Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 064
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 640
Ок, Кейт и да играе, ми харесва как си играе ролята
Ако Мегън цели отвличане на вниманието в определени моменти, също се справя
Фен съм на палтата рокли, на роклите и стила на Кейт

# 2 641

Според мен Мега се жалва, че тия, които не са я питали как е, са родата на мъжа и. Опитва се да ги трогне, ама това са наследниците на жената, която е казала, че загубата на любимия е по-тежка от загубата на дете и е съветвала дъщерите си да не се лигавят.

Фалон, коя е тази жена, която е казала подобно нещо?

# 2 642
Виктория?

# 2 643
Нали това казвам - Кейти е второразрядна артистка и без тапия и трудов стаж в киното.
Да ѝ се поклоним отново дружно колко е добра! Амин!

# 2 644
Има ли някой, който наистина вярва, че Харко и многострадална Геновева ще си купят имение в Малибу или някъде си и ще се заселят трайно в САЩ? Shocked Shocked
Това няма да се случи никога. Абсолютно никога.
Да, те са достатъчно богати да живеят в охолство там, да имат непрекъсната охрана и никакъв достъп на който и да е до резиденциите им. Но.................
Ще бъдат просто поредните богати хора. За Меган може да е приемливо донякъде, но за Харко не.Той никога не е бил нещо друго, освен кралска особа и няма да може да оцелее в друга среда. Ще изкара и той 2-3 години макс.
Или жена му трябва да свикне в ОК, или ще се разделят. Друго решение на този въпрос няма.Това, което пускат са само кьорфишеци. Или Харковите фантазии, които бързо ще се разбият в американската действителност.
ПП Личното ми мнение е, че и двамата са непригодни за живот извън средата, в която са живели до сега, но както и да е. Треторазрядната актриса трябва да се научи да играе главна роля, иначе изпада от сериала.

# 2 645
Със сигурност и Кейт играе. Не ми се вярва да е на кеф абсолютно всеки път, когато трябва да е на някакво събитие. Добре го играе.😀

Аз и харесвам прическите. Мисля, че ниския кок и отива най - много. Не мога да си я представя с висок.

Очаквам документалния филм да е повече за Африка, по - малко за неволите на Съсекс. Това, че съществувала, а не живеела, ако е точен цитат, ми идва в повече.

# 2 646
За първи път да съм съгласна с Ън 👍

Аз и харесвам прическите. Мисля, че ниския кок и отива най - много. Не мога да си я представя с висок.

И на мен ниския кок ми отива най-много. Просто в друг, косата ми не може да се събере, защото въпреки че я изсветлявам от 20г., все още е много.
Но на мен ми се налага официална прическа няколко пъти в годината.
Кейти поне има достатъчно поводи и може да разнообразява. Иначе е еднообразна, предвидима и общо взето всичко онова, което не харесвам в една жена.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 19:46 от Meraviglia

# 2 647
Нали това казвам - Кейти е второразрядна артистка и без тапия и трудов стаж в киното.
Кейт и тук е по-напред в йерархията Joy, нали определят Меган като треторазрядна....съдба...
Пък иначе тя си е добра във всичко, ако реши и като актриса ще бъде...Joy

# 2 648

Мерси за инфото.

Абсолютен потрес, загубата на мъжо й ще е по-тежка от загуба на дете. Тази е била малоумна. 🙄 Дано не тя си е възпитавала децата, а някоя гувернантка,  че иначе много зле.

# 2 649
Кейт и тук е по-напред в йерархията Joy, нали определят Меган като треторазрядна....съдба...
Пък иначе тя си е добра във всичко, ако реши и като актриса ще бъде...Joy
Не е лошо като идея.
Ако слуховете за изневерите на Уилям един ден се потвърдят, би било добре да има някаква професия.

# 2 650
  • Чужбина
Момичета, предполагам, че Лили има предвид ето тази статия в Дейлито, която аз не бях чела (даже не знаех, че има слухове за такава клауза):
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6322235/Meghan-Markle-d … t-stay-shape.html

Това е от миналата година.

В началото на статията пише следното:
Цитат
A friend told DailyMailTV[/b] Meghan was focused on making sure she did not lose her figure if she had a child over fears it would harm her career
They said: 'She knows the heavy-weighted body-type runs in her family and has been terrified of putting on extra pounds, particularly given her career'
They added: 'She demanded a personal trainer and nutritionist... I'm sure a nanny was discussed too, but the main focus was on health and weight'

Скрит текст:

Действително, в статията се казва, че източникът е приятел. И няма друг източник.

Но се казва също следното:

Цитат
DailyMailTV has reached out to Kensington Palace for comment.

Pregnancy contracts are increasingly popular in the US, particularly in the Duchess' hometown of Los Angeles.

Не знам, дали Kensington Palace е коментирал случая и дали е имало изявление, че това не е вярно.

Но, за да успокоим духовете, можем да приемем, че не е вярно. Маркъл, така или иначе, съди ДМ.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:25 от Eleonora_27

# 2 651
Хари, като искал да напусне ОК как си го представя точно? Любовта им ше се изпари за нула време, ако не са част от роялите. Той друго в живота си не е виждал. И сега продължава да споменава майка си, като го закъса малко. То тва да си принц не е, като просто да си богат.

# 2 652

Ако слуховете за изневерите на Уилям един ден се потвърдят, би било добре да има някаква професия.

Да, гладна ще остане.

# 2 653
Да, това е статията. И за изискванията й за многомилионните ремонти има статии, както и за "тропането с крак", че искала някаква тиара за сватбата, а те не й я дали. Всичко на принципа "Един ни каза". 😂

# 2 654
Със сигурност и Кейт играе. Не ми се вярва да е на кеф абсолютно всеки път, когато трябва да е на някакво събитие. Добре го играе.😀

Очаквам документалния филм да е повече за Африка, по - малко за неволите на Съсекс. Това, че съществувала, а не живеела, ако е точен цитат, ми идва в повече.
Авторът на филма, Том Брадби има и статия в Съндей Таймс, която е платена. Това е част от нея:
https://mobile.twitter.com/daernerys/status/1185704720880541698/

Общи условия

Активация на акаунт