Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 078
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Разпиляна във въображението
Само на мен ли ми прозвуча мелодията от Роки, докато тя чакаше горе и слизаше по стълбите?

# 3 151
Явно Радева е доста притеснена, а няма защо. Наистина не отстъпва по нищо на другите. Съгласна съм, че липсва и бижу. Но тя може и да няма чак такива. Така че е по-добре нищо, отколкото някое тънко едвам забележимо синджирче. Щеше да седи смешно. Роклята изисква тежко и сериозно бижу.

Тя е човек,който не обича светлините на прожектора и публичните изяви я смущават.Но щом се налага-прави го.
Официалните тоалети не са й сила,на нея й дай спортно облекло,за роклите  само слуша и изпълнява.А за бижутата няма необходими,не е кралска особа да са й заети или наследствени.

Не ми харесва небрежното мятане на палта по раменете.Все едно е излязла навън да изпуши една цигара,а не да уважи събитие.Дай и мъжете да си разхлабят вратовръзките,да останат по ризи,та съвсем да го докарат на селски банкет.Очаквах повече индивидуален почерк от жени,които основно това правят,т.е.разхождат дрешки.Всички по ямурлуци,китки до безумие и наметнати палта.

# 3 152

Геновева е на работа. Щом си на работа се стягаш, праскаш 24 каратови усмивки като Кейтито, махаш с ръчички и се правиш, че ти е интересно. Може да е взела пример от Света Кейт, която след всяко раждане, трябваше да стои с токчета и направена от фризьор прическа на стълбите на болницата и да показва бебета.
Едва ли ѝ е било весело и приятно, кой знае колко болкоуспокояващи са ѝ дали, за да издържи. Но беше там, сресана и накипрена на токчета и се усмихваше. Обзалагам се, че това е било последното нещо, което ѝ се е правило в този момент! Преглъщаш болката и сълзите, правиш се на машина и готово! Нали трябва да се работи за Фирмата, а Кейтито много се старае, това не може да ѝ се отрече!
 Е, ето, че и Геновева си върши добре работата, усмихва се, води диалози, старае се,  и пак има недоволни! Satisfied
Какъв ли щеше да е коментара, ако пък беше нацупена и без настроение, направо не ми се мисли! Satisfied

# 3 153
Скрит текст:

Геновева е на работа. Щом си на работа се стягаш, праскаш 24 каратови усмивки като Кейтито, махаш с ръчички и се правиш, че ти е интересно. Може да е взела пример от Света Кейт, която след всяко раждане, трябваше да стои с токчета и направена от фризьор прическа на стълбите на болницата и да показва бебета.
Едва ли ѝ е било весело и приятно, кой знае колко болкоуспокояващи са ѝ дали, за да издържи. Но беше там, сресана и накипрена на токчета и се усмихваше. Обзалагам се, че това е било последното нещо, което ѝ се е правило в този момент! Преглъщаш болката и сълзите, правиш се на машина и готово! Нали трябва да се работи за Фирмата, а Кейтито много се старае, това не може да ѝ се отрече!
 Е, ето, че и Геновева си върши добре работата, усмихва се, води диалози, старае се,  и пак има недоволни! Satisfied
Какъв ли щеше да е коментара, ако пък беше нацупена и без настроение, направо не ми се мисли! Satisfied
Ама света Мегън не беше ли на работа и в Южна Африка?
Или беше частно посещение?
Що Харко рече, че имали толкова много срещи, да си "оправдаят" разходите, които Форин офис прави, ако са били на частно посещение?

# 3 154

Е, ето, че и Геновева си върши добре работата, усмихва се, води диалози, старае се,  и пак има недоволни! Satisfied

Геновева беше на работа и до като рива . Да, точно както си писала в подчертаното трябваше да постъпи, докато беше на работа н Африка. А не сега. Сега трябваше да си скрие самодовалната усмивка и пиргите, след като направи цирка преди няколко дни.

# 3 155
Мегън се справи чудесно и с посещението в Африка. Когато беше на публични изяви никога не е давала израз на чувствата си. Точно обратното - работеше с усмивка, както и Кейт го прави. Кеф не кеф усмихваш се и правиш каквото трябва. Но журналиста ги питаше за лични неща, когато НЕ бяха на работа. И тогава не виждам причина да не си кажат какво ги тревожи в личния живот. Или е забранено? Или искаш да кажеш, че на всеки тур роялите са все по 24 часа на работа? Ми не е така. Всеки си има и лично време.

# 3 156
  • В полите на Пирин планина
Аз не мога да схвана какъв е целия тоя хейт срещу Мегън ...
С лилавата рокля даже изглежда много добре. И косата е докарана, нищо, че са екстеншъни...
Иначе и Кейт много я харесвам.

# 3 157
  • Чужбина
Тази жена просто й се подиграва:

# 3 158
Мегън се справи чудесно и с посещението в Африка. Когато беше на публични изяви никога не е давала израз на чувствата си. Точно обратното - работеше с усмивка, както и Кейт го прави. Кеф не кеф усмихваш се и правиш каквото трябва. Но журналиста ги питаше за лични неща, когато НЕ бяха на работа. И тогава не виждам причина да не си кажат какво ги тревожи в личния живот. Или е забранено? Или искаш да кажеш, че на всеки тур роялите са все по 24 часа на работа? Ми не е така. Всеки си има и лично време.
Има един хубав лаф - Ти му казваш "Добър ден" пък то вади хавлията и почва да реве.
Морнинг теб ако те пита случаен познат, за когото знаеш че е клюкар, в неработно време за лични неща - ти ще си изповядаш ли душата. Ей така - на крак, между другото, преглъщайки и примигвайки често често?
Хайде да не й търсим оправдания на ММ. Дори обикновени хора не си споделят под път и над път, а какво остава за публична особа.
Тази изцепка малко ми прилича на писмото до Тати. Знаеш, че ти дебнат всяко дихание, ама пърдиш на обществено мероприятие.

# 3 159

+ 1

Точно така. Мегън и Хари дадоха интервюто, но очевидно не докато си изпълняват задълженията.

Много добре напомни и за ражданията на Кейт, поредното малоумство на РФ, родила преди няколко часа, ама ще я "изплющят" на стълбите, за радост на сеирджиите. 🙄

Понякога просто трябва да имаш смелостта да кажеш "Стига", а не само да мълчиш и търпиш.

# 3 160
Мисля, че от Даяна се е почнало излизането на стълбите и показването на бебето. Мисля, че и Сара и Софи имат снимки отпред. А и по принцип, ако всичко е наред в Англия ги изписват на първия ден, така че защо да не се покажат?😀😀😀

# 3 161
Ай стига бе, направо на инат си пишете Stuck Out Tongue Winking Eye
Да кажела "Стига!" , като че ли някой насила я е сложил там. Joy и са я вързали с въжета.

# 3 162
  • Чужбина
Понякога просто трябва да имаш смелостта да кажеш "Стига", а не само да мълчиш и търпиш.
Всички я окуражават да каже "стига", никой няма нищо против. Еле Уилям ...

Щото следващия път ще му се наложи да си купи "Lenny Kravitz of a scarf":

Скрит текст:

# 3 163
Ай стига бе, направо на инат си пишете Stuck Out Tongue Winking Eye
Да кажела "Стига!" , като че ли някой насила я е сложил там. Joy и са я вързали с въжета.

Разбира се, че никой не е вързан, но и няма причина винаги да играеш по свирката на разни сульовци и пульовци. 😂😄😂😂

# 3 164
  • Бургас
Летисия в Сеул

Общи условия

Активация на акаунт