Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 509
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 375
Личеше си,че София и Филип имат по-силна връзка от Пепе и София. Детето е много по-спокойно с баща си според мен.

# 3 376
  • Някъде там
Личеше си,че София и Филип имат по-силна връзка от Пепе и София. Детето е много по-спокойно с баща си според мен.
Много пъти съм го казвала .
Какъвто и да е Фичката детето е друго с него . И съм сигурна , че сега ще го видим в сторитата му .
И в случая не твърдя , че Пепа е лоша майка , да не скочат пак защитничките от дувара , а че Фичо е бил наистина грижовен баща ,докато все още е искал да бъде такъв.

# 3 377
Момичета, не получавам известия за нови отговори само в тая тема:( пор ке

# 3 378
  • Някъде там
Момичета, не получавам известия за нови отговори само в тая тема:( пор ке
И аз днес цял ден нямах , но сега вече получавам .
Пиши в модераторската ако искаш.

# 3 379
Ани просто дъщерите имат една особена връзка с бащите си. Като гледам моята и ММ и съм убедена, че е точно така.
Още откакто беше в корема ми така както реагираше на неговия глас, никога не е на друг човек. Имат уникално силна връзка. И не че мен не ме обича. Напротив, но си е момичето на татко.

# 3 380
Зависи. Моята връзка е по-силна с майка ми. Според мен София е по-привързана към баща си, защото той е бил по-забавният родител. Пепа влачи детето до скучни събития, а Фичо сигурно я е водел на площадките.

# 3 381
Органичен синтез е завършила Гергана, доколкото знам. Новото й видео ми хареса, държи се естествено.

# 3 382
Идвам за ''пилинцата'' при Карбовски, в шок и потрес съм.  И аз искам инстаграм или квото и да е там
Ау, и аз ги гледах, егати абсурдните. И двамата изобщо не могат да говорят, къде са тръгнали да "инфлуенсват" не знам. Далеч е от чаровна тая...

# 3 383
  • Варна
Почти винаги бащата е по-забавният родител, докато майката подсигурява дрехи, хигиена, занимания с домашни, водене по лекари и прочие. Съответно има и повече пререкания с детето. Но децата си обичат и двамата родители.

# 3 384
Има ли ги вече някъде качени пилинцата

# 3 385
# 3 386

За пръв път ги виждам и чувам за тях... потресаващо. Живеят в някаква абсолютна заблуда ми се струва, макар че не знам цялата им "история". Жалко е, защото това са млади хора, и по това, което виждам, все пак имат елементарни обноски и що-годе разбираем изказ. Но на "луксозна пайетена рокля" ме изгубиха напълно. Rolling Eyes

# 3 387
Ох, горката Поли стана ми мъчно за нея Sad Който не го е болял кръст не знае какво е. Милата.

# 3 388
Божкее няма такъв смях с тия пиленца, тоз манекен има ли зъби защо така фъфли, напомня ми на Гера.

# 3 389
  • софия
Стил ала Пепе: зелени маратонки с червено палто ... и май засега е при Филип 😃

Общи условия

Активация на акаунт