal Air Force Voyager, a team of 14 will ensure everything runs meticulously to plan. В самолета ще пътуват и част от журналистите.
Причини много за използването на този самолет.
Кратка обиколка, сигурност, посещение на много места в Пакистан и други.
the Duke and Duchess of Cambridge will focus on showcasing the nation as it stands today, traveling from the capital of Islamabad to the city of Lahore, then heading to the mountainous northern countryside and the border regions to the West.
Хари пък използва частни самолети за вътрешната обиколка на Африка. 1 за него и 2 за журналистите.

Общи условия

Активация на акаунт