Отговори
# 45
Джули, страхотна както винаги! 😍

Кайлин, аз като ходех на фоликулометрия, доки ме гледаше около 9-10 ден. Единият месец си спомням, че ми каза "О тоя месвц няма да имаш, защото ти е 9ти ден, а фоликула е 9 мм вместо 12". Та мисълта ми е, че явно си има някаква предполагаема големина за съответния ден, нооо... Сънчето доказа, че и без О се случват хубавите неща! 😁 Успех, дано я последваш! ❤

Ирина, честито! Желая ти този път да е най-хубавия и разбира се успешен! Вярвам на числото 3, че носи късмет - пожелавам ти го! 🍀

# 46
Ех, стархотна темичка, Джулс! ❤ И страхотен старт с положителения тест на Иринка! Честито, момиче🤗 всичко да отиде до финал и да си гушкаш бебчо.
Аз не бях много активна нещо последния месец така ми се получи. Днес цъфнах, а така се надявах, че е станало. 😟 Няма какво да ви разправям - на коя ли от вас не е познато това чувство. Така се надявах, че след изследването на тръбите и при мене ще стане чудо, но не...Викам си сега след като ми “продухаха” тръбите, ще стане работата. 😄
Някой спомена за Адела... и аз ходя там, когато съм в България, разбира се. Даже сега планираме да направим една спермограма там, защото тази тук дето я направихме ми се вижда нещо базова. Някой има ли опит със спермограмите в Адела?
Ането, все още стискам палци за тебе!! 🤞🏻 Правила ли си тест за О?

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 04:38 от calinista

# 47
  • Dope Reach
Пуу, да ви идват гадните лелки и после на хубави фоликули да ви е! Heart Hug
Аз пак си взех Oview, не знам дали ще засека нещо, ама ще си бачкаме през колкото дена не се сдърпаме или ни домързи. Grinning Това да бачкаш понякога те оперира от либидо и просто искаш да се наядеш и да заспиш. Joy

# 48
Ех, стархотна темичка, Джулс! ❤ И страхотен старт с положителения тест на Иринка! Честито, момиче🤗 всичко да отиде до финал и да си гушкаш бебчо.
Аз не бях много активна нещо последния месец така ми се получи. Днес цъфнах, а така се надявах, че е станало. 😟 Няма какво да ви разправям - на коя ли от вас не е познато това чувство. Така се надявах, че след изследването на тръбите и при мене ще стане чудо, но не...Викам си сега след като ми “продухаха” тръбите, ще стане работата. 😄
Някой спомена за Адела... и аз ходя там, когато съм в България, разбира се. Даже сега планираме да направим една спермограма там, защото тази тук дето я направихме ми се вижда нещо базова. Някой има ли опит със спермограмите в Адела?
Ането, все още стискам палци за тебе!! 🤞🏻 Правила ли си тест за О?
Имаме, имаме. Какво точно те интересува?

# 49
Добро утро Момичета!!! Coffee Nature Sun With Face
Не calinista този месец не съм правила тест за овулация. Правих само първите 3 месеца, но съвпадаха с календара и с усещанията ми, а аз доста добре я усещам. И затова реших да не ги правя повече.
П. П Няма я още лелята. Hands Pray

# 50
Джулс , браво за хубава тема ❤ Дано е много бебеносна ❤💙
Ирина , честито ! Пожелавам ти този път да е до финал 😇🤗
Ането , пожелавам ти успех със следващия тест и те чакаме с плюс 👌

# 51
  • София
Здравейте, дами!

Макар и да чета всяко едно мнение, никак не ми идва да пиша... Вие сте задълбали много по-дълбоко от мен в следене, излседвания и инфомрация като цяло. Хем си казвам, че като чета тук и започвам да се вглеждам в симптоми и да търся проблеми без да имам повод, хем си създавам едно вълнение от целия процес по правене на бебе, което действа като наркотик! Simple Smile Нещо като да гледаш Д-р Хаус - интересно е, ама после се чудиш дали нямаш лупус, примерно.. Sweat Smile

Джули, наистина хубави теми правиш!

Ирина, честито! Безпроблемна и безгрижна бременност! Дано числото 3 ти донесе късмет! Flowers Four Leaf Clover

Във връзка с гушкането на бебета и мечтаене, за което говорят МамаНаПринцеса и Ssolleill, аз да кажа, че мен от години ме дразнят малките деца с шума, който произвеждат, както и с времето, което ти ангажират, ОБАЧЕ от известно време не е така! Все си представям какво би било... Моят син (на 14 години) го родих на 20 и изобщо не съм изпитвала някои от вълненията на майчинството, по-скоро ми беше доста трудно. И той като стана по-голям и спря да мрънка и да предизвиква хаос и шум, някак си развих нетърпимост към това поведение (на повечето малки деца). Simple Smile

anetooo, стискам палци!

Мойта леля също я няма още. Трябваше да дойде вчера. Нямам някакви симптоми в тази посока и доста се надявам. Е, боли ме някое и друго зърно от десетина дни, придърпва ту единия, ту другия яйчник, ама това не са обичайните ми симптоми. Старая се да не се вглеждам много, ама то не е възможно. Понеже не опитваме от дълго време, та не съм имала разочарования до сега, само надяване. Вчера реших да си взема тест, ама не съм си взимала от 15 години и си викам, ще отида в Ремедиум, да си разгледам, да не ме притесняват, да си избера като бял човек, стоеейки 30 мин пред 5те вида тестове... Smile Smile Smile Накрая пак си тръгнах с surecheck, де.. Направих го с треперещи ръце, гледам го след 5 мин - с една мноооооооого бледа, почти въображаема втора черта. Обаче не смея да се развълнувам. Викам си, ще правя утре с първо пишкане. Отидох до друга аптека и взех два теста. Още вчера направих единия, вълнение, тръпнене, отварям - невалиден! No Mouth Едвам изчаках днес да стана сутринта, сто пъти се будих през нощта да се чудя... Никакво търпение нямам явно за такива неща. И пак - пишкам, треперя, отварям - бяло! Бе викам, мамка му, как така два теста дефектни?!!? Поглеждам след 15 мин пак, за всеки случай, беше се появила контролната черта и една маааааалко по-малко въображаема втора черта. Обаче не смея да се зарадвам и се чудя какво да правя - да ходя ли на кръвен тест, да не ходя ли... той колко време отнема за резултати? Имам наблизо лаборатория, мога да скокна по пижама! Ох, нищо не ми се прави днес друго... А имам сума ти работа!

На всичкото отгоре, аз съм човек, който трябва да споделя, защото иначе се побърквам. Сега съм пред взривяване просто, а няма как да споделям още с никого... Съжалявам за обстоятелствения пост, дано го прочетете до края!

Слагам снимка на теста, моля ви за мнения!

Скрит текст:

# 52
  • Бургас
Maнди, аз я виждам чертичката! Тихичко честито! Simple Smile Вземи си от обикновените тестове-ленти. Те показват най-добре според мен.
Ирина, честито и на теб!
Ането, надявам се и ти да се похвалиш с втора черта. Щом не е дошло надежда има.
С нетърпение чакам Марианка и Марго да споделят какво става със снежинките. Simple Smile
А след тях и Дидето и Кийп.
Време е да завалят тестовете!
Успех момичета, нека есента ви донесе така желаното, от сърце ви го желая!

# 53
Здравей, Манди ! Изчетох ти два пъти поста за всеки случай , май се вглъбих повече от необходимото Simple Smile Ако теста, който си ни снимала е на 15мин по-добре направи още един или пусни кръвен. Вижда ми се положителен, но ако е до 5тата минута им вярвам.
Иначе ти пожелавам да ти се наложи да търпиш дразнещите пискливи бебета и деца след това Simple Smile
По-скоро въпроса ти беше за темата " Бременна ли съм?", но няма лошо да ни покажеш теста си и тук Simple Smile

По темата за спермограмите в Адела, ние сме доволни. Смисъл, ММ нещо се е погнусил от стаичката ( не беше първи за деня, явно ) и резултата не ни изкефи, но пък самата СГ е много подробна и прегледна. Ние пуснахме разширена по Крюгер плюс това за 24ч. преживяемост на сперматозоидите. Има ценоразпис в сайта им , нещо което много обичам да има, когато избирам нещо. Прицелила съм се и в Калчев, но след 4-5 месеца. Но андролога май не им е много за препоръчване.

# 54
Добро утро.
Стискам палци днес за кръвния на Марианка.
Ането, бягай за тест пак, дано е положителен. 🌞

# 55
Calinista, обаждаш се , запазваш час и мъжа ти отива. 3-5 пълни дни въздържание като най-добре 4. През това време без алкохол, без антибиотици.
Дава материала на място. Резултатите при нас излязоха за 2 дни мисля. Ние пуснахме разширена по Крюгер, 24-часова преживяемост, ДНК фрагментация - излезе към 250 лв, има ценоразпис.
После се обсъждат с репродуктивен - Калчев или Семерджиева (записваш си отделно час), ако има нужда те ще те насочат към андролог.
Ами, това е! Успех!🍀

# 56
Добро утро, момичета!! ❤
Мастър Джули за пореден път направи една много хубава, тиквена и уютна тема 😍 Предвид колко теста очакваме тези дни, а дано да е и супер бебеносна! 😊
Списъчето също е страхотно! 😍 Адмирации!

Минавам да ви почерпя за рожденния ми ден и да ви пожелая един хубав и пълен с приятни емоции и положителни тестове, златен октомври 😊 Бъдете благословени момичета, бъдете щастливи и скоро доста закръглени в ханша ❤
Преди тестовете използвам момента да ви зарина и с едно въшливо и ритливо синичко!!! 💙💙💙

# 57
Момичета, благодаря за стиснатите палци, но нещата не са на добре. От снощи имам зацапване. Мисля, че ми идва М. Ако до обяд не е ясно проявена отивам направо на кръвен.
Joanaa, честит рожден ден. Пожелавам ти да бъдеш здрава, обичана и обичаща майка и жена. Честит празник.

# 58
  • София

По-скоро въпроса ти беше за темата " Бременна ли съм?", но няма лошо да ни покажеш теста си и тук Simple Smile

Благодаря ти за отговора! Чудих се дали да не го пусна там, ама някак си като чета тук и следя и ми се искаше вас да питам за мнение Simple Smile

# 59
  • Варна
Докато зацепя, че има нова тема .....
Добро утро, момичета! Много добре започвате, това ме радва искрено!
Иринка, пожелавам ти този път да стигнете до термин с бебока и да се гушнете живи, и здрави, когато му дойде времето!
Манди, за мен теста ти е положителен.
Джули, благодаря ти за тази страхотна, тиквена тема! Много настроение ми внесе!
Борн, позната история ... Както казва Карлсон ( мой герой от любима приказка) " Спокойствие и само спокойствие!" Знам, че е трудно приложимо, но това е, някои неща не зависят от нас. Ще стане!
Калиниста, доволни сме от СГ в Адела. ММ я прави там Март или Април беше 2018 г. Ембриологът беше Валентин Пенчев - от него специално съм изключително впечатлена.
Марианка, няма да пускам палците! Нищо , че имаш зацапване, все пак пусни един кръвен. Много силно ти пожелавам да е " +".
Добре дошли на новите момичета! Скорошен успех ви пожелавам!
Йо, честит рожден ден! След няколко месеца да си гушкаш подаръкът в ръце, бъди здрава!
Аз си очаквам тестовете от ибей. Днес уж трябва да пристигнат, дано не ме прецакат. Не, че ми трябват в момента, ама все пак ... Ако всичко е нормално се надявам от другият месец да започнем опити отново.

Общи условия

Активация на акаунт