Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 017
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 195
  • Чужбина
Съмнявам се да я устройва скромен живот с Хари, далеч от камерите, кралските събития и привилегии.

Ами, тя за нищо на света нямаше да вземе този рижав малоумник, ако не вървеше заедно с титла и съответни възможности. Приказките за любов са ми направо смешни съпоставени с една изпечена бръмчалка.

В момента, в който the Knight in Whining Amour се откаже от титлите, Маркъл ще си бие камшика.

Тя явно иска да си купят къща в Холивууд, да живеят там, но да си запазят титлите. Но the Knight in Whining Amour не може да си го позволи това нещо, щото у Холиууууд най-евтиното къщенце е 10 млн. На H ще му свършат парите за има-няма половин година, щото тая къща трябва да се обзаведе, да се охранява и да се поддържа.

# 3 196
Меган е несравнима. Няма такава друга циркаджийка като нея. Толкова не и се получават нещата, че и за дворцов клоун не става.

# 3 197
Все повече се убеждавам, че Харко има нужда от незабавна психологическа помощ. Дали е наследено от майка му, и тя си беше така с лабилна психика, или цял живот нищоправене до това води, не мога да се наема да кажа. Представям си като какъв ще възпита сина си - същото мрънкало като татко си ще стане.

# 3 198
Меган е несравнима. Няма такава друга циркаджийка като нея. Толкова не и се получават нещата, че и за дворцов клоун не става.

Всъщност Мегън има най-важното в живота, съпруг, който я обожава и здраво детенце. Това е истината. А тя не е длъжна да се харесва на всички, били те РФ или медии. Много пък са важни щото. 😂

# 3 199
Ами не е длъжна да се хареса - да. Но защо реват и двамата, че са нехаресвани? Да си гледат живота, детето и никой няма да ги закача. Ама покажеш ли слабост, дори и привидна, акулите захапват.

# 3 200
Все повече се убеждавам, че Харко има нужда от незабавна психологическа помощ. Дали е наследено от майка му, и тя си беше така с лабилна психика, или цял живот нищоправене до това води, не мога да се наема да кажа. Представям си като какъв ще възпита сина си - същото мрънкало като татко си ще стане.
Вероятно е комбинация от двете, плюс възможна зависимост, но ако той не може да получи качествена помощ, не знам кой би могъл.

https://twitter.com/gofakeyourselfM/status/1186704858168078338

# 3 201
Ами не е длъжна да се хареса - да. Но защо реват и двамата, че са нехаресвани? Да си гледат живота, детето и никой няма да ги закача. Ама покажеш ли слабост, дори и привидна, акулите захапват.

Ами те не "реват", защото не ги харесват част от хората, а защото медиите са помияри, а те не са длъжни да си мълчат при това положение. 😉 Други, като искат да мълчат, това е въпрос на избор. 😉

# 3 202
LilaC, човек се отнася с околните така както те с него, без значение дали тези хора са ти семейството или пък са медиите. Каквото отношение получиш, такова ще върнеш. Очевидно двамата с Хари са преценили, че няма нужда да си мълчат. 😉
И какво постигнаха като занимаваха хората със себе си?
Половината свят им се смее,другата се дразни,че не оценяват това,което имат(да,именно-здраво дете,удовлетворяваща ги връзка,възможности,обезпеченост...),а медиите качват само снимките,на които прилича на крокодил.До това доведе манията им за специалност.Ако им харесва,да продължават да ги хранят.

Не разбирам защо японските дами са най-скучно облечените.Традиция някаква ли е.

# 3 203
Японките винаги са консервативни, не знам защо. Явно техния протокол е такъв.

# 3 204
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Шведското кралско семейство си взеха снаха с меко казано интересно минало и като ги гледам, ами живи са, 😄 че и навсякъде я канят София. Мегън нито се е снимала гола, нито е убила някого, че да се срамува. Американка, актриса и разведена, но никое от тези неща не е срамно. Ама то знам ли, за английските "праведни благородници" може и да е. 😂

А София, независимо, че е танцьорка на екзотични танци някъде да ги е изложила? Да се е държала зле? Да е ревала, че никой не я разбира?

Не ми се мисли какво ли щяхме да прочетем, ако Мегън беше работила каквото и София. Сега обаче се проявява невиждана толерантност. 😁

Ако се беше представила като Маркъл и за нея щях да кажа каквото мисля. Само че явно има повече ум от систъра и за сега е повече от перфектна - хубава, поддържана, добре се облича, не носи дрехи къде по-големи, къде по-малки. Отслабна, има две деца, винаги грее, не се увесва на мъжа си на ръката, не го прережда, не се хвърля на хората по врата. Е, сори, ама на хубавото не мога да кажа грозно или не става. Ако ще да е правила нещо по-специално с тия змии, жената има класа, която ММ няма да придобие скоро, ако не спре да се излага и не се замисли, че американското поведение трябва да бъде оставено настрана.
Еха, каква автобиография има, пък не тръби, че е радетел за правата на жените. Тези неща не ги знаех, мерси
PURE, браво на София.

Страхотни са Максима, Мери и Виктория, много ми харесват тоалетите им. Бутанката много ми харесва, тази жена е уникално изящна, а мъжа й много ми харесва - има страхотна осанка.

# 3 205
Всъщност "половината свят", който им се смее е капка в морето. Великобритания са около 70 милиона, Щатите повече от 300 милиона и т.н. Няколкото хиляди кофти коментара са незначителна част на фона на всичките милиони граждани.

Ето, аз ги харесвам, но не пиша нито в соц. мрежи, нито в Дейлито. 😄 Трябва ли да ме броят, като нехаресваща ги, защото си мълча, пък други "грачат"? 😁

# 3 206
  • Чужбина
Всъщност "половината свят", който им се смее е капка в морето. Великобритания са около 70 милиона, Щатите повече от 300 милиона и т.н. Няколкото хиляди кофти коментара са незначителна част на фона на всичките милиони граждани.
Лили, изтърка се това твоето вече с изреждане на колко милиона е еди-коя си държава. Ако тия медии и нехаресващите бяха малко, нямаше да има съдебни процеси с/у медиите.

Всички вестници пишат за Хари и Мегън.

А ти, откъде съдиш, че тя има фенове? От ботовете у туитъра и Инстаграм ли?

Нали знаеш, че в Инстаграм те трият негативните коментари?

# 3 207

Всъщност Мегън има най-важното в живота, съпруг, който я обожава и здраво детенце. Това е истината. А тя не е длъжна да се харесва на всички, били те РФ или медии. Много пък са важни щото. 😂

Лилия, твърдението ти е съвсем на място за кое и да е село или градче от селски тип някъде си.За жалост ако си част от някоя монархия, най-вече от най-голямата в Европа, изобщо не е без значение. Иначе Гиновевка изобщо нямаше да се тръшка, а пък нейния нескопосан съпруг щеше да си свирука.
И да, много са важни. Както фирмата, така и поданиците. Точно заради поданиците Даяна беше на път да им събори картонената къщичка.Сега умират от страх Меган да не стане причина да ги издухат накуп и ако се налага ще я жертват, без да им мигне окото. Затова толкова се вживяват и двамата.

# 3 208
  • в сърцето на един мъж...
Е хубаво де, като са няколко кофти коментара, защо занимава света с тях? По-добре да беше казала нещо за децата, дето са пострадали от мини, нали за това отидоха в тая Африка??

# 3 209

Ами те не "реват", защото не ги харесват част от хората, а защото медиите са помияри, а те не са длъжни да си мълчат при това положение. 😉 Други, като искат да мълчат, това е въпрос на избор. 😉
Именно! Идея си нямам откъде се пръкна тази глупост, че Мегън и Хари ревали, че не били харесвани. Сериозно ли? Има ли човек, който наистина си мисли това? За съвсем други неща става дума тук, мислех, че това си е ясно като бял ден, ама явно не е.
Подкрепям, че медийте са помияри. Един от главните е чичко Морган, който е едно устато злобно човече, което само знае да блокира хората, които не са съгласни с него, там в Туитъра.
Не, те не показват слабост, когато се опълчват срещу медийте. Това е сила. Слабите се спотайват, силните се борят. И така трябва. Уилям също не се ската, когато лъснаха голите снимки на жена му, а погна медийте. Слабост ли е било това? Или трябваше да се направи на ни чул, ни видял.

Интересно ми е още как така отдалеч някой преценява, че Хари имал нужда от психиатрична помощ? За мен Хари е чувствителен и интелегентен мъж, добър съпруг и баща. Това, че не търпи медийте да мачакат жена му, както правиха с майка му не го прави психически неуравновесен. Лично аз му възхищавам за това. Вероятно гневът му към медийте не е от вчера, само той си знае какво е видял и преживял покрай майка си. И определено е решил, че няма да допусне същото и с жена си. Ами въобще не го осъждам затова!

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 18:17 от Morning Star ✩

Общи условия

Активация на акаунт