Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 189
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 370
Цитат
УжасТ. 90 000 паунда за рокля.
Nature Zap..то не прилича и на рокля,по-скоро на омотана лъскава завеса Joy

# 2 371
Кафтана май имаше златни орнаменти, та затова е толкова скъп. Аз не се учудвам. Големите дизайнери не продават само качество, а и марка. Повечето диори, гучита, вютони и пр. не струват реално толкова пари, за колкото ги предлагат.

# 2 372
Диаманти някакви имаше сякаш тая рокля.

# 2 373
  • Чужбина
Значи, за шауъра, момичета, пак прочетете, какво съм написала.

Написах, че трябваше изявление на РФ, че е от частни пари. Защото хората си помислиха, че те го плащат, и това за 7-ми в линията на наследяване.

Опитвам се, в момента, да ви обясня, неприязънта на бритовете.

Те не я познаваха, и тя им се яви там в скъпи рокли, някакви невероятни разходи прави, ходи пред Хари, нещо прозрачно бе облякла един път ... Това са им първите впачатления. А те са много силни. Хората сме така устроени просто.

Именно, поради тази причина, ако погледнете някъде по пресата коментари, ще видите постове като:

"Tell the EU you will agree to any of their Brexit demands if they will agree to take Meghan."

Или пък брит казва на американец да си я вземат там, а американецът му отговаря, че и те не я щат.

Хората не можеш да ги накараш насила да харесват някого. Затова в историята има рояли, дето са харесвани, има и такива, които са мразени. И да, било е винаги много важно за роялите, простолюдието да ги харесва и да ги приема.

# 2 374
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да се чудиш кои са тези британци, същите дето направиха скандал от мача с България най-вероятно, прости хора навсякъде, особенно тези дето си мислят, че някой им взима бенефитите.

# 2 375
  • Чужбина
Да се чудиш кои са тези британци, същите дето направиха скандал от мача с България най-вероятно, прости хора навсякъде, особенно тези дето си мислят, че някой им взима бенефитите.
За роял фемилито всички са поданици, Илейн. Независимо, колко са умни. Статистически, повечето хора на планетата Земя не са умни.

# 2 376
М да обаче нека разграничим тези които пишат глупости от умните и не казваме, че те изразяват всеобщото мнение Simple Smile

# 2 377
Това за договора изобщо никога не съм го чела, нито пък знам, какво са писали, Лили, но със сигурност е вярно, защото, ако не бе, Маркъл щеше да ги съди. А тя не ги съди. Защо не ги съди, след като не е вярно?

Според мен не ги съдиха, защото все още се придържаха към тактиката на РФ, а именно да ги игнорират. Ако беше вярно Дейлито щяха да "изпляскат" снимки, но те не, а както обикновено..."Близък до тях каза". То на Дейлито все някой нещо им казва, но според мен редовно получават "факсове" от кораба-майка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 378
  • Чужбина
Според мен не ги съдиха, защото все още се придържаха към тактиката на РФ, а именно да ги игнорират. Ако беше вярно Дейлито щяха да "изпляскат" снимки, но те не, а както обикновено..."Близък до тях каза". То на Дейлито все някой нещо им казва, но според мен редовно получават "факсове" от кораба-майка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това са спекулации.

М да обаче нека разграничим тези които пишат глупости от умните и не казваме, че те изразяват всеобщото мнение Simple Smile

Знаеш ли, Илейн, че наскоро имаше скандал покрай един Нобелов лоуреат, който твърди, че чернокожите са с по-ниско IQ от белите хора?

Твоето разграничаване ми прилича много на точно такава постановка.

Ти няма, как да докажеш, че това не е всеобщо мнение. Твоето са спекулации.

# 2 379
Както и ти твоето нали Simple Smile защото ако ти четеш мнения, аз живея сред тези хора и виждам различно нещата. Няма за какво да доказвам нещо на някого, но пък ти си толкова категорична в твоето убеждение че разговора е излишен.

# 2 380
  • Чужбина
Както и ти твоето нали Simple Smile защото ако ти четеш мнения, аз живея сред тези хора и виждам различно нещата. Няма за какво да доказвам нещо на някого, но пък ти си толкова категорична в твоето убеждение че разговора е излишен.
Да, категорична съм. Това твоето е просто wishful thinking. Маркъл няма, за какво да я харесват. Просто няма нито една причина да бъде харесвана. Напротив, 1000 причини съществуват, за да не бъде.

# 2 381

Това прилича на сцена от някой комедиен сериал. Joy

# 2 382
Твое мнение, на не го приписвай на всички. Няма какво да коментирам повече.

# 2 383
  • Чужбина
Това е просто смехотворно, честно:

# 2 384

Ти няма, как да докажеш, че това не е всеобщо мнение.

Населението на Великобритания е над 66 милиона граждани. Сравнени с тези цифри, пишещите в Дейлито, чиито коментари се дават за пример, са не само капка в морето, ами са даже половин капка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт