Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 831
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 345
Защото на Хари всичко е позволено.

# 3 346
Еее, чак всичко да му е  позволено...За да не ревне като магарица ще си вземе Меганчето, пък като почнат гафовете ще го играят притеснени за него. Нещо тука не е така. Чичко Андрю кога ще се разреве по ББС, ама я как си трае мирно и тихо.

# 3 347
Хубаво де, а що изобщо я допуснаха за снаха? Не може да не са я проучили от-до, виждали са се предполагам. Да я чакат да влиза в крачка след като вече е сред РФ ми се вижда несериозно. Какви са ви теориите?
Тити, точно това ме интересува и мен - как стана така, че позволиха да се случи този брак!? Хари може да е с всяка, без да се жени за нея. Меган сама по себе си, няма никакво право, камо ли възможности да иска от него каквото и да било. И дете да му роди ако това не е в полза на някого, то ще се покрие и толкова. Много малко хора ще знаят, че то съществува и взаимоотношенията ще са уговорени по друг начин. Вече само този, който не иска да го види и да се съгласи, може да намира аргументи че е приятна (като отношение към другите), забавна, наясно с протокола, консенсусна, разбираща и спазваща правилата, нормите и етикета в кралския двор. Още в началото ми направи впечатление, че не я учат и в това отношение тя не бележи никакво развитие. Оставят я да действа така, както тя прецени според ситуацията. Споделяла съм мнението си тук, както и тълкувания от различни форуми. Имало е предположения, че това показва, че за нея не е планирано да остане дълго в кралското семейство и затова няма нужда да я учат на каквото и да било.
Тогава защо толкова неподходяща жена му стана съпруга? Моето предположение е, че зад нея има други хора с много власт и пари, които я поддържат и които са причината тя да е там, където е. Какво искат тези хора? Според мен да дискредитират кралското семейство. Може би някъде са се пресекли интересите им и чрез явлението Меган наблюдаваме един от многото фронтове, на които е разгърната някаква битка за надмощие.
Може би на Харчо му се позволяват повече неща, отколкото на другите. Не знам. Обаче когато става въпрос за монархията, за нейния имидж както в очите на поданиците й във Великобритания, така и в световен план, не ми се вярва да му позволят да се ожени за някаква, която ги излага. По-скоро ще го затворят във Фрогмор или някъде другаде, ще му предпишат лечение с подходящите медикаменти, ще му сложат усмирителна риза ако трябва и няма да му позволяват да си покаже носа навън, докато се стабилизира и стане готов за показване пред хората.

# 3 348
  • София
От няколко дни чета и се опитвам да си изградя мнение и да не тичам веднага срещу ситуацията.

Първо - не мисля, че мястото за жалване е документален филм за Африка. Всеки от нас знае какво е положението там и в края му ти да говориш за себе си, поне за мен не е уместно, когато си от кралското семейство. Необходимо е да си пазиш лицето.
Второ - бремеността и следродилния период са трудни за много голяма част от жените. При едни всичко е ок, но при други преминава тежко и емоционално. Когато си от вторите - прекратяваш ангажиментите до определен период, опитваш да се съхраниш, да намериш себе си, да се почувстваш в кожата си, да възвърнеш емоционалната си стабилност и тогава поемаш по старата си работа. Когато си част от подобо семейство, медийте искат да се нахранят с теб, пишат глупости / както за 90% от известните/ имаш едно на ум какво може да стане и премисляш ходовете си. Ако ти не знаеш за това - мъжът ти, който имаше майка, която медийте я разкъсваха, може да ти помогне, зашото има повече опит и е живял в това.
Трето - не каниш една медия на представянето на бебто и то американска. Какво очакваш от всички други медий? Те е било необходимо да искат разрешение, за да ползват снимките и въобще да репостват. Дали била гледали с добро око на теб?
Четвърто - искаш прайвъси, но само на думи. Никъде в действията ти това не личи, не се усеща и не съществува.
Пето - разбирам напълно как се чувства и защо е решила да го каже това, но не по този начин, на  това място и поднесено така. Много по- важно е как казваш едно нещо, а не какво точно съобщаваш.

Британците са хора със самочувствие, което не винаги им играе добра роля. Брекзит е достатъчно като пример. Ако искаш да си бунтар, да имаш различем образ от на останалата фирма, искаш да градиш друг имидж, да разчупиш и да не си една от тях - би трявало да си готова на хейт и не добро отношение. Всеки бунт и опит за промяна кара масите да се вдигнат и да не се съгласят. А когато ти ги подклаждаш - какво очакваш да стане?

Като цяло мисля, че Мегън направи няколко лоши хода и сега това й се връща.
Не я намирам за тъпа, зла и подобни, а само с голямо самочувствие и желание да се изяви.

# 3 349
Като изключим, че Мегън има пропуски в спазването на протокола, аз не виждам с какво е по-лоша от останалите, че да не му разрешат да се ожени за нея. Да, разведена е, но това не е срамно. Семейството й обича да говори пред медиите, но тя няма вина затова.

С какво е по-недостойна не разбирам?

Само, че проблемът не е в гафовете с протокола, защото Даяна го спазваше, но и нея не я харесваха. Вместо да скръцнеха със зъби на Чарли, за да спре с цирковете през годините, те се настроиха срещу Даяна, че не мълчи за изневерите му. Това са недостойни хора, нямащи право да размахват пръст. На всичкото отгоре живеят в измислен свят, че си и вярват, че могат да сочат с пръст "Ти ставаш, а ти не". 😁

Да, човек трябва да се съобразява със семейството на половинката си, но в разумни граници. Представям си какъв змиярник е, като няма камери. 😂

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 11:39 от Lilia*

# 3 350
Този шедьовър на телевизионното изкуство обсъждан ли е? Годината е 1987 и принц Едуард ще става тв звезда.

# 3 351
Съгласна съм с последните мнения, те се допълват
В допълнение, аз мисля, че тя играе ролята и на отвличаща вниманието. От много неща, Андрю е само едно от тях. Дори медиите имат достатъчно хляб, че да не дъвчат само един от тях, ами винаги И Мегън.
Така с един куршум имат много много зайци.

# 3 352
Не мисля, че сме го обсъждали, попрегледах отгоре-отгоре.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand_Knockout_Tournament

Идеята е на Едуард. Не е особено успешно. Кралицата била против,  Филип, Чарлз и Диана отказали да участват.
Въпреки това са събрани 1 млн. лири за благотворителните организации. След време Едуард се отказва от кариерата в телевизията и чинно си изпълнява "кралските" задължения.

# 3 353
  • София
...Те никога няма да кажат дори една непремерена дума за Маркъл. Даже със жест няма да покажат неодобрение или неприязън. Това е част от манталитета им, от начина им на живот. Всичко, което смятат да направят, ще бъде максимално дискретно и ако някой приема усмивките им или съвсем нормалното им държане към назначената херцогиня за знак за добронамереност, не трябва да е толкова сигурен. Там и да я мразят в червата, никой никога няма да го разбере по лицата и държанието им.
Съгласна съм с това.
Обаче, ако това е така поставя под още по-голямо съмнение и без друго съмнителния/измислен разговор на церемонията за Чарлс...сещате се.

Меган отказа ли да и се кланят, когато протокола го изисква и хвърли ли се на врата на жената официално събите?
Това пък изобщо не го изисква протоколът. Никой не е задължен, да им се кланя, ако не иска. Явно жената искаше, но Мегън не го очакваше - смешно се получи, но чак пък кой знае какъв протоколен гаф, че дори и гаф не е.

Кожената пола на Летисия е много яка!

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 12:55 от Lana

# 3 354
  • София
Скрит текст:
Като изключим, че Мегън има пропуски в спазването на протокола, аз не виждам с какво е по-лоша от останалите, че да не му разрешат да се ожени за нея. Да, разведена е, но това не е срамно. Семейството й обича да говори пред медиите, но тя няма вина затова.

С какво е по-недостойна не разбирам?

Само, че проблемът не е в гафовете с протокола, защото Даяна го спазваше, но и нея не я харесваха. Вместо да скръцнеха със зъби на Чарли, за да спре с цирковете през годините, те се настроиха срещу Даяна, че не мълчи за изневерите му. Това са недостойни хора, нямащи право да размахват пръст. На всичкото отгоре живеят в измислен свят, че си и вярват, че могат да сочат с пръст "Ти ставаш, а ти не". 😁
Да, човек трябва да се съобразява със семейството на половинката си, но в разумни граници. Представям си какъв змиярник е, като няма камери. 😂

Ами, не съм много съгласна с това. Разумните граници не ги определя Геновева, а си има правила които е длъжна са спазва щом е една от тях, иска или не. Да не се прави на недоразбрала, че не очаквала и т.н. Много ми хареса едно изречение от сутрешните статии, нещо такова беше:
-"че всеки петокласник който използва гугъл, може да разбере всичко за РФ, за Даяна и т.н.Изобщо не вярвам на лакърдията и, че е изненадана от хейта и негативите срещу нея. Но, си права- че е змиярник, змиярник е.

# 3 355
  • Чужбина
Хубаво де, а що изобщо я допуснаха за снаха? Не може да не са я проучили от-до, виждали са се предполагам. Да я чакат да влиза в крачка след като вече е сред РФ ми се вижда несериозно. Какви са ви теориите?
Защото:

1. Ще излезе, че са расисти.

2. Хари и децата му не са важни за Фирмата, както Уилям и децата му са важни.
3. Отдавна е известно, че Хари е loose cannon. Те не го допускат в най-вътрешния кръг на Фирмата.

Hands Plus1

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 13:33 от Eleonora_27

# 3 356
След всичко прочетено  си правя извод че едва ли е останал и един нормален  англичанин който все още да харесва примадона  Мегън.Много са остри мненията,  крайни към американската съпруга и съжалителни към Хари .

# 3 357
  • Бургас
Летисия

# 3 358
Харесва ми Летисия и с тази рокля, и с кожената пола.
Върнаха ли се от японско-корейското пътешествие?

# 3 359
След всичко прочетено  си правя извод че едва ли е останал и един нормален  англичанин който все още да харесва примадона  Мегън.Много са остри мненията,  крайни към американската съпруга и съжалителни към Хари .
Същите ,тези нормални англичани ,дето ни нарекоха животни,по тях ли се прехласвате?Е вярно ,че го правят класно и по протокол ,ама все пак....Толкова са фалшиви всички,начело с послушница Катерина ,че не мога да повярвам ,как им се възхищавате?!

Общи условия

Активация на акаунт