Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са обичайните поздравления и реакции към положителни резултати от тестове за бременност?
Какви са съветите и споделените опитности, свързани с опитите за зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, опит за зачеване, положителни тестове за бременност, медицински изследвания и лични преживявания на участниците. Във форума се обсъждат теми като опити за забременяване, резултати от тестове за бременност, медицински процедури и подкрепа между участниците.
-
Какви са обичайните поздравления и реакции към положителни резултати от тестове за бременност?
-
Какви са съветите и споделените опитности, свързани с опитите за зачеване?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията на участниците относно резултатите от тестовете за бременност?

Това да бачкаш понякога те оперира от либидо и просто искаш да се наядеш и да заспиш.

Нещо като да гледаш Д-р Хаус - интересно е, ама после се чудиш дали нямаш лупус, примерно.. 

Едвам изчаках днес да стана сутринта, сто пъти се будих през нощта да се чудя... Никакво търпение нямам явно за такива неща. И пак - пишкам, треперя, отварям - бяло! Бе викам, мамка му, как така два теста дефектни?!!? Поглеждам след 15 мин пак, за всеки случай, беше се появила контролната черта и една маааааалко по-малко въображаема втора черта. Обаче не смея да се зарадвам и се чудя какво да правя - да ходя ли на кръвен тест, да не ходя ли... той колко време отнема за резултати? Имам наблизо лаборатория, мога да скокна по пижама! Ох, нищо не ми се прави днес друго... А имам сума ти работа!