Опитах се да си развивам инстаграма, но сякаш не е за мен. Времето и подготовката, която ми отнема една снимка е много. След това да се обработи, да се качи в подходящо време, да напишеш хаштагове и т.н. Имам си основна професия, която много обичам и колкото и да опитвам не мога да съвместя двете.
Понякога се чудя как се справят хората с толкова много неща.
По-скоро модна линия бих си отворила, повече ме влече

Та бихте ли ме ориентирали ако сте инфлуенсър, какви пари горе долу си докарвате на месец? Ясно ми е, че е много относително, но все пак, възможно ли е да правиш пари от това, а да не качваш постоянно? Май не.
И аз бих казала, че почваш отзад напред. Не смятам, че правилната настройка е "искам да съм инфлуенсър, как да събера Х хора, за да почне да ми носи пари". Със сигурност има хора, които започват и така, но аз лично бягам надалеч от този тип акаунти-скучни и предвидими са ми. Няма какво да науча от тях, всичко е за лайковете и колаборациите. Читавите блогъри първо има какво да кажат и покажат и чак после органично събират последователи. Иначе си обречен да копираш трендовете, което го правят 95%, така или иначе. Струва ми се адски въздухрско да се разчита на единия ИГ, ако зад него не стои и нещо друго...