Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 386
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
На мен ми харесват дрехите на Кейт, като за случая, но цветовете са ужасни - всичките до един са цветове, които не харесвам, а какво остава за облечени накуп. Може би единствено цветът на кожения елек е поносим, но пък е дълъг - но засега няма добри снимки.

# 1 696
До кога ще сравнявате кон с кокошка?!
Бъдеща кралица с дукеса?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Това са просто титли, които ще са/са им дадени от други хора, и титлата определено не определя личността. Wink

# 1 697
С тази разлика, че те няма да го носят и 5 минути, защото е само церемониално и с цел демонстриране на уважение към домакините Wink
Уважение се демонстрира като Даяна: обличаш палтенцето и го носиш чинно. А не го намяташ, колкото да отбиеш номера. И на снимките до хеликоптера са ги свалили, къде е уважението? Определено на мен нещо не ми достига в това събитие, за да приема това с наслаганите палта и шалове за нормално. Това е моето мнение, не го налагам на никого.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:10 от Анонимен

# 1 698
  • Чужбина
Палта ... шалове Joy

# 1 699
На мен ми харесват дрехите на Кейт, като за случая, но цветовете са ужасни - всичките до един са цветове, които не харесвам, а какво остава за облечени накуп. Може би единствено цветът на кожения елек е поносим, но пък е дълъг - но засега няма добри снимки.
И аз не харесвам  такива землисти цветове, но предполагам са ги съобразили със събитието, това че са на открито и  като цяло снимките са доста добри.
За палтото:
"For sale is a brand new, never used, traditional Pakistani/Afghan chugha coat (which is the traditional coat of Chitral, which is a cold, mountainous region of Pakistan bordering Afghanistan). This coat is ideal for cold days and can double as a blanket. It is worn in the mountainous regions of Afghanistan/Pakistan which experience cold seasons and cold nights even during the summer. This apparel makes a great gift for family, friends, and co-workers or for those who plan to visit Afghanistan or Pakistan and want to look traditional. This coat is made of pure lambswool. The coat is machine washable (delicates).
The coat is usually worn by men but can also be worn by women and is unisex."

# 1 700
  • София
Освен четене, трябва да има и гледане с разбиране.
Бялото палто го намятат на Уилям, не му го подават за обличане. Ако се изисква палтата да са облечени, ще ги поднесат по съответния начин или когато намерят подходящо място, Кейт и Уилям ще ги облекат.Ако това е традиция, няма какво да се направи, ще мятат три, пет ката отгоре, колкото трябва.
И ние тук чупим хляб и слагаме в устата на разни гости, те гълтат, ама да ли им е приятно, никой не знае.
Понякога се чудя откъде толкова хъс в темата да се плюе и към едната и към другата страна.
Кейт ми харесва всякак, слаба е, но ако е  здрава - защо не? Вчера Мегън със зелената рокля също ми допадна, нищо че и беще тесничка.

# 1 701
Не мога да ви изчета, отказвам се, изписали сте света. Прегледах последните страници - ослепително красива Меган, сякаш сияе 😍 Много стилна и лъчезарна, разбирам, че целият ансамбъл е рециклиран. Кейт се е барнала с пайетки 😂 и тя в зелено. Ето на тези снимки си личи колко по-красива е Меган, жалко, че не мога да ги сложа една до друга, с тази усмивка изглежда много жизнена и лъчезарна.
За мен Кейт е по-красива.
Но познавам мулатки, които са най-красивите жени (пак според мен), но са си най-обикновенни, работещи дами.
Следователно не цвета е определящ за мен. И да не крещите за расизъм,  те сами се определят за мулатки, а едната (моя приятелка) с гордост цяло лято носи блузка с надпис "аз съм негърка" (je suis négresse ).

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 11:13 от Анонимен

# 1 702
Няма да влизам в спорове с когото и да било. ММ е най-прекрасна на света. Останалите само лицемерничат.

Нямам предпочитания към някоя от двете херцогини, Кейт се държи една идея по-адекватно.

# 1 703
Хммммм..
И тия двенките , дет не са нищо и никакви си дукеси, кво са се наметнали кат овчари..

Да, бе, само гегата им липсва, кат некви чобани са 😂😂😂 Тук определено бисерите къртят мивки!

# 1 704
Скрит текст:
Не мога да ви изчета, отказвам се, изписали сте света. Прегледах последните страници - ослепително красива Меган, сякаш сияе 😍 Много стилна и лъчезарна, разбирам, че целият ансамбъл е рециклиран. Кейт се е барнала с пайетки 😂 и тя в зелено. Ето на тези снимки си личи колко по-красива е Меган, жалко, че не мога да ги сложа една до друга, с тази усмивка изглежда много жизнена и лъчезарна.
Но познавам мулатки, които са най-красивите жени (пак спород мен), но са си най-обикновенни, работещи дами.
И според мен Кейт е по-красивата от двете. Страхотна коса, правилни черти, изразителни големи очи, чипо носле, лъчезарна усмивка. Даже бих казала, че тя има най-лъчезарната усмивка от всичките рояли.
Меган има интервенции и е пипана май доста - брада, нос, скули, та не знам как би изглеждала днес, ако не беше.

# 1 705
  • София
Да разнообразим малко от К/М

Максима в Мумбай днес

Моза

# 1 706
Моза къде е?

Максима с тази воалетка не ми харесва. Не ми се връзва с атмосферата и мястото.

Чобани...😂😂😂

Кейт и Уилям кога са ги свалили специалните одежди? Не намирам нови снимки.

# 1 707
Лана, харесват ми и двете. Моза е много красива жена.
Максима е с приятна рокля, но косата пак е със собствено мнение. Въпреки това ме кефи.

За лицемерниченето: истината е, че всички рояли проявяват лицемерие. Не е възможно на събитията да се усмихват винаги искрено, да обичат всеки, който прегръщат или да са постоянно във възторг от това, което правят.
Всички до един, без изключения, включително и идеализираните и канонизирани в темата дукеси, принцеси, кралици и т.н.

Есме, имат снимка пред един хеликоптер, където са без одеждите. Вижда се сетчето на Кейт, а Уилям е по риза (ех.. този Уили). Мисля, че беше сложена в скрит текст.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 11:25 от Анонимен

# 1 708
  • Чужбина
На мене пък Уилям & Кейт са ми супер сладки:

# 1 709
Скрит текст:
Но познавам мулатки, които са най-красивите жени (пак спород мен), но са си най-обикновенни, работещи дами.
И според мен Кейт е по-красивата от двете. Страхотна коса, правилни черти, изразителни големи очи, чипо носле, лъчезарна усмивка. Даже бих казала, че тя има най-лъчезарната усмивка от всичките рояли.
Меган има интервенции и е пипана май доста - брада, нос, скули, та не знам как би изглеждала днес, ако не беше.
Съжалявам, но далеееч по-правилни и красиви са чертите на Меган, много нежни и женствени. А, че била пипана - освен зъбите не намирам нито една променена черта от детството ѝ. А ако има, то това е най-незабележимото ,,пипане,, на света и си е дала парите напразно, щото си е абсолютно същата 😂

Общи условия

Активация на акаунт