Отговори
# 90
Кийп, подкрепям Съншайн за кръвен след 48 часа, ако се е удвоило или пък дори утроило значи всичко е наред,нищо че е нисичко.Колко единици Хориомон ти биха и преди колко време?
на мен на лични ми каза че преди 9 дни, така че има голяма вероятност и да е остатъчно чхг от инжекцията. Дано греша!

# 91
  • Бургас
Марианка, съжалявам за това през което минаваш и ти се възхищавам на силата! Blue Heart
Кийп, задължително повтори теста след 2 дни. А за хапчетата не знам. Аз съм страхлива и слушам доФторите, на своя глава не смея да действам. Може би ще е добре да започнеш каквото са ти изписали, едва ли е прекалено късно. Успех!

# 92
Съншайнче, и ти си ми на сърце Heart

Ами аз вече направих рисърч в нета и се успокоих. Днес съм 8-ми ден след тригера - хориомон 5000, при което резултатът ми е нормален като да е точно от него.

Е поне усетих чувството какво е Grinning

Не знам дали ще изчакам 5 дни, според мен /и това, което прочетох/, ако след 48 часа се е повишило, нещо се развива. Пък ако не - здраве да е!!

# 93
Марианка изпращам ти енергия, ти знаеш какво да я правиш, много си в час, възхищавам ти се! Прегръдки! Ще стане!
Кийп мнооого се надявам след 48 часа да се е удвоило! Имам добро предчувствие! И затова ще те нахокам Grinning тва е като ранното тестване ама един левъл ъп, що не трае сърце юнашко поне 9 дена да минат от кумова срама. Супер рано е едва 7 дена и ето какво става, гризане на нокти. Айде стискам ти моите нокти!!!

# 94
Ив, да Joy
"Не трае съце юнашко" хаахахха
Нищо, струваше си, дори заради емоцията. Ногу хубаво беше да си помисля, че съм бременна Grinning

Ай ще видим, стискайте палци.

Чакаме Дидето и Марго сега, а и теб и всички други де, дето сте на щракане. Никакво отказване, до дупка!!

# 95
Кийп,желая ти и аз удвояване след 48 часа.Стискам палци Simple Smile
Нямам търпение да видя и моите резултати утре сутрин,но за целта ми казаха,че ще ми пратят смс следобяда ,за да вкарам кода на сайта,но нямам още смс.После ще повторя в понеделник,за да видим какво се случва.
Щом още на 25 ден имам + тест уринен и то не с много бледа черта,според мен не трябва да е много ниско чхт-то на 29 ден.

С всяко следващо изпитание и чакане си казвам,че е прав този,който е казал думите "Не е вълнуваща толкова крайната цел,а пътя за постигането и!"
Факт е,ще при някой става трудно,при други по-лесно,но всички се учим и получаваме големи уроци и шамари от живота,за да станем достойни хора и родители.Късмет на всички чакащи,а на щракащите да го правят забавно,стрястно и с усмивка! Simple Smile

П.С.Това с вдигането на краката,не знам дали е от значение,но след всеки опит го правих и се молех да помогне на човечета да намерят целта Simple Smile Пробвайте,може там да му е цаката! Wink И за да ми се посмеете ще ви споделя,че нашата спалня като не е до стената от страни и се налагаше да си вдигам краката като ги облягам на гардероба и лежах на пода .Ужасно неудобно положение Simple Smile Всеки път ММ като се върнеш от банята умираше от смеха с мен Simple Smile И аз винаги му казвам да не се смее "За бебчо е,не ми се хили така" Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:54 от Irina Jolie 616216

# 96
Момичета, стискам ви палци. Много се вълнувам за всяка.
Аз днес имам леко емоционален ден. Видях се с две приятелки и беше чудесно, спокойно, весело. След това получих мейл, че за една позиция, за която кандидатствах са избрали друг кандидат и малко се натъжих. Много мило беше написано и лично, защото е от регионалната ръководителка на функцията, с която се виждах. Харесва ми фирмата. Здраве да е! Моето място някъде съществува. Чакам отзив от друго интервю и развитие от трети конкурс.
Изпращам ви дъга. Тук вали и я видях преди малко 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

# 97
Мишле честитоооо Simple Smile

Боже,  и каква глупост направих, ще ми се скарате сигурно. На тази инсеминация реших да не взимам лекарствата - дуфастон и медрол. Да не се тъпча с хормони, за да не се тровя.

Кийпче първо стискам палци и няма да се караме Simple Smile  И утре може да пуснеш пак тест, ако пада е от Хориомона. ако е качва е от радост Simple Smile
Може да се обадиш на лекаря и да бъдеш честна с него, че не си пила лекарствата и да видиш какво ще те посъветва.
Аз си мисля лошо е да заблуждавам лекаря, защото може да тръгне в грешна посока. Примерно ми е предписал дуфастон и не съм пила и съм задържала фуликол. Ми ще си мисли че задържам и с толкова и толкова дуфастон, та поне ще му кажа че не съм го пила. Иначе ще мисли, че е друг случая, може другия път да предпише двойно. Всичко е диагностично. Или ще питам задължително ли е да го пия, ще обсъдим.

# 98
Аudrei, абсолютно си права и обещавам другия път да го обсъдя с лекаря си.

Просто не искам да звуча сякаш се съмнявам в мнението му или че се лигавя, или че оспорвам очевидно нужни неща като прием на прогестерон нали. Но в интерес на истината, рецептата ми я пише акушерката в стаичката след самата инсеминация и изобщо не се поставя под въпрос да избирам да го приемам ли или не. Оставам с впечатлението, че се приема за нормално да ни тъпчат с дуфастон. Нали ни водят в проблемно забременяване, еле пък след процедура. Бе не знам какво ми става, но изпадам в ступор като вляза в кабинета, ни вопъл, ни стон, а иначе уж много ми знае устата. После питам по форумите ....

Мен това, което ме озадачи, е че досега никой път не ми поискаха изследване на прогестерон в клиниката, а ако ми е в норма, защо е нужно да приемам допълнително ... И затова бих отбой от лекарствата и като цяло съм с нагласата, че това ми е третото инсе и още едно и отивам на инвитро Flushed

Дерзайте, мами и бъдещи такива и до скоро от мен :*

# 99
Кийп, много си права. Без доказана прогестеронова недостатъчност, не е хубаво да се пие, едно че сгъстява кръвта, а която жена има тромбофилия съм чела че пречи много на имплантирането. Аз съм твърдо против синтетичните хормони. Учила съм репеодуктивна медицина и съм много запозната с нещата. Едно, че организма привиква с тях и става ленив. По принцип ниския прогестерон идва от това, че няма нястъпила овулация в месеца, когато яйцеклетката се отдели от яйчниковата обвивка, попада в тръбата и фоликулът в който е била се свива и образува така нареченото жълто тяло (corpus lutein) и то отделя прогестерон, който подготвя лигавицата за имплантация, катоня прави рехава и гостоприемна, като преди овулацията тя е нараснала от действието на естрогените в тялото, той отговаря също за качеството на яйцеклетката, по него меидиците съдят дали яйцата са годни. Ако го пуснете ден, два преди овулацията би трябвало да е над 1000 за 1 яйцеклетка, за да се смята, че е годна за оплождане. Ако все пак настъпи овулация, но има дефект в жълтото тяло, тогава може да има и скъсена лутеална фаза, нисък прогестерон и тогава чак се изписват такива медикаменти съдържащи синтетичен Прогестерон. Може да има нисък само при тези два случая. Тогава бременност трудно ще настъпи, аз съм на мнение, че трябва всичко да се изяснява  и изследва  да се види от какво липсата на овуляция или порблемното жълто тяло, преди да се стига до лекарства Наиситна това са изключително важни фактори, защото благодарение на него настъпва бременността и той храни зародишът до образуването на плацента, която го го изхранва до раждането.
Може ли да качиш изследването на Прогестерон да го погледна?
 Извинявам се, за дългата лекция, но се надявам да от  полза на някое момиче. 🌞

# 100
Кийп, стискам силно палци тази инсе да ти е последна и другото лято да гушкаш твоето бебе!
На бременните мами - честито, бъдете здрави и лека бременност!
Темичката е прекрасно оформена и много уютна, човек като се зачете и забравя да излезе Blush
Не съм ви забравила момичета, много силно ви стиска палци, преживявам всичко с вас, Марианка  Hug , но няма нищо ново при мен, за това не се включвам.
Желая успех на всички, дано се сбъдне нашата най-голяма мечта! Heart

# 101
  • Dope Reach
Включвам се за съветче. Днес ми е 9-ти ден от началото на цикъла, почнах тестовете за О, днес е -. Тъкмо сядам преди 5-10 минути и ме почнаха едни срязващи болки ниско долу, централно и по-скоро от лявата страна. Какво може да е това? Досега не ми се е случвало.

# 102
Такааааа.
Тук съм. Вече съм по-добре. Бях се скатала за малко, тъй като страшно много ме боля корема. Това беше най-гадното от цялата процедура.
Благодарско за подкрепата.
Свързах се и с клиниката. Събота отивам да ми направят кръвен, за да го приложат към документите от фонда.
Тогава ще се срещна и с доктора и ще обсъдим какво правим по-нататък.

Rochellka, да не си настинала? Пийни нещо да те отпусне.

# 103
Джулс, благодаря ти от сърце за прекрасната тема Hug истински се надявам да е пълна с положителни емоции и две чертички!
Марианка, прегръщам те! Искам да знаеш, че ние тук те подкрепяме и сме до теб! В една репродуктивна клиника бях видяла един постер, на който пишеше, че с всеки следващ опит ин витро шансът за успех расте. Аз ти пожелавам този неуспешен първи опит да е единствен, вторият път да бъде вашият! Смело напред Yellow Heart

Кийп, желая ти утрояване на числата! С теб сме!

Честито на Иринка и мишле!

Честит рожден ден, Йоанка!

При мен - свършва М и започва нов месец с надежда Simple Smile

# 104
За жалост ми зацапа преди малко. Поне 2 поредни месеца идва по едно и също време. Тъй като „Рамус” в моя град не работи в събота (а за неделя, когато ще ми е трети ден от Ц да не говорим), ще пътувам до Благоевград и ще ползвам услугите на друга лаборатория. Ама, какво да се прави.
Такъв ПМС не ме е тресъл, но с идването на лелката, колкото и да я ненавиждам, ми олекна. Сега с бодри сили за юлче. 💕
Ц - 04.10, О - 21.10, Т - 04.11
П.П. Гордея се със себе си, че не се тествах този месец. Отчитам го като напредък 😁

Общи условия

Активация на акаунт