Отговори
# 105
  • Dope Reach
Rochellka, да не си настинала? Пийни нещо да те отпусне.

Не съм, но го приех като знак - щракнахме. Grinning

# 106
Йоанка, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана Flowers Bouquet
Кийп, след 48 часа да си с резултат поне 16! Flowers Four Leaf Clover
Ро, и аз имам болки в овулиращия яйчник, които започват малко след МЦ и продължават чаааааак до самата О. Болката в началото е лека и тъпа, но след това става рязка и пробождаща No Mouth
Борнче, съжалявам за този месец... Явно юлче ще да е твоето бебе! Kissing Heart
Мишле, честито биещо сърчице! Heart
Марианка, страхотна си! Силата ти е впечатляваща и заразителна, но скоро ти пожелавам ти самата да бъдеш "заразена" с бебешко щастие в коремчето! Flowers Four Leaf Clover
Ванче, коментарите ти са изключително интересни и полезни. Благодаря ти, че споделяш знанията си с нас! Hug
Одри, отличник си ти с тези свалени килограми. Браво на теб! Wink

Малко по-назад обсъждахте режими на хранене и само ще ви предупредя да не изключвате въглехидратите напълно, защото преди няколко години аз го направих и дадох началото на проблемите ми с щитовидната жлеза (или поне я измъчих и тя започна да изнемогва). Тогава реших даже да спазвам стриктно кето за да мога да си помогна със здравословен проблем, а то какво стана - навредих си повече! Angry
Била съм вегетарианка в продължение на 15 години, след това залитнах по фитнеса и там ме убедиха да започна да се храня с месо (което ми донесе само главоболия, които пък доведоха до кето), а от около две години съм се ъпгрейднала и съм на Whole Foods Plant-Based Eating Grin Е, следя си витамините често, но всичко е оптимално и се чувствам повече от добре.

# 107
  • Dope Reach
Ренка, след стриктно кето и аз се убедих, че трябва да се включват частично въглехидрати. Предвид моето състояние, реших просто да изключа млечни и всичко, което включва глутен + захарни изделия, освен фруктоза. Преди около два месеца водих много заседнал начин на живот и качих доста, сега почнах работа и правя едни дълги разходки от едната до другата, та веднага си пролича колко е важно движението - за три седмици почти се върнах във форма, имам още малко. Е, и с хапването внимавам.
В темата за О се изказаха мнения, че тестът ми е почти положителен, ако не и баш такъв, аз съм със съмнения, но действамеее! Blush

# 108
Благодаря ви много за обратната връзка, момичета! Ами то по-скоро за СГ ме интересува дали добре ще я направят. Аз вече съм пациент на Адела и за сега съм доволна. Самата аз съм се изследвала там за микоплазма, уреаплазма и хламидия преди теста за тръбите. При Семерджиева съм. Първата и единствена СГ, която е правил мъжа ми е добра, дори доста добра, но ще повторим с една по-разширена. Иначе, Сънче, моят е много праведен - не пие, не пуши Smile
Момичета, някоя от вас да си е изследвала влагалищното Ph в домашни условия? Вече почвам да се чудя да не би да съм много враждебна към сперматозоидите му...не знам...вече търся под вола теле хаха
Не мога да изредя поименно, за което моля да ме извините, но виждам, че има доста чакащи момичета, я за процедури, я за тестове, я за резултати. Пожелавам късмет на всички.!! Стискам ви палци! Hug Hands Pray

# 109
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро момичета. 3 дни преди цикъл съм, но направих тест от любопитство. Малко рано ми се струва, но пък си се вижда май добре чертата. Тъкмо вчера бях при ендокринолога и ми предписа терапия за тсх- то, да го сваляме, каза ми, че ако има бременност, задължително диета заради ИР. Малко още не мога да се зарадвам, някак повече са ми черните мисли. Имам притеснения и от това, че килограмите са ми в повече. ИР ме притеснява, тсх.. Притеснявам се и за това, че сега е сезон с вируси, ето малкия беше болен и най вероятно ще е често, баща му е настинал, аз съм полу-болна..пък имам и един спонтанен аборт и съм наясно,че е прекалено рано и нищо не се знае..но все пак реших да споделя.

# 110
Christians , вижда си си чертичката! Дано всичко е наред ш да се насити добре. Не го мисли относно настинки, болести и т.н.всичко ще си дойде на мястото.

# 111
christiana_, честито. Лека и успешна бременност. Зарадвай се, защото най-хубавото предстои.

# 112
Честитооо!! Силно начало на темата, пожелавам да продължи така до края Flowers Four Leaf CloverFlowers CherriesFlowers Four Leaf Clover

# 113
Бум и аз в новата тема!

Честито на Иринка и Мишле Yellow Heart

christiana_ аз виждам 2ра черта, ще е добре или да пуснеш кръвен или да направиш пиклив след ден - два. Стискам силно палци :*

Марианка, прегръщам те силно и вярвам, че много скоро ще ни се похвалиш с хубави новини. Възхищавам ти се на силата и вярата. Надявам се да мога да съм силна като теб като знам какво ми предстои.
Кийпче, мила настръхна ми косъма като ти изчетох поста. Моля се това ЧХ да расте и да си имаме бебееее Revolving Hearts

Аз искам да благодаря на всички момичета, които ми дадоха инфо и ме успокоиха, че това което  ме очаква не е най-страшното нещо на света.
Толкова се лутам в тези клиники, че мозъка ме заболя. Първо се спрях на Надежда, но се чака 6 месеца за час и после ако ни назначат някакви изследвания и лекарства още 3-4 месеца и направо ми се вижда като след цяла вечност да успея да стигна до хепи енд. После една приятелка ми разказа за клиника във Варна където при нея всичко се е получило от първия път след 4 опита в София. Както знаете ние сме от Бургас , казах си супер, поне ми е и близо. Всичко хубаво, но после четох , превъртях интернета и се оказа, че главният док е съден за измами, за взимане на яйцеклетки без знанието на пациентките си...пълен леш. Отказах се и от него. Докато превъртах интернета пък се натъкнах на една пловдивска болница, която има кабинет в Бургас и от време на време идват докторите да преглеждат тук. Вдигнах телефона и звъннах и .......... ми то там никой не знае какво прави, от три дни чакам главната администраторка да ми каже въобще какви услуги предлагат, защото все ми вдигат някакви други хора  и никой нищо не знае. Отщя ми се. Снощи седнах пред компа и казах на ММ, че ще запазя час в първата клиника, която има свободен. Една , единствена жена д-р Юнакова от болница Щерев има един , единствен свободен час за 25.10 в 13:00ч. и аз го запазих. Целта ми е да пусна нова СГ на ММ и да ни прегледат пък после може и другаде да отидем.
Сори за дългият пост, но наистина нямам с кой да споделям. Не мога да кажа на майка ми, защото се започва едно обаждане на нейни познати и непознати, които са познавали някой или са чули, че еди кой си , който е правил ин витро е ходил незнам си къде си и докато целият град не разбере няма да се спре. Неговата майка би ми била упора,но пък там ММ не ми дава и дума да казвам. На приятелки , колежки и т.н не става,  или и аз самата не искам,защото хората сме наистина странно племе.
Вие сте ми, много ви благодаря за всичко. Прекрасни сте и заслужавате скоро да усетите ритничета в коремчетата. Пожелавам ви го от сърце.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 08:46 от Lica

# 114
Честито, Христиана!!! Много много се радвам за тебе ⭐☀❤

# 115
Добро утро Момичета!!! Coffee Nature Sweat Drops Nature Closed Umbrella Flowers Fallen Leaf
Честито Кристиана! Хубава чертичка за три дни по рано!
Марианка прегръщам те!
Момичета лудвам. Шести ден закъснение. Отрицателен тест. Няма лелка.
Вече си поставих няколко диагнози, една от които смъртоносна. Майтапа настрана, каквото и да е, но да приключва тая мъка. Имам менструални болки и то силни, които ту се появят ту ги няма доста време. Гърдите са си все болезнени и подути, понякога особено много. По принцип съм с редовен цикъл и не ми закъснява. Звучи тъпо от "голямо момиче" като мен но ме е страх от игли и затова не правя кръвен. Като гледам, ако продължава така след 4 дни мога да отида направо на лекар.
Иначе темата върви чудесно. Наистина заваляха много положителни тестове. Дано да има още много до края! Flowers Four Leaf Clover Flowers Jack O Lantern Flowers Four Leaf Clover Flowers Jack O Lantern Flowers Four Leaf Clover

# 116
Добро утро и позитивен ден!
Ането, не се скатавай ами прави тест.
Хриси, прекрасна бременна чертичка.
Лиса, защо не писа по-рано. В Пловдив с две ръце препоръчвам клиника Селена, доктор Даниел Ставрев или баща му доктор Ангел Ставрев. И веднага ти дават час за утре, при тях съм карала стаж в клиниката, имат най-новата апаратура в България, отношението им е прекрасно 🌞

# 117
Запис и от мен.Джулка благодаря за темичката,Диди списъчето е супер.
Марианка голяма прегръдка,знаеш какво искаш и вярвам,че твоето чудо предстои и то скоро.Марго стискам палци на Кийпче също.Честито на момичетата с плюсче,лека и безпроблемна бременност до финал.Може да съм пропуснала някого,ще ме извините,но докато ви чета се радвам или натъжавам с всяка от вас.Ние буквално пропуснахме и този месец и ако до януари не успеем с бременност май ще се откажа.

# 118
Ането, няма никакъв смисъл от кръвен, на мен също предния месец ми закъсня 6 дни и превъртях, правих пикливи тестове, накрая си ми дойде. Щом имаш симптоми, най-вероятно е някаква аномалия в цикъла просто.

# 119
Ането, няма никакъв смисъл от кръвен, на мен също предния месец ми закъсня 6 дни и превъртях, правих пикливи тестове, накрая си ми дойде. Щом имаш симптоми, най-вероятно е някаква аномалия в цикъла просто.

Да, ако ще идва да идва и аз това се моля вече, че не се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт