Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 090
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 675
  • София
Хващаш се за думата.
Като можеш да се обясняваш пред хиляди хора, половината от които не са родили поради липса на пари или репродуктивни проблеми, че трябва ей така да се ражда, е логично след това да ти кажат, че просто ей така се развеждаш, нищо не е.
Защото това бяха думи не просто на повярвал си човек, а на самозабравил се и самовлюбен, който винаги си мисли, че всичко ще му се подрежда и е толкова самонадеян, че му липсват елементарни логически връзки. Не мисля, че на пепа й пука за някого, пука й за нея си.

В момента също е манипулативна. Прави пити плей и хората, които й се връзват, създават наратив, че ако не й съчувстват някои, не са човечни. Съчувствието се дава на автентични хора с реални емоции, не на такива като нея. Вече много пъти съм казвала за каква я мисля.

# 3 676
Пепе май доста се е изложила. Изпуснала съм го. Ами аз пак не разбирам сама се бута пък после бъркали сме се. Тя даваше супер много "съвети",които бяха тотално неадекватни,качи си междукрачието в интернет уж с цел да мотивира младите да раждат естествено,а всичко беше за лайкове и последователи. Децата ги има за някакви кукли,които само ги размята. Според мен обиди много жени с изказванията й за лесното раждане и гледане на деца. От километри й личи колко е глупава и необразонана. Сама лъже и сама се набутва между шамарите.Знаех си,че нищо не е толкова перфектно. Не се радвам за нея,но не ми е и жал.
А да попитам Гергана Димитрова в качеството си на каква рекламира хранителти добавки за цистит? Извинявам се,но това си е заболяване,което изисква консултация с лекар,а в някой случай и прием на антибиотик и това,че на нея и е помогнало не значи,че ще помогне на друг. А изведнъж Гергана се появява и започва да предлага на 12 годишните и фенки някакви добавки и утре вместо при оплаквания да идат на лекар ще си купят  там каквото показва тя и симптомите могат да се влошат.В качеството си на каква го предлага?

# 3 677
Е, добре и да се е самозабравила това не я прави лоша. Млада е, без особени сътресения в живота си, хвърчала е и това й е първото по-сериозно предизвикателство. Познавам много подобни на нея, които след време се заземиха, след като им потънаха гемиите веднъж - два пъти и видяха, че морето не е до коленете. Не мисля, че е обидила жените с репродуктивни проблеми, няколко пъти гледах видеото й по въпроса и никъде не усетих упрек към хората, които не могат да имат деца. Видеото беше, че ако искаш дете, но имаш съмнения в качествата си и се притесняваш безпочвено дали ще се справиш или не - да даваш смело. Защото доста жени имат финансови възможности, роднини, които да помагат, половинки и т.н. но някак си ги е страх просто, съмняват се в себе си.

# 3 678
  • София
Умните хора се съмняват, да.
Само личностно разстроените не се съмняват в себе си. И се плодят неконтролируемо и непланирано, за да извличат дивиденти от децата си.
Знаете ми мнението относно Пепа, спирам да споря. Нищо ново няма да кажа.

# 3 679
Три сол на бая хора без дори да го съзнава, което всъщност е най-лошото. Дотолкова да си се самозабравил и да си егоцентрик, че да не съзнаваш, че можеш с лека ръка да нараниш друг човек в тежка ситуация. Също лъга многократно за немалко неща. Не я смятам за лош човек чак, но е далеч от невинен и чист, че така лесно да ѝ се прощава. Пак казвам едно е да си хвърчиш самичък, съвсем друго да си позволиш да начукваш канчетата на тия ниско долу.

# 3 680
Добре, може ли конкретен пример къде и как точно е трила сол, защото на мен не ми стана ясно?

# 3 681
Е, добре и да се е самозабравила това не я прави лоша. Млада е, без особени сътресения в живота си, хвърчала е и това й е първото по-сериозно предизвикателство. Познавам много подобни на нея, които след време се заземиха, след като им потънаха гемиите веднъж - два пъти и видяха, че морето не е до коленете. Не мисля, че е обидила жените с репродуктивни проблеми, няколко пъти гледах видеото й по въпроса и никъде не усетих упрек към хората, които не могат да имат деца. Видеото беше, че ако искаш дете, но имаш съмнения в качествата си и се притесняваш безпочвено дали ще се справиш или не - да даваш смело. Защото доста жени имат финансови възможности, роднини, които да помагат, половинки и т.н. но някак си ги е страх просто, съмняват се в себе си.
И сега какво, ние злобните тук, да си мълчим и да не обсъждаме Пепе, че иначе излиза,че е лоша, пък тя не била.
Кой го интересува за бога добра ли е, лоша ли е?
Пътят към ада е постлан с добри намерения казват, ето сега го изпитва на свой гръб.
Не се прави като нея, ето вече разбира, че нещо й куца в схемата, и това единствено понеже няма да бъде вече госпожа Йепсон, иначе, дали скоро щеше да слезе от пиедестала, на който сама си се качи и дали щеше да спре с проповедите как да сме като нея?
В крайна сметка не последователите й дадоха урока, а собствения й мъж, бивш вече.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:04 от passionbiojuniper

# 3 682
  • Някъде там
Аз не съм прочела някой да е нарекъл Пепа лош човек. Не е лоша, просто трябва да спре да се оплита в лъжите си за да представи живота си такъв какъвто не е и да не дава съвети и налага мнение, ако тя самата не е сигурна в него.
Обожавала да готви, но не го правила, защото е на квартира. Поръчвала храна един два пъти в седмицата,хранела се здравословно,всички тези дребни заблуди са с  цел да рекламира живота си и да печели пари, но тя твърди че го прави за нас.И какво да и вярваме на това което казва и споделя  безусловно и да не я коментираме ли?

# 3 683
Мара Лондонска си разпродава дрехите в eBay. Каква е тази цена на доставката, ще кажеш, че два пъти Земното кълбо ще обиколи пратката или тежи 500 кг.!? Много странно това момиче.  Дава стотици паунди за Шанел (ако изобщо пазарува за нея си) и после си продава поличката Зара все едно продава яйце на Фаберже...
Скрит текст:
П.П  Редактирам се. Това е цена на доставката до България. През апликацията на eBay са по-нормални цените на доставката,  но продава бая неща и всичко e конфекция нисък и среден клас ( Zara, H & М, All Saints)... Нещо не ми се връзва този гардероб с shоpping hauls, които уж прави.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:12 от Stella Gemella

# 3 684
Доколкото виждам, това са бидове за полата, така че вероятно първоначалната цена, която е сложила, не е била тази. А шипинга... ако ползва DHL или FedEx, тамън толкова си излиза

# 3 685
Видеото беше, че ако искаш дете, но имаш съмнения в качествата си и се притесняваш безпочвено дали ще се справиш или не - да даваш смело. Защото доста жени имат финансови възможности, роднини, които да помагат, половинки и т.н. но някак си ги е страх просто, съмняват се в себе си.
Което според мен е доста опасен съвет, защото в повечето случаи има солидна причина, дори пред света да изглежда, че е заради нещо маловажно. Всеки инстинктивно усеща кога нещо не е наред, дори да не е наясно точно защо.
Като цяло кампанията ѝ беше повръхностна и просто мина като другите реклами, 1-2 появявания и стига. А всъщност тя продължава и до днес. Не знаеше какво да каже, просто си повтаряше нейните неща - няма никакъв проблем да родиш веднага след като се запознаете, че няма проблем да си бъдете с бебето, ето вижте, че може да ходи навсякъде с мен. В същото време дава пример с лекарката - че и при човек със сериозна професия се получава същото, а успоредно с това докторката казва, че детето ѝ е израснало без родители, с което замина цялата ѝ матра. Не може да се хванаш с толкова сериозна задача и да го приемаш за игра. Много по-сериозна подготовка и реалистично послание беше нужно.

По въпроса с раздялата, тя казваше, че показва в канала са и хубавите, и лошите моменти. Затова хората питат и говорят. Вече разбра защо не е хубаво да си известен. Когато човек има някакъв талант е неизбежно, но в другите случаи е по-добре да си траеш, ако искаш да живееш спокойно.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:34 от Не се сърди, човече

# 3 686
Коментарите под постовете на Пепка, както винаги са умопомрачителни...🙈🤪🤭

# 3 687
Детето е много сериозна и отговорна стъпка и понякога,за да не иска една жена си има причина и тя не е само финансова. Може с партньора нещата да не вървят и да не се чувства сигурна в него,да нямат жилище,да учат все още,жената или мъжа да пият лекарства,които да не им позволяват да имат деца,репродуктивни проблеми. Има хиляди причини. Пепе без да е наясно с тях просто излезе да си дрънка глупости и да мотивира всички тези жени,щото при нея станало лесно. Да станало е лесно,ама ето до какво водят необмислените решения. Не е гаранция,че ако сте съжителствали 4 5 години преди детето няма да се разведете,но ми е много по-отговорно да го помислиш и премислиш вместо да действаш,че чак да даваш и акъл на другите. Вярно се беше самозабравила. Дано сега поне разбере,че нещата не ся правят така и бъде по-обрана. Лошото е,че има такива които наистина и слушат съветите и тръгват да правят деца без да го обмислят.

# 3 688
  • Варна
Аз мисля, че Пепе си осъзнава грешките в миналите разсъждения, но към днешна дата просто трябва да продължи напред, това е. Не съм чула или прочела някоя да се е е оплакала, защото е родила млада по съвет на Пепе, тъй че спокойно Grinning. А за разпада на връзката са нужни двама.

# 3 689
Хващаш се за думата.
Като можеш да с2е обясняваш пред хиляди хора, половината от които не са родили поради липса на пари или репродуктивни проблеми, че трябва ей така да се ражда, е логично след това да ти кажат, че просто ей така се развеждаш, нищо не е.
Защото това бяха думи не просто на повярвал си човек, а на самозабравил се и самовлюбен, който винаги си мисли, че всичко ще му се подрежда и е толкова самонадеян, че му липсват елементарни логически връзки. Не мисля, че на пепа й пука за някого, пука й за нея си.

В момента също е манипулативна. Прави пити плей и хората, които й се връзват, създават наратив, че ако не й съчувстват някои, не са човечни. Съчувствието се дава на автентични хора с реални емоции, не на такива като нея. Вече много пъти съм казвала за каква я мисля.

Стискам ти ръката. Съгласна съм с теб на 100%

Общи условия

Активация на акаунт