Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 027
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 300
... Какво точно се счита за хейт? Според кеймбриджкия речник, сори, не е на Уилям и Кейт, хейт е - to dislike someone or something very much - та, в какво точно се изразява тоя дислайк? Оскубаха й косата, бутнаха я и я препънаха? Казаха нещо за това, че е черна? За това, че има дебел задник? За това, че не знае как да говори?
Скубане, бутане или препъване би било насилие, не хейт. Хем Кеймбриджския речник цитираме, а пък... Simple Smile
А иначе, няколко дами тук точно и само това непрекъснато повтаряте - че е черна, че е за/от гетото, че е дебела, че е глупава, че не знае как да говори (това пък в сравнение с другата "ораторка" е просто смешно Rolling Eyes), че това, че онова. И хич да не го интересува човек Меган, му става неприятно от подобно отношение. Вместо да се забавляваме в темата, страници и страници изписани с грозни и злобни подигравки и обиди по нея.
И най-великото прегрешение, била си пипала корема. Е, и! Ми може тежка бременност да е имала жената, с болки, с дискомфорт от самото начало още!
Ето и предпоследния линк! Пуснат за какво? Някаква абсолютна смотанячка и грозница се подиграва...! Това ли е поредният изобличаващ факт? Смешно било! Пффф Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 23:25 от птица

# 3 301
Как ѝ разтри гърба на жената...Такова фамилиарничене и престорена емоционалност,кому са нужни?

Не помня Даяна да ги стискаше и мачкаше така,нито пък Кейт ги прегръща така бурно,сякаш са ѝ стари другари от фронта,за които била чула,че са мъртви..
Както е казано,можеш да изкараш човека от село,но не можеш да изкараш селото от него.
Мегито си е простовата по рождение и дори фактът,че съдбата я вкара да живее в кралския дворец, не може да изкара простотията от нея.

# 3 302
  • На топло
щото Мег е на селския мегдан, а не част от кралското семейство.
Айди сега, селски мегдан.
Хубаво е да наричаме нещата с истинските им имена...ТЯ ги Модернизира😂!
Един ден ще я пишат в учебниците и енциклопедиите ✌🤨.

# 3 303
s11s11, за мен са преанализирали жестовете на клипчето.😀 То всяко премигване се гледа.😅 Аз нещата ги виждам по друг начин - сега се шуми, но след няколко години нещата постепенно ще утихнат. И Хари, Меган, Арчи ще продължат да си бъдат семейство във Фрогмор. Съмнявам се, че ще се преместят или пък, че ще се разведат.
Съгласна съм, че може да е така, както казваш. Simple Smile
Аз съм по-склонна да мисля, че наблюдаваме нейното "извеждане" от фирмата, което според мен започна, когато тя каза по време на Африканското турне неща, които са невъзможни/недопустими за британците.

# 3 304
  • Чужбина
Аз наблюдавам дистанциране на Двореца (което е започнало отдавна, но сега вече се показва), изкарване на Хари в депресия (пак го е налегнала депресията), и дирижирано пускане на слухове от двореца, за което се говори в статията на CNN.

Това, че Хари е fragile, е наративът в момента, за да могат да си го приберат, когато стане време да си приберат.

# 3 305
Цитат
Морнинг стар, нека да го изясним. Меган държеше ли ръката си постоянно на корема, когато нямаше такъв? Меган замяташе ли постоянно палтото за да се вижда корема?
Меган кизцепи ли се с няколко невероятно скъпи рокли?
Меган отказа ли почерпка в държава, където това се смята за обиса? Меган отказа ли да и се кланят, когато протокола го изисква и хвърли ли се на врата на жената официално събите?
Това са само част от нещата, които се вижда с прото око че ги прави. Това не са клюки или жълти новини

Оле, майкооо, страшни “грехове“, страшни!! Smiley Сериозно ли ви занимават такива неща? Сериозно ли се възмущавате и терзаете за такива глупости? Моля ви, кажете, че се шегувате! Smiley Това ли са “великите“ гафове на Мегън, заради които тя не ставала за кралското семейство?
За мен никога не е имало проблем, че Мегън си държеше корема. Само за хейтърките има проблем, ама не знам защо! Тя е била казала на приятелка, че най-голямата ѝ мечта е да има дете. И като се имат предвид и годините ѝ...ми нормално е да си се радва жената. Къде е драмата не знам.
Скъпите рокли ги плаща чичо Чарли, а не данъкоплатците. Това не стана ли ясно вече? Кой знае колко скъпи рокли е купил Чарли за последните 10 години на Кейтиту, ама те нямат значение. Smiley
Замятането на палтото за мен не е показност, клипчетата се умишлено скалъпени, за да изглежда така. Хайде, не съм толкова балама за да се хвана на няколко сглобени клипчета.
Почерпката е било правилно да е откаже, защото четах, че не било добре да се ядат необелени и евентуално неизмити плодове и зеленчуци, особено в арабски държави. Това е грижа за детенцето, а не неучтивост. Едно хапване на нещо заразено може да коства живота на бебето.
Да не говорим, че няма такова нещо като блъскане на подноси и тям подобни дивотии. Smiley Изгледах всички възможки клипчета, направени от всички възможни ъгли и видях само едно - учтиво докосване с ръка на подноса. Вероятно такъв е протокола, когато е ясно, че някой няма да си вземе храна, поради някаква уважителна причина. Жестът ѝ беше тотално различен от тук описаният. Нищо общо с действителността. Беше жест, изпълнен с уважение.
Да, Мегън отказа да ѝ се кланят и това още повече я издигна в моите очи. Вероятно и аз бих направила същото, още повече ако е стара приятелка като  въпросната жена. Вместо да приеме поклона, тя я спря и ѝ даде топла прегръдка.
Но какво ли се обяснявам и аз! Който гледа през очите на хейта, ще вижда само смъртни грехове и нищо друго.

# 3 306
s11s11, за мен са преанализирали жестовете на клипчето.😀 То всяко премигване се гледа.😅 Аз нещата ги виждам по друг начин - сега се шуми, но след няколко години нещата постепенно ще утихнат. И Хари, Меган, Арчи ще продължат да си бъдат семейство във Фрогмор. Съмнявам се, че ще се преместят или пък, че ще се разведат.
Съгласна съм, че може да е така, както казваш. Simple Smile
Аз съм по-склонна да мисля, че наблюдаваме нейното "извеждане" от фирмата, което според мен започна, когато тя каза по време на Африканското турне неща, които са невъзможни/недопустими за британците.

Е, докато я изведат още може да се разгърне.
На мен ми е симпатична, но не харесвам хора, които не могат да оценят късмета, който имат да водят привилегирован живот и не спазват установените правила. А за о.кването на африканския тур, думи нямам.

# 3 307
Морнинг Стар,драмата с две думи,е,че е редно,една кралска личност,да се занимава със светските проблеми,а не занимава света със своите.
Ако Мегито си бе останала актриса,щеше да е напълно ОК,да споделя битовизмите си,да изтъква бременността си,да капризничи,да мрънка,ако ще и на челна стойка без гащи да застане.
Но,тя се ожени за принц.
И сега всичко е различно. 

# 3 308
  • в сърцето на един мъж...
... Какво точно се счита за хейт? Според кеймбриджкия речник, сори, не е на Уилям и Кейт, хейт е - to dislike someone or something very much - та, в какво точно се изразява тоя дислайк? Оскубаха й косата, бутнаха я и я препънаха? Казаха нещо за това, че е черна? За това, че има дебел задник? За това, че не знае как да говори?
Скубане, бутане или препъване би било насилие, не хейт. Хем Кеймбриджския речник цитираме, а пък... Simple Smile
А иначе, няколко дами тук точно и само това непрекъснато повтаряте - че е черна, че е за/от гетото, че е дебела, че е глупава, че не знае как да говори (това пък в сравнение с другата "ораторка" е просто смешно Rolling Eyes), че това, че онова. И хич да не го интересува човек Меган, му става неприятно от подобно отношение. Вместо да се забавляваме в темата, страници и страници изписани с грозни и злобни подигравки и обиди по нея.
И най-великото прегрешение, била си пипала корема. Е, и! Ми може тежка бременност да е имала жената, с болки, с дискомфорт!
Ето и последния линк! Пуснат за какво? Някаква абсолютна смотанячка и грозница се подиграва...! Това ли е поредният изобличаващ факт? Смешно било! Пффф Rolling Eyes

Айде сега се върни и прочети пак, че нещо не си допрочела - попитах някой е казал, че е черна ли? Аз лично нямам никакъв проблем с цвета на кожата на никой, имам доста приятели от различни държави и ми е доста интересно с тях. Хайде сега да се върнем към хейта - след като до тук от изброените неща не е имало нищо лошо, не е показала нещо лошо, за какъв хейт говорите, бе хора??? Къде го видяхте? Нали нищо лошо нямало в това, което показвала на света? Е тогава какъв е проблема и защо медиите да я тормозят? Противоречите си.
Драма куина може да се озапти малко и да седне да се позапознае със семейството на мъжа си и да се понаучи на някои неща.
Ох, това клипче не ми е попадало - интересно интервю, двамата са страхотни заедно

# 3 309
Чак път смъртни грехове.... Просто гафчета, които се натрупват и хората почват да говорят.

Замърсени фурми? Ами Хари яде, дано нищо да не му е станало.

Не знам дали компилацията с палтата е скалъпена, но на отделни клипчета си се вижда, че се подръпва. Смешно ми е на мен.😂😂😂

# 3 310
  • в сърцето на един мъж...
Фурмите нямат нищо общо със замърсени и необелени плодове. Точно поради тази причина се предлагат като символ на гостоприемство. По време на бременност не се ядат морски дарове, меки и неузрели сирена, с плесени и неизмита салата, заради риск от листериоза Simple Smile Информирайте се бе, хора, не е трудно. Интернет голям, даже и тук във форума има статии по въпроса.

# 3 311
Ама в Мароко нали  ги посрещна престолонаследникът.
Едва ли са пропущили да ги измият тез фурми.

# 3 312
Ами да.Разликата е,че и двамата  демонстрират отдаденост към темата,събитието,мястото, не ги превръщат в тема за себе си,не демонстрират поведение,сякаш са на меден месец,и не им пука за събитието/мястото..
Докато Мегън и Хари,сякаш заявяват само присъствието си и връзката по между си,а мястото/събитието се превръща просто във фон върху който да блестят..

п.п.Представям си как им поднасят мръсни,неумити фурми,щото там,в тва Мароко,не са и чували за вода..Никой не би си позволил подобен гаф,би било световен скандал..
Смехотоворен и безумен аргумент извадихте..

# 3 313
За Бога, ние ли ще й казваме какво да яде или да не яде? 😂😂😂

# 3 314
Ами да.Разликата е,че и двамата  демонстрират отдаденост към темата,събитието,мястото, не ги превръщат в тема за себе си,не демонстрират поведение,сякаш са на меден месец,и не им пука за събитието/мястото..
Докато Мегън и Хари,сякаш заявяват само присъствието си и връзката по между си,а мястото/събитието се превръща просто във фон върху който да блестят..

Много точно казано! Хубаво е накрая и някоя сълза да се пусне колко им е тежко от тия сцени Laughing

Лека нощ от мен, че утре пак съм на въртележката. Що не бях принцеса...

Общи условия

Активация на акаунт