Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 483
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 460
За мен Елица си е красавица с или без грим.

# 2 461
И аз харесвам Ели с или без грим,но ми изглежда състарена и несвежа.Дали,защото лицето й е много впито,но бих й дала 35-36г.
Въобще не ме интересуват на Стефка драмите с наднорменото й тегло,нито талкове или Шанели,които за мен са банална марка,но травъл влогове бих гледала с интерес.Има какво да покаже.

# 2 462
ЖДНБ! Пепе в ролята на домакиня 😂
Оксиморон!

# 2 463
Welt, честито:heart:
Оффф мърлява работа

# 2 464
  • София
Честито, Welt Hug

И на мен не ми допада много без грим. "Хубавка" е думата, която бих употребила за нея.

Хваща ме съклет, като я слушам на колко направления за готвачество се е записала. Все едно светът е спрял в черпака, а тя- в краката на майкълчо.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 18:07 от The Catcher in the Rye

# 2 465
Имам усещането, че тук някои забравят за какво сме се събрали, а именно, за да коментираме б/влогърите, а не чии изказвания са красиви, грозни или /не/възпитани. Имаме си майки за това да ни кастрят и размахват пръст.
Тъй като най-вероятно визираш мен, аз пък да припомня, че всеки е кадърен да отсъди сам за себе си и субективни мнения натъртнени като всеобхватна истина, че и с привкус на обида към останалите също не е най-приемливият тон в темата. 😉 Няколко момичета също изразиха, че не им харесва, но не намекнаха, че останалите сме кьорави.

Невъзпитани коментари за бременност визирах, че има под видеото, не в темата. Редовно обсъждане кой какво им е писал и питал, ако толкова имаш резон, че това мое конкретно мнение е против правилата ме докладвай направо.

# 2 466
Какъв е този хейт от време на време към “Стефка”? Нещо ставало ли е преди във форума с нея? Жената няма претенции, прави всичко за кеф

# 2 467
Имам усещането, че тук някои забравят за какво сме се събрали, а именно, за да коментираме б/влогърите, а не чии изказвания са красиви, грозни или /не/възпитани. Имаме си майки за това да ни кастрят и размахват пръст.

Наистина ли? Защото очевидно не са го правили достатъчно. Едно е субективното мнение, друго е да се изкаже като отрязана клонка от неградски произход.

Не си личала Елица без грим, не изглеждала на 30, глупости на килограм. Не ми се занимава да ви ровя по профилите, ама предвид колко години пиша по форуми, идеално знам колко са различни хората от това, за което се представят. Вие не сте от простосмъртните, които са подпухнали след ставане, съответно с очи като на китайчета. 100%. И никога не сте го виждали при приятелка и не знаете как след час положението е коренно различно.

П. С. Не, спокойно, не съм засегната на лично ниво, изглеждам доста добре без грим.

# 2 468
А аз да попитам- Коя е Ствфи? Дайте ми моля линк да я погледна:)
Благодаря предварително!

# 2 469
  • София
Не разбирам драмата. В последното видео цялото й лице е като месечина, а по принцип е доста изпито? Това няма как да е от временно подпухване сутрин
Или има здравословен проблем, или е нещо от снимането. Според мен. Или си е била филъри.

Аз също смятам, че тя е от хората, които гримът доста ги променя. Много по- изразителна е. Не виждам нещо лошо. Аз, примерно, не нося на тежък грим, въпрос на черти.
Другото е субективно, защо не допускате, че на някого може да му изглежда над 30? На си ми изглежда точно на толкова, но винаги съм казвала за дружката й, че й давам около 35 и това не е просто от инат. Валери също ми изглежда 1-2г. по- голяма. Но там са други причините. Тя е хубава с определен тип нюанси и това слага малко отгоре. Ивана също изглежда на 35, че и повече.

# 2 470
Откога да наричаш хората с имената им е хейт? Нищо не е ставало във форума с нея,напротив - полезна е за тези,които обичат гримове например.
И моля ви се,без Стефка,а Стефи.Не Елица,а Ели,не Ивана,а Ивка..нали..

# 2 471
Welt, честито!  Щастие и да се наслаждавате заедно само на положителни емоции!

Елица без грим на мен ми харесва. Има сияеща, хидратирана и чиста кожа - това винаги ме впечатлява в една жена. Мазането с много грим няма да й изиграе добра услуга обаче в бъдеще и ако сега има някакви забележими бръчици, то е именно от прекаляването и страстта й към грима. Лятото я гледах в канала на GR, правеше платено ревю на Nude колекцията - там изглеждаше зле с грим и снимана от друга камера.

# 2 472
Иронията не е уместна, няма лошо да наричаш някого с цялото му име, ама айде да не се правим на ударени при нея кой я нарича Стефи, кой Стефка - мое мнение. Аз пък съм чела негативни коментари по нейн адрес и предвид това, че не виждам дразнещо в нея, питах нормално да не би във форума да е имало дразги преди с нея. Никой не е длъжен да бъде на моето мнение. Зададох въпрос, можеше да ми се отговори да/не, а не на кой да казваме Валерче, Иванинце, Марийченце и сие:)

# 2 473
Направо не мога да повярвам на коментарите за Ели, в моите очи е много хубава без грим, наистина! Колко различно всички възприемаме света около себе си 😂 пуснах си специално пак и пак началото на видеото - ми, доста ми харесва, има много хубава кожа особено за годините си, освен ако не е имала интервенции. Познавам хора на 25 с доста видими и направо дълбоки бръчки, Ели е супер на 30. А за подпухването - вярно, че има нещо, но пък аз ако ден-два доста прекалявам с въглехидратите, на следващия ден, и то през целия ден, съм сууупер подута в лице, ама бая отчетливо. Та може и това да е

# 2 474
Благодаря за поздравленията и пожеланията! Simple Smile
Гледах видеото на Елица и макар че никога не бих се гримирала така, на мен ми беше приятно да я слушам. В ежедневието си ходи с доста добър, макар и лек грим, който на мен много ми харесва! Подчертава и хубавите черти, дава и цвят и изразителност, но без да изглежда като фолк певица на фона на мястото, на което живее.

Общи условия

Активация на акаунт