Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 124
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Чужбина
Знам, че се говори, че Уилям е голям сухар, прекалено сериозен и твърде капризен, но шапка му свалям за поведението му, когато е около деца:

# 2 461
  • На топло
Как са се намерили тези двамата 😂

# 2 462
  • Някъде там
Бори се,Ън. Начело е на кралската комисия по човешките права, както и на националния съвет по семейните въпроси в Йордания. Освен това членува и в няколко организации, които се опитват да извоюват достатъчно права на жените. Едно от тях е  те самите да избират дали да са забрадени,но явно това е от нещата там които са изключително трудни за промяна...
Ако беше разрешено сами да избират дали да се покриват,щеше да е много добър пример това, че тя не го прави,но в момента е лицемерно. Но, не е само тя,масово дамите от кралските фамилии в арабския свят не се забулват,което за мен не е редно на този етап. Ако можеха и обикновените жени да го правят щеше да е достоен пример.

# 2 463
  • Чужбина
Аз също вярвам, че Рания се бори. Според мен, прави, каквото може да се направи. Най-малкото дава пример, а това никак не е малко.

# 2 464
# 2 465
https://www.gettyimages.pt/fotos/countess-olympia?phrase=Countes … rt=oldest#license
Тази графиня Олимпия не е особено красива, но е много симпатична.

# 2 466
  • Чужбина

Ами ето това е, например, супер. Много книжки са продали и парите са за благотворителност. Принципно, в/у такива неща трябва да са съсредоточени, а не Хари да рИве, че му били святкали камерите.

А за фондацията Sussex Royal има ли някаква интересна информация? Това благотворителна фондация ли е?

https://www.gettyimages.pt/fotos/countess-olympia?phrase=Countes … rt=oldest#license
Тази графиня Олимпия не е особено красива, но е много симпатична.
Да, не е красавица, но има много готино излъчване. Приятна е за гледане.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 16:57 от Eleonora_27

# 2 467
Nature Zap Всичко да изтрие модератора и само хвалбите за холивудската херцогиня
да остави,мнението ми за нея не може да промени..

# 2 468
# 2 469
Добре е щом Рания има своя принос в това тези жени да не бъдат третирани като добитък, но нищо не й пречи да ходи сред тях в по-обрана визия. Толкова гримирана и фризирана е като кръпка на снимките. Нека си кифлее на по-светски събития.
Колкото до испанките, там съм убедена как се мразят и в червата, но след излагацията с бутането внимават много. Наскоро гледах видео как Летисия подсеща една от дъщерите да застане близо до баба си с дамската чанта.

# 2 470
Тити, а какво се е случило при испанците?

# 2 471
Nature Zap Всичко да изтрие модератора и само хвалбите за холивудската херцогиня
да остави,мнението ми за нея не може да промени..
Тюх, май пак изтървах нещо Triumph
Много се разстройвам, като гледам тежко болни дечица. Визирам снимките на Уилям и Кейт в болницата.
На Меган да и имаш проблемите! Лисица е тя и обича да се прави на жертва. Май само Хари и се хваща на въдицата. Личи им по държанието на двамата.  Закриля я той, прай се на МЪЖ. Защитава я от все и всьо (сакън, не оцениха неговата перла), мъкне я за ръчичка, все едно "Спящата красавица" е събудил с целувката си и показва света след 100 годишния й сън. Joy Ама и тя се държи баш като нея.  Явно периода преди Харко нещо и се губи, защото през него си изглежда като обикновенна американска бръмчалка.

# 2 472
  • Down south

Цитат
мъкне я за ръчичка, все едно "Спящата красавица" е събудил с целувката си и показва света след 100 годишния й сън. Joy Ама и тя се държи баш като нея.  Явно периода преди Харко нещо и се губи, защото през него си изглежда като обикновенна американска бръмчалка.
Това ме разсмя до сълзи.
Колоритно и много сполучливо!

# 2 473
Цитат
мъкне я за ръчичка, все едно "Спящата красавица" е събудил с целувката си и показва света след 100 годишния й сън. Joy Ама и тя се държи баш като нея.  Явно периода преди Харко нещо и се губи, защото през него си изглежда като обикновенна американска бръмчалка.
Това ме разсмя до сълзи.
Колоритно и много сполучливо!
Това е най-точното описание на Мегън, според мен. Това е и причината да не я харесвам. Прави се на дева Мария, а миналото и може да накара много хора да се изчервят.

# 2 474
  • Бургас
Тити, а какво се е случило при испанците?

Според мен нищо драматично. Летисия бутна ръката на свекърва си, която много държеше да прегърне Леонор. Леонор , неуспешно се опитваше да се освободи от прегръдката и майка и малко и помогна

Общи условия

Активация на акаунт