Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 808
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Чужбина
Момичета, ако искате, можем да помолим модератор да ни разреши да гласуваме.

Или да напавим анкета директно в новата тема.

И после да помолим модератор да реши, дали биха ни разрешили да разделим темата.

Само предложение е това. Може би някои от вас имат и по-добри идеи.

Бутанската драконка:

# 3 391
  • Бургас
Вече имаше отделна тема. Заключиха я

# 3 392
Според мен никакви ментални проблеми няма Хари. Той просто не е безскрупулен, като "величията", по-емоционален е, което не го прави луд.

Това, че не е съгласен с всички действия на РФ и си казва какво не му харесва, също не означава, че е ментално зле.

А  РФ и луд може да се опитват да го представят, защото това са безсърдечни хора и за тях неговата емоционалност е странна. 😁

Чарли миличкият се бил тревожил за Даяна. 😂 Ами да не беше започвал да й изневерява с онази парцалка, още от първия ден след сватбата. Егати наглеца, че има и претенции, че Даяна била емоционална. Защото жената преживяваше униженията му, за разлика от него, на който хич не му пукаше. 🙄
Както вече писах няколко пъти (за тези,които дори не са били родени по това време) "Чарли" не е изневерявал "от първия ден". Напротив, направи много за брака си. Истеричната му жена го бутна обратно в ръцете на бившата му любовница.
Колкото до Хари , моето мнение е, че майка му го глезеше и му позволяваше всичко за компенсация на мястото му на "резерва" (я влезе в играта, я не влезе).
Позволиха му да се ожени,  защото това беше за него последен шанс.

# 3 393
На мен не ми пречи темата да е една. Като видя фермани- прескачам. 

# 3 394
Съгласна съм по някакъв начин да се създадат две теми.

lina_bs, защо е била заключена? Не знам за това.
По-добре би било, с по-малко напрежение между потребителите и по-комфортно, според мен.

# 3 395
Днес е имало български гост при Кралицата

# 3 396
  • София
Няма да се разрешат две теми. Всеки пише и чете каквото му харесва, другото го прескача.

# 3 397
  • Чужбина
Вече имаше отделна тема. Заключиха я
Можем да ги питаме отново, дали ще ни разрешат от 1-во число на новия месец, да направим една тема за клюки, и една тема за тиари и рокли.

Просто да попитаме, а не да настояваме.

Може и да има смисъл, дотолкова доколкото ще се налага по-малко модериране на темата, поради простата причина, че всеки ще си чете и пише там, където му е интересно.

Все едно не е раждала тази жена, така изглежда:

# 3 398
На който не му изнася да се коментират клюки, да се пробва да направи тема за тоалети и тиари и да си коментират само това.
Все пак ясно пише, че темата е и за клюки и няма никъде тиари и тоалети в заглавието.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:32 от TinoTino

# 3 399
Според мен никакви ментални проблеми няма Хари. Той просто не е безскрупулен, като "величията", по-емоционален е, което не го прави луд.

Това, че не е съгласен с всички действия на РФ и си казва какво не му харесва, също не означава, че е ментално зле.

А  РФ и луд може да се опитват да го представят, защото това са безсърдечни хора и за тях неговата емоционалност е странна. 😁

Чарли миличкият се бил тревожил за Даяна. 😂 Ами да не беше започвал да й изневерява с онази парцалка, още от първия ден след сватбата. Егати наглеца, че има и претенции, че Даяна била емоционална. Защото жената преживяваше униженията му, за разлика от него, на който хич не му пукаше. 🙄
Както вече писах няколко пъти (за тези,които дори не са били родени по това време) "Чарли" не е изневерявал "от първия ден". Напротив, направи много за брака си. Истеричната му жена го бутна обратно в ръцете на бившата му любовница.
Колкото до Хари , моето мнение е, че майка му го глезеше и му позволяваше всичко за компенсация на мястото му на "резерва" (я влезе в играта, я не влезе).
Позволиха му да се ожени,  защото това беше за него последен шанс.

Любовницата му въобще не беше бивша. Човекът си мислеше, че както много други ще си поддържа един брак фасада със законни деца и послушна съпруга и ще продължава да си се вижда спокойно с любимата любовница. Но не случи на послушна мижава съпруга. Наистина на много жени, и тогава, и сега сигурно им изглежда странно, как може да си принцеса, да имаш от всичко по много, пък да не си траеш, че мъжът ти ходи при друга и отказва, как беше, "да бъде единственият уелски принц без любовница", но тя пък не си траеше.
В това семейство има много заровени скелети и то само преди едно поколение и малко трудно ще им се получи да поддържат идилична фасада.

Колкото до менталните проблеми, не вярвам който и да е да има наистина медицински такива, но със сигурност си имат доста травми.  Не случайно и двамата братя се интересуват от подкрепата на психичното здраве и кампанията, която поддържат, между другото, насърчава като не се чувстваш добре, да поискаш и получиш протегната ръка, а не да си траеш и преглъщаш, това е част от посланието и по отношение на обикновените хора и нищо чудно, че и Хари и жена му считат, че трябва да говорят по открито за начина по който се чувстват.

Спомням си и някакви разговори на тая тема между Хари, Кейт и Уилям на една пейчица и тогава много я хвалеха, че била инспирирала искрен разговор.

https://www.actualno.com/showbusiness/za-pyrvi-pyt-kralskoto-semejstvo-v-naj-otkovenoto-si-intervu-video-news_607595.html

Явно искрените интервюта в кралското семейство не само не са забранени, ами се и толерират. Така че хич не ми се вярва да дърпат ушите на Хари, че бил казал нещо, а по-скоро наистина, и с право, са загрижени, ако не се чувства добре.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:33 от Iris04

# 3 400
  • Чужбина
На който не му изнася да се коментират клюки, да се пробва да направи тема за тоалети и тиари и да си коментират само това.
Все пак ясно пише, че темата е и за клюки и няма никъде тиари и тоалети в заглавието.
Именно заради това от 1-во число на новия месец можем да направим две отделни теми - една за клюки и втора - за Кралски тоалети, тиари и подобни красоти.

Как мислите, да питаме ли директно Тати?

# 3 401
Именно заради това от 1-во число на новия месец можем да направим две отделни теми - една за клюки и втора - за Кралски тоалети, тиари и подобни красоти.

Как мислите, да питаме ли директно Тати?
Елеонора, това е темата за клюките! Ти в новата за тоалетите ли ще пишеш, че искаш да правиш ти темата?

# 3 402
Не мисля, че втора тема е наистина необходима и вероятно доста бързо потребителите ще изгубят интерес. Дори тоалетите на Радева, която няма нищо кралско, предизвикаха повече коментари от знатните представители със синя кръв.
Да обсъждаме само парцалки и корони в една тема и личности/клюки в друга ми се струва ненужно.

# 3 403
Новата тема само за Мегън ли ще е?

# 3 404
  • Down south
Според мен, сме добре в една тема.
Има тоалети, има тиари, има и клюки.
Има някакъв баланс.
Ако са само клюки или само тоалети, мисля че ще бъде скучно.

Общи условия

Активация на акаунт