Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 479
  • 4 401
  •   2
Отговори
# 3 405
  • Някъде там
На Фичо физиономиите , днес никак не са розови . Да вземе да се поправи, че не отиват на преструктурираното им семейство и на Пепината булана . 😀

# 3 406
Значи фешъниста е при мастършефа.
Аз пак се сетих за Ралка, да вземе да прати дрехите на Зорка за поправка. Зорчето е мултиталант.

# 3 407
Вие какво очаквахте, да плаща хотел ли?! 😃

# 3 408
Ми то беше ясно, тя при латината няма да отиде, а друг не познава в Дания, който да я прибере. София дали е с нея, или пребивава в къщата на татко с новата му жена?

# 3 409
Ако са там да финализират цялата работа, кофти, но логично да е точно това.
Мисля, че с времето и двамата ще съжаляват и ще им липсват семейните моменти, да си гледат двамата заедно как растат децата им, но поради егоизма им няма накъде, дано децата все пак да са щастливи, каквито и да са им конфигурациите.

# 3 410
Ако ММ някога ми стане бивш и ми го причини това да вися по приятелки, щото той живее с друга ще види деца само на снимка 😤 Егати унижението ...
По случайност точно тази вечер гледах хотели в КПХ - пълно е с прекрасни 3-звездни за около 500 датски кр. на вечер. Това му е заплатата  за половин работен ден като водопроводчик на този нещастник 🤦🏼♀ ПОЛОВИН !!!

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 08:08 от FelicityB

# 3 411
Ако ММ някога ми стане бивш и ми го причини това да вися по приятелки, щото той живее с друга ще види деца само на снимка 😤 Егати унижението ...

А ти какво би направила? Би ли отишла да им спиш в къщата? По-унизително е да си легнеш, а в съседство да спи бившия, с който доскоро сте делели всичко и новата му.

# 3 412
Новата му на Фичко, ако имаше малко благородство в себе си, щеше да се оттегли от хоризонта за няколко дни, докато му гостуват децата...

# 3 413
А вие защо сте сигурни, че тя не се е оттеглила и всъщност не идва само да преспи у тях.
Друго ми прави впечатление- много сива тая Дания. Всички снимки на Филип са от някакви мизерни заведения , той все с шапки като клошар, а приятелите му се държат като простаци.

# 3 414

А ти какво би направила? Би ли отишла да им спиш в къщата? По-унизително е да си легнеш, а в съседство да спи бившия, с който доскоро сте делели всичко и новата му.

Да и вземе хотел?? И на Пепа и е толкова акъла явно да се хване да му води София на крака до Дания без да си издейства поне малко отношение като майка на децата му. Тя го настани в къщата на техните за рожденните дни, нали?

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 01:14 от FelicityB

# 3 415
  • Някъде там
Новата му на Фичко, ако имаше малко благородство в себе си, щеше да се оттегли от хоризонта за няколко дни, докато му гостуват децата...

Не се знае дали не се е случило. Не сме видели сторита да са заедно тримата, може само да гадаем .
Пък и да са заедно, Филяка разнася Сиена и води София , какво пречи и тя да го прави?
Единственото което бих направила в такава ситуация, е да си взема хотел или апартамент . Няма да имам желание да се натреса на приятелка , пък да не говорим да стоя при бившия.

# 3 416

То хубаво, ама знае ли се наш датски ергенин къде живее?
Ако той е в нейната квартира, тя къде да се оттегли?!

Според мен, Филип едва ли има възможност да плаща наем самостоятелно и дели квартира за по-евтино.
Дали с Латина или с прители съквартиранти не знам, но не вярвам да живее сам. 
Затова и ме съмнява да има възможност Пепе и София да отседнат при него.
То не знам и до колко би било уместно... родителска двойка, приятели, ала бала... ама все пак...

# 3 417
  • София
Смятам,че от тук е заимствала идеята за стайлинга !
По- скоро хибрид между това горното и това

# 3 418
Друго ми прави впечатление- много сива тая Дания. Всички снимки на Филип са от някакви мизерни заведения , той все с шапки като клошар, а приятелите му се държат като простаци.

Такива са повечето заведения в Скандинавието - мизерен декор и на самообслужване. Най-евтината пица или ястие в тези заведения започва с цена 20 лв. Ако искаш да те обслужва сервитьор посещаваш по-висок клас ресторанти, в чието меню най-евтиното ястие започва от цена 50 лв. Дори средностатистическият скандинавец може рядко да си позволи  да ходи на ресторант със сервитьор - сметнете колко трябва да плати едно семейство за семейна вечеря. Затова болшинството ресторанти и пицарии  са такива мизерни и на самообслужване.

# 3 419
Ужас. Да беше си седял на брънча в как се казваше?...старата госпожа?

Общи условия

Активация на акаунт