Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 177
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Bristol
Другият проблем на Маркъл е, че е с минало - брак, много връзки, американка, актриса ... Това бритовете не могат да го харесат. Още по-малко феминистката пропаганда. Бритовете са имали Кралици още преди много години и жени в политиката. Те тая пропаганда на феминизма не я понасят. Просто е нерелевантна. Феминизъм трябва да се проповядва някъде другаде, не точно в ОК.
Точно за феминизмът си в грешка. Наистина те са много по-напред от някои други страни в Европа, но още много има да се желае и това е доста дискутиран тема. Даже за филма Короната имаше скандал, че актрисата играеща ролята на кралицата била получила почти два пъти по-малък хонорар, от този на актьорът играещ Филип и затова тя отказала да се снима в продължението.

Всички фирми бяха накарани да публикуват разликата си между заплащането между мъжете и жените и резултатите бяха шокиращи. Ако за компания като British Air разликата може да се обясни с това, че няма много жени пилоти, а повечето са стюардеси, то в ББС не е така. Тези открития бяха публикувани не само в ББС, но и в любимото на някои Дейли. Наистина има хора, които не понасят феминистката пропаганда като цяло, но тя си е напълно релевантна.

Пропагандата на Мегън си е точно на място и определено не е агресивна и отблъскваща, както на някои други феминистки, даже напротив.
Да не говорим, че нейната точно е насочена към една конкретна група в Кралството, идващи от други култури и с различни традиции, където наистина имат проблеми в това отношение и дори законите и затвор не ги притесняват, когато примерно става дума за уговорени бракове на млади момичета или обрязването им. Там наистина има много да се работи и не виждам кой би бил против такъв тип феминизъм, да обясниш на тези жени и да им покажеш, че не са втора ръка хора 🤔

# 2 416
# 2 417
# 2 418
  • На топло
Дааа ясно е, че всички видеа където ярко прозира характера на Мегън са подправени 😄.
Девет месеца и монтираха ръката на корема 😂 по снимките.
Кви лоши хора има...

# 2 419
Честно казано чуждите деца грам не ме интересуват. Нито ме умиляват, нито ме карат да въздишам по тях. За жената на Луи ама пък най-малко ми дреме, дано съм жива да я видя. Ида, heir and spare не е моя измислица. Пак, че не е едно време да хвърчат глави. Моля ви, кажете че просто се заяждате и не си мислите ох, горките дечица как ги делят наистина.

# 2 420
  • Чужбина
Да не говорим, че нейната точно е насочена към една конкретна група в Кралството, идващи от други култури и с различни традиции, където наистина имат проблеми в това отношение и дори законите и затвор не ги притесняват, когато примерно става дума за уговорени бракове на млади момичета или обрязването им. Там наистина има много да се работи и не виждам кой би бил против такъв тип феминизъм, да обясниш на тези жени и да им покажеш, че не са втора ръка хора 🤔
Това си го измисли, нали?

Къде пише, към кои точно жени е насочена пропагадната на Маркъл?

За мен тя просто е още една актриса, която проповядва феминизъм, наред с останалите й колежки, които направиха американските сериали негледаеми.

Честно казано чуждите деца грам не ме интересуват. Нито ме умиляват, нито ме карат да въздишам по тях. За жената на Луи ама пък най-малко ми дреме, дано съм жива да я видя. Ида, heir and spare не е моя измислица.
Мене всички деца ме умиляват, защото съм голяма детешарка.

Но, да Луи е втори spare и няма голямо значение за короната. На мен той ми е любим, но наистина ролята му в монархията ще бъде точно никаква.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 12:16 от Eleonora_27

# 2 421
  • София
Много се смея като се напъвате да изкарте ММ светица. Ами не е за съжаление. Не мигала на парцали, а си прикривала  сълзите. Не заеквала, а си взимала въздух за да не заплаче.Клипчетата били монтаж, не сме обичали и Арчи, деляли сме го от братовчедите му, които са престолонаследници, а той бил никой.Както написа Елеонора и Луи е никой в монархията. Дано, да се успокоите малко с това инфо, че това циврене в ефир, и тези изислени драми които изживява горкичката Съсексова, са ми малко в повече!

# 2 422
Дааа ясно е, че всички видеа където ярко прозира характера на Мегън са подправени 😄.
Девет месеца и монтираха ръката на корема 😂 по снимките.
Кви лоши хора има...

От видеа ще ти прозира характера. 😂😂😂 За да се прецени характер трябва лично да познаваш човека. Смешно е да преценяваш по снимки или от това какво е написала пресата. Личен контакт трябва.

# 2 423
Определено не се четем и сме на светлинни години от това да се разберем. Никой не изкарва Мегън светица, за друга личност са усилията да бъде представена като такава в темата.
Но ако ще има критики, нека те бъдат на база реалности, а не върху монтажите и фиксациите на тролски профили в социалните мрежи. Защото така тролщината се премества и тук и заразява темата.
Сега ако ви сложа фейк монтаж на Кейт, където е представена направо жалка, ще скочат 20 души да го опровергават и да ме обиждат колко съм долна. Но никой тук не прави това за Кейт или друг, само за Съсекс има постоянно настървяване, което прави страшно лошо впечатление.
Аз спирам дотук, няма смисъл повече да споря с радиото.

# 2 424
  • Чужбина
Определено не се четем и сме на светлинни години от това да се разберем. Никой не изкарва Мегън светица, за друга личност са усилията да бъде представена като такава в темата.
Но ако ще има критики, нека те бъдат на база реалности, а не върху монтажите и фиксациите на тролски профили социалните мрежи. Защото така
тролщината се премества и тук и заразява темата.
Сега ако ви сложа фейк монтаж на Кейт, където е представена направо жалка, ще скочат 20 души да го опровергават и да ме обиждат колко съм долна.
Айдееее, изкараха го фейк монтаж това нещо.

И това ли е фейк?

Хари за това ли съди Мърдок? Щото фалшифицира клипчета с корема на Маркъл ...

hahaha

# 2 425
Какво престъпление срещу човечеството, че Мегън си пипа корема. Предлагам във Великобритания да я осъдят на доживотен затвор. 😁 Как смее, уж кралска снаха, а си пипа корема. 😂😂😂

# 2 426
https://media.gettyimages.com/videos/commonwealth-heads-of-gover … video-id951881024
След 2:05 мин.
Между другото "classy" замятането на сетренца го има още преди сватбата.

https://www.express.co.uk/life-style/life/828182/meghan-markle-p … ince-harry-crying
Мегън може да "плаче", когато ролята го изисква. И разказва интересни неща за Сохо Хаус - Торонто.

# 2 427
  • Bristol
Eleonora, dress for success е насочена към жени в неравностойно положение, помагат им да си намерят работа, да имат самочувствие да са независими. Приходите от готварската й книга пък отиват за комунална кухня в район на Лондон с предимно мюсюлманско население. Погледни и снимките, освен тоалетите й, какви точно хора са включени в събитията, не феновете й, не са точно white, middle class, british. Кралското семейство много добре използва произхода й, за да пропагандира равенство на жените в тези комюнитис.
Наистина, ако не се интересувате от феминизма и не живеете във Великобритания, няма как да ги знаете тези неща. Те са си много локални проблеми. А тъй като мен равенството на жените ми е ежедневие, работя в сфера, където по-малко от 10% са жени и живея на този остров от почти 20 години, просто няма как да ги пропусна. Затова се намесих да внеса яснота по въпроса.
Има и други организации, които се борят със специфичните проблеми на жените в тези общества. Те дори искат да променят законите, да не са толкова тежки за неща, които са дълбоко залегнали в културата и традициите на тези хора и да се насочат усилията им към това да покажат, че жените в днешно време могат да имат друг живот и свобода да решават какво да правят, за кого да се омъжат, че могат да работят, не само да бъдат домакини, да бъдат финансово независими и тн. Съвсем различни са целите на този феминизъм в сравнение с Холивудския примерно и Мегън е перфектното лице за това Simple Smile
Отделно и в моите среди си ги имаме проблемите, но ние сме достатъчно уверени и учени, за да можем сами да се справяме и да наддигаме глас, нямаме нужда от лице като Мегън. Въпреки че понякога, за да се отрази по-широко от пресата дадено събитие, което е ключово, се канят подобни личности.

# 2 428
Но ако ще има критики, нека те бъдат на база реалности, а не върху монтажите и фиксациите на тролски профили социалните мрежи. Защото така
тролщината се премества и тук и заразява темата.
Сега ако ви сложа фейк монтаж на Кейт, където е представена направо жалка, ще скочат 20 души да го опровергават и да ме обиждат колко съм долна.
Айдееее, изкараха го фейк монтаж това нещо.

И това ли е фейк?

Хари за това ли съди Мърдок? Щото фалшифицира клипчета с корема на Маркъл ...

hahaha
Това е смешно вече Joy голяма позьорщина, иначе я харесвам ама.....

# 2 429
  • Чужбина
Eleonora, dress for success е насочена към жени в неравностойно положение, помагат им да си намерят работа, да имат самочувствие да са независими. Приходите от готварската й книга пък отиват за комунална кухня в район на Лондон с предимно мюсюлманско население.
ОК, но това по какъв начин се връзва с ролята на жертва, каквато тя напоследък се прави, че е?

Съвсем сериозно те питам, какъв пример е тя за феминистките? Според теб, жена, която се жени за мъж от роял фемили, което е експлоатирало цветнокожото население по света, и е разделило Близкия Изток така, че те не са се спрели да се избиват оттогава, може ли да бъде пример за феминизъм и тартор на левичарската пропаганда?

Тя е просто шут, нищо повече от това.

Вие сега искате да я изкарате някаква нещастна жертва.

Прилича ли ви на жертва?

Общи условия

Активация на акаунт