Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 476
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 445
София е, да се чудиш как са я разревали за клипа. А войсоувърът е убийствен.

Не мисля, че Елица е непременно грозна, просто чертите и са обикновени, лицето - доста широко, а очите и устата - малки. Добре, че е гримът, за да прикрие недостатъците си, много добре се гримира наистина.
В случая, ако трябва да я сравня с приятелката и в ЕгипеД, смятам, че Пепа я води по външност или поне няма такава фрапантна разлика гримирана и негримирана.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 16:26 от Анонимен

# 2 446
https://youtu.be/Ten-3Cifg_g
И още нещо за вас мили дами.
Предизвикахме се!

# 2 447
Аз явно съм зле с очите, понеже не я намирам за грозна без грим. Напълно нормална жена. Не разбирам коментарите, че си личи, че е на 30. Естествено е, та тя не е на 22. Има много заблудени хора, които си мислят, че изглеждат с пет-десет годни по-млади, обаче реално са много по-малко случаите, в които наистина е така.

# 2 448
Ако не знаех, че това е Елица, никога нямаше да я позная без грим.

Скрит текст:
Тук пак е сложила фондьотен, а преди него....още по-зле беше

# 2 449
Да, да, знам, че е сложила, просто не виждам особена разлика със и без, освен, че и е изравнен тена донякъде. А и тук се вижда фронтално, затова използвах този кадър.

# 2 450
Цитат
Нееее, нямат Grinning

Ами това- https://youtu.be/TWKgzZb25qQ

Аааа!! Какво е това видео?! 😃
Изглежда, че е снимано мнооого отдавна.

# 2 451
Иначе така в клипче без звук от тяхна страна изглеждат добра двойка. В реалността обаче...

# 2 452
Цитат
Нееее, нямат Grinning

Ами това- https://youtu.be/TWKgzZb25qQ

Аааа!! Какво е това видео?! 😃
Изглежда, че е снимано мнооого отдавна.

# 2 453
Eлица е с чиста кожа, особено пък в това видео, има леки бръчки вече, но нищо фрапантно за 30 годишна. Изглежда измита, както всяка една друга жена без грим. Нито мисля, че е бременна, което намирам за супер невъзпитано да се коментира под видеата ѝ, нито че си е слагала нещо. Сякаш картината е разтеглена, наистина изглежда доста по-широка. Ако и нея и Гери ги пишеме една категория - грозни, то не знам кой остана да е хубав. Ама какво ли знам аз при положение, че нося очила. 😉

Welt, честит годеж!🥳 Само да градите ви пожелавам оттук насетне, никакви разстроявания.

# 2 454
От видеото на Уницеф:
"... вижте какво е да си родител в семейството на влогъра Антоанет Пепе" - вицът на сезона и без да има нищо общо с раздялата им! Точно Пепе хиляда пъти е показвла, че в тяхното семейство не е това да бъдеш родител. Майко мила, осъзнайте се малко като ги подбирате тези главни лица!

# 2 455
Обаче Фичо тук донякъде ми допада с тази брада. Изглежда по-мъжествен, отколкото е всъщност. Сега е като екстра в "От глупав по-глупав"

# 2 456
не мисля, че Елица е грозна - изглежда напълно нормално като за жена на 30 без грим и със зуум на камерата. За мен тя е симпатична и нежна, гримира се страхотно

# 2 457
  • somewhere over the rainbow
Имам усещането, че тук някои забравят за какво сме се събрали, а именно, за да коментираме б/влогърите, а не чии изказвания са красиви, грозни или /не/възпитани. Имаме си майки за това да ни кастрят и размахват пръст.

# 2 458
И на мен Ели ми е ОК без грим, съвсем нормална жена. А на Пепе тялото може да е слабо, но никак не го намирам за стегнато.  Само кожа и кости е.

# 2 459
Пускам си да гледам видеата на Rose & Matcha.

Аз всъщност се радвам, че има все повече в/блогъри, чийто фокус не е само грим, мода и лайфстайл. Даже колкото по-нишово, толкова по-добре.

А от този канал може и нещо любопитно да науча, ще видим.

И без лоши чувства: единственото, което мааалко ме дразни е този едва доловим, но все пак доловим, диалект на Мария. 😕

Общи условия

Активация на акаунт