Отговори
# 120
  • София
Добро утро, момичета!

Christiana, и аз виждам чертичка и силно стискам палчета! Heart

Ането, ти беше ли засичала О този месец? Възможно ли е да се е изместила? Имаш ли възможност да посетиш АГ още преди да са минали 10 дни закъснение? На твое място аз щях да изперкам и да съм отишла вече с 200, адмирации за търпението Grinning

Кийпче, изпращам ти супер много позитивна енергия и дано този път новините да са хубави! И аз да ти се скарам за ранното тестване Grinning Ивчето добре го каза за сърцето юнашко!

Lica, в България хем има много репродуктивни клиники, хем повечето от тях са с недобра репутация или е супер трудно да се вреди човек. Не знам какво казва това за репродуктивното здраве на населението, малко е плашещо, всъщност. Надявам се да намериш добър доктор, който да ти вдъхне доверие и най-вече да те доведе до заветната цел Wink

Ние снощи се разписахме. По мои сметки и усещания, О все още предстои, та сме заложили засада на яйцето. Ще видим какви ще ги сътворим накрая Grinning

# 121
Добро утро, момичета!
Честото на Кристиана, много хубава чертичка, сега ти желая много спокойствие и търпение, и да не мислиш за миналите негативни преживявания.
Аз не можах да спя от нерви тази нощ, и рано рано направих един тест. Отрицателен си беше отвсякъде, миналият път пак на 9 ден след трансфер веднага ми се появи втората чертичка. Първо малко се разстроих, но така почвам да се подготвям психически за нулата на кръвния тест в понеделник. Като се потвърди смятам веднага да почвам подготовката за следващия, имам още две замразени оплодени яйцеклетки в начален стадий, при тях шансовете не са чак толкова добри, но може там да ме чака детенцето ми.
Желая успех на всички, и нека последват още много + тестове с това хубаво начало на темата!

# 122
Lica,за ин витро болница Стефанов в Стара Загора чувала ли си?
Той има брутална успеваемост!
Ембриоложката им е много добра (а в крайна сметка от сестра ми знам, че това е много важно, не само АГ да е добро.)
В сайта на ЦАР има статистика и Стефанов е на първите места, нищо, че е от Стара Загора. Много хора подценяват специалистите от малките градове.
Горчев също е от Плевен, но е един , да не каажа най-добрия онкогинеколог в Б-я.
Сестра ми се оперира при него за премахване на тръбите, после прави ин витро при Стефанов - бяха 5 момичета едновременно - 5те забременяха , но само 4 задържаха бебетата.
Струва си да го проучиш, повярвай Simple Smile

Честито на Кристина! Пожелавам ти успешен финал!

Буболеса си знае 🤗

# 123
Марго и Мариана, толкова се надявах на положително развитие за вас.. Sad Но както казват - най-тъмно е преди да изгрее слънцето, така че стискам палци съвсем скоро да видите положителен тест и 9 месеца по-късно да имате пухкави и здрави бебчета!
Желая го на всички!
Аз съм още съвсем в началото, но имайки предвид че съм на 35г. и с един яйчник някак не вярвам да ми се получат нещата бързо и естествено. Но пък човек никога не знае...

# 124
  • София/Севлиево
Добро утро!
Честито Кристина, желая ти лека бременност и всичко най-хубаво!
Марго,прегръдки.Но щом имаш две замразени почвай на ново,може в тях да е твоят бебок!
Ванче калпазанче, може ли да ми обясниш малко по-подробно за прогестерона(по назад беше писала , че трябва да е 1000 или нещо такова,но понеже се мери в две различни единици ми стана интересно,може на лични да ми пишеш,за да не разводняваме тук темата).

# 125
Проучих го и Стефанов и много ми хареса, той е един от основните ми избори. Има свободен час чак за Януари и мисля да го запазя. Но  планирам да отидем в Щерев , да си ни поставят диагноза и евентуално да ни дадат да пием някакви неща и после вече къде си решим може да отидем, то не е казано, че ще е при Щерев. И ще сме с една крачка напред и може да се мине директно към процедурата. Не знам дали това е добра иде, но аз така си мисля.
Аз и в живота съм си така припряна , все бързам и искам всичко да става бързо и стегнато. Ако трябва да си свърша работата, винаги ще е в кратък срок и убийствено качество. Такава съм. Работохоличка. И сега искам пак да организирам всичко и да сме готови скоро.
На 99% съм наясно, че при мен няма проблем. Имам О, всичко ми е точно, както трябва да е. И ако за 3 месеца можем да му подобрим СГ и после Стефанов Януари- Февруари да ни сътвори бебенце ще съм много хепи. Но това което ме притеснява е дали има изобщо живи спермита и искам този месец поне това да разберем.
То може ли да се запише час за СГ само при Стефанов?

# 126
Хей, Марго, недей да отписваш още малкия фъстък. Така си говорех на моето ембрионче Grinning ха-ха-ха луда работа.

Имаш още три дена до кръвен, а се надяваш пиклив да отчете Animal Hear No Evil. Недей да сравняваш с предходен път. Всичко е индивидуално.
Хайде успокой се. Изкарай си тези дни, като бременна, а пък понеделник ще го мислиш.

# 127
Кристияна  , честитоооо !!!
Марианка и Марго , кураж , момичета Hug Какъвто и да е резултатът този път , не губете вяра .
Пращам много позитивна енергия на всички в темата Heart

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 11:08 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 128
Момичета ето общо взето какво се случва с ембриона в дни и кога почва отделянето на човешки хорионгонадотропин при трансфер на 3 и 5 ден. Дано съм полезна.

# 129
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря на всички!
Ще видим как ще се развият нещата, психически мисля съм подготвена за всякакви варианти. В крайна сметка каквото стане, доста е рано така и така.

Пожелавам още положителни тестове следващите дни!

# 130
Кристияна , честитоо ! Най-накрая малко хубави новини !
Мен започнаха да си ме болят гърдите както обикновено 2-3 дена преди Ц. Предполагам утре или в неделя ще се събудя със синки под очите и вечерта ще е ясна работата Simple Smile

Мъчи ме един тъп въпрос, но ако някой знае ще ми е много полезно. АКО стигнем до инвитро с мъжки фактор, аз ще трябва ли да си правя проверка на тръбите ? И като цяло мен какви изследвания ме чакат и процедури, ако сме само с МФ ?

# 131
Честито на Christiana, желая много радостни вълнения и спокойна бременност!

Съжалявам за Марго, аз бях сигурна, че поне от двете ви с Мариянка, някоя ще ни зарадва. Казват, че ЗЕТ е по-успешен, защото организмът на жената не е така стресиран, така че имате още шансове за вашето си човече.

Lokofenka, моите наблюдения от репро клиниките са, че винаги искат цв. снимка нажената, дори ако вече е установен МФ. Карат си те наред и теб, най-малко за да преценят плана за вас. Например, интеминация задължително се прави при проверени тръби. За инвитрото няма значение, но мисля, че винаги искат цв. снимка като част от първоначалните изследвания.

# 132
Кристиана, честито! Дано всичко е наред до края!
Марго и на теб голямо гуш!
Ох като виждам, че при вас не се получава, взех да се отчайвам малко, но ще видим другата седмица.

# 133
  • София/Севлиево
На мен в репро клиниката не ми искаха цветна снимка,но сигурно защото вече си бях правила такава и когато отидох за пръв път още не бяха минали дори 4 месеца от нея.Друго,което мисля, че е много важно,особено при момичета с аборти, е хистероскопията,за да се види дали няма някое срастване.Миналата година се оказа, че имам страшно много и може би това е попречило на 3-тия ми ЗЕТ да е успешен.Тази година също се проверих, за щастие всичко е наред,но пък и 4 тия ЗЕТ бе неуспешен(абе май заради тънката лигавица,малко форсирах нещата там, ама като те отложат 7-8 пъти,пробвал си всевъзможни илачи ,които не работят, и губиш всякакво търпение)...

# 134
Тази снимка все се каня да я споделя, но забравях. Не знам дали да ви го пожелая, защото е прекалено голяма бройката, но нещо по-средата (примерно до 3), ви го пожелавам с цялото си сърце. A коремът, мисля че ще е без значение в този случай Wink

Общи условия

Активация на акаунт