Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 471
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 435

По датчанката от датчанките. Дали осъзнава какво направи с живота си?

# 3 436
Ама моля ви се, отворете коя да е тема в тоя форум, веднага ще попаднете на някоя жена, разделена, разделяща се или оплакваща се от мъжа си - ръб. Ще се оправи Пепа, не е първата, нито последната, хванала принца, а той се оказал - жаба. Жива и здрава да е, да прави сеир, да има какво да коментираме. И децата ще се оправят, като ги гледам са повече от обгрижени.

# 3 437
Майката на Пепе не работи ли все още? Как успява през половината време да гледа поне едно, често и двете деца?

# 3 438
Милите деца София изглежда много щастлива с баща си,а тея  родителите им само ги объркват.
Тея поредната представяща всичко розово. Доста е дразнещо така да се хвали,а и е до структура.  Не е специална!

# 3 439
Майка й работи, затова и децата по-често ги гледа баба й, поне с такова впечатление оставам от видеа и сторита.
Баща й е свободен, София ходи на градина, от Папилом пускат някоя колаборация, организират се някак.

Не искам да съм лош пророк и не им го пожелавам в никакъв случай, но според мен децата няма да имат много топли отношения с баща си.
Връзка между родител и дете не се гради с видео разговори и посещение веднъж на няколко месеца.
Особено за Сиена той ще е познат роднина, който праща подаръци и идва на гости за Коледа и РД.

# 3 440
На Пепа това посещение хич не й е по вкуса. Имам чувството, че буца й е заседнала в гърлото.  Вижте усмивките от Египет и тези от Дания сега. Ама нормално. За първи път в новата преструктурирана реалност.
За мен и при приятелка е ок, и на хотел/ апартамент под наем. Ако приятелката е достатъчно близка и сама ме е поканила, не бих й отказала. Но не и сама да си намекна. По принцип на хотел/ апартамент под наем би ми било най-комфортно, но това си е мое субективно усещане.
Наистина децата нито са първите, нито последните, които ще растат с разделени родители.  Но големите разстояния  и различните езици изискват много повече усилия,  за да не загубят връзка с бащата,  а като и гледам какви са лежерни двамата хич не ми се струва, че ще им се полагат тези усилия.
Раждайте млади, незрели и още ненаживели се, нали Пепе?

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 09:57 от Stella Gemella

# 3 441
Съгласна съм с теб , Ванилия, но понякога нямаш друг избор освен видео разговори. Какво трябва да направи тя да се премести в чужда държава, в която ще я гледат под лупа как си гледа децата или пък той да дойде тук, от където си тръгна щото видиш ли не го кефи. С човек , като Филип е трудно да се правят компромиси и все пак , колкото и да не харесвам Пепа си мисля, че ще направи всичко възможно децата или поне София да има нормални отношения с баща си.
За Сиена е ясно, че този човек няма да бъде баща в истинския смисъл на думата. Но поне за София все още има шанс...ще видим Пепе колко ще издържи с подобни пътувания. Предполагам следващият път ще е със Сиена.

# 3 442
И аз съм съгласна, че нямат много избор и именно заради това мисля, че няма да изградят стабилна връзка помежду си.

Сиена е била на 6-7м, когато са се разделили, въобще не виждам как ще го приеме за баща.
София за съжаление мисля, че ще се отчужди с времето, защото и тя е много малка.
Разстоянието, езиковата бариера и всички обстоятелства около реконструирането ще си кажат думата.
Всеки ще си хвана по своя път, след време ще съградят и нови семейства и ще поддържат само формални отношения.

# 3 443
Аз малко да сменя темата с Пепе и да попитам за тази ПенелопИ, на някой политик ли е кандидат-снаха?

# 3 444
Аз малко да сменя темата с Пепе и да попитам за тази ПенелопИ, на някой политик ли е кандидат-снаха?
На единия от братя Диневи беше кандидат снаха, гаджето и тоест сина му по видяното в сторитата и беше голям простак. На един нейн лайв ,където показваше вечерен грим той мина и си показа органа.. 🤢

# 3 445
На единия от братя Диневи беше кандидат снаха, гаджето и тоест сина му по видяното в сторитата и беше голям простак. На един нейн лайв ,където показваше вечерен грим той мина и си показа органа.. 🤢
Ужас, това съм го пропуснала. Иначе вече са разделени, Динев си беше качил снимка с някаква нова, Пенелопе беше репоствала на стори с цитати от чалга. Абе цирк.
Най-големият скандал беше, когато преди няколко месеца на фотосесия на Мегз, той беше набил фотографа, така и не се разбра защо. Тогава Моника Валериева го обяви публично, не се изказваше срещу Пенелопе, а срещу Динев, но Петя така и нищо не каза. Сега се оправда, че като е била сгодена, била длъжна да застане срещу мъжа си.
Дано Мегз или Пенелопе проговорят скоро - и без това им е трудно да си държат езиците зад зъбите. Grinning

# 3 446
Пепича искрено не се радва много много на посещението в Дания... Поне София да е щастлива

# 3 447
Ахахах това са го взели Сладкиша влогАрката 😂😂😂

# 3 448
Пепича искрено не се радва много много на посещението в Дания... Поне София да е щастлива
На мен ми се струва, че това момиче никога не прави нещо "по задължение" или за да направи някой друг щастлив.

Точно идвах с Любо Жечев. Следя го от самото начало на канала му, в "Къртицата" бях за него и искрено се радвам, че успява.

# 3 449
Да се оплача, че харесвах Изабел, но започна да ме дразни с видеата си, в които е все супер натоварена, но всъщност си обикалят с Петьо Вижън да снимат видеа. Интересно ми е този Петьо кой го издържа, защото е все с нея, най-вероятно не работи, пък даваше акъли едно време колко излишно е образованието. Иначе си изпросиха в последния влог да озвучават филми и няма да се изненадам, ако се случи.

Общи условия

Активация на акаунт