Отговори
# 60
  • София
Heart Запис и от мен в темата Heart.

Честито на Irina Jolie и успех на всички останали !

Joanaa, вярвам, че това ти е най-хубавия Рожден ден досега Heart Eyes. Бъди здрава ти и бебко !

П.П. тиквите са топ !

# 61
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на Joanaa!
Марианка, стискам палци да не е зацапването, каквото го мислиш, и за + кръвен тест! Кой ден ти е днес от трансфера?
И при мен май не са на добре нещата, бая силни симптоми на идваща М, и от сега почвам да се отчайвам. Днес сутринта едва се сдържах да си направя тест, четох обаче, че замразените снежинки са по-бавни и след по-дълго време отчитат уринарните тестове, та не смея да се депресирам напълно още с отрицателен.

# 62
Добро утро и от мен ! 🌞
Честит рожден ден Йоанка бъди здрава , весела и засмяна с твоето мъничко човече !
И честито синичко, бремелинките ни напълниха темата с мъжлета да са ви живи и здрави ! 💙
Борнче , та ти си много позитивен човек , откъде го извади това мрънкане? Горе главата хубавите неща стават бавно ! Пожелавам ти от сърце ако не този месец,  другия да видиш заветните чертички! 🤗
Манди, и според мен теста е положителен! Тихичко честито !

# 63
  • София/Севлиево
Добро утро!
Честито на Иринка и Манди(да,теста е положителен),лека и безпроблемна бременност ви желая и на двете!
Добре дошли на новите момичета и да не се задържате дълго тук.
Марианка,бягай на кръвен ако можеш веднага, на мен и при четирите ми бременности ми зацапа и си имах симптоми като да ми дойде,но знаех че съм бременна,така че докато не видиш резултата от теста нищо не е приключило.Силно стиснати палчета от мен.А също и на Марго, няма да се предавате,докато не се тествате.

# 64
Ето ме и мен в темата с моето заглавие Hug Темичката ни е повече от страхотна, Джули Hug! Есента едва започва, има време всички да се разпишем с така желаните две чертички!

Ирина, честити чертички на теб! Този път успешно до финал!
Манди и твоят тест е положителен! Подготвяй се за шум и тръшкане Grinning Кръвният, поне при мен, излезе след два часа.
Марианка, Марго, моля се за две чертички и за вас Balloon Диди, Кийп, и за вас също Balloon
Йоана, честит рожден ден! Flowers Four Leaf Clover
Борнче, няма да я пускаш лелята. Да си ходи!
Ането, тези дни да се похвалиш Blush

На мен тази сутрин ми дойде М с 10 дни закъснение. Добре, че ви послушах и не започнах дуфастон, а си изчаках. Какво беше това, не знам. Със сигурност не е биохимична, защото правих 10 пикливи и 2 кръвни теста докато чаках. Все един щеше да хване, ако имаше нещо Grinning Аз в списъка няма да се записвам, защото този месец нямам мъж под ръка. И сега с това закъснение съвсем далече отива моето време, щях да съм в О точно като се върне ММ, но изместваме с още 10-ина дни и то ако пак си идва нормално, без закъснения. Аз почвам да следя този месец, да видим дали ще хвана нещо и да съм по-подготвена за следващия опит Rolling Eyes

# 65
Йоанна, честит рожден ден, лека и успешна брменност до финал.
Манди, повтори с обикновен шуър, този ми даде лятото втора ясна розовя черта без да има бременност, дано да е при теб бебешка. 🌞

# 66
Няма шанс за мен.
Направих пиклив -
Боли ме корем и вече си ми зацапва, като при М.
Звънях в клиниката да ми кажат да спирам ли лекарства. Чакам да ми върнат обаждане.
Няма смисъл от кръвен. Този опит беше до тук.

# 67
Е, много се ядосвам. Ад ме е, ама много. Много отрицателно съм настроена. Защо е нужно това изпитание!? Марианка, много съжалявам. В друг момент, бих ти дала надежда, но....
Всичко това е пълен абсурд........................

# 68
Честита нека бъде Йоанка, само поводи за усмивки ти пожелавам. ❤🍀🤰🏻🤱

Мандиии чакаме да се насити, стискам палци.

Мариянка толкова много съжалявам, че не мога да ти опиша. 😔😔😔Само не се сдъхвай, горе главата. Следващият път ще бъде твой. Не било посано сега. Надали ще ти олекне от думите ми. Но.... 😤😤😤
Да сме здрави само, всичко ще си дойде на мястото един ден. 🍀🍀🍀

На всички, които им е време за тест, ви желая да бъде положителен. Стискам палци. ❤❤❤🍀

# 69
Born, няма проблем. Това е част от тази игра. Средно положение няма.
Не е било това моя шанс.
yoana789, няма да се предам. Все някога ще се получи. Продължавам и това е. Друг начин няма. Самосъжалението няма да ми погне.

# 70
Марианка, горе главата, прочети книгата "Спомени от рая", ще те вдъхнови, реални разкази ит родителите на малки деца,които споделят как са си избрали родителите, как са слезли в точния момент. Знай, че в точното време ще слезе и  душичката, която отдавна те е избрала за мама, това важи за всички момичета. Просто се иска търпение. 🌞 Всякя от нас ще прегърне рано или късни своята рожбичка и ще забрави всички сълзи на разочарованието. Heart
Не позовлявайте негативното да надделее над вас повятаряйте си винаги, че през каквото и да преминаваме, макар да падаме и ставаме, ние сме в правилния път и ще постигнем мечтите си. 🌞

# 71
Марианка, много съжалявам, желая ти бързо да събереш сили и нерви за следващ опит. Аз си поплаках досега, цялото ми позитивно мислене замина на кино, и не знам как ще издържа до понеделник за кръвния тест. Така както ме боли в момента М може и да не изчака до понеделник, много тъпо.

# 72
Марианка, много съжалявам, желая ти бързо да събереш сили и нерви за следващ опит. Аз си поплаках досега, цялото ми позитивно мислене замина на кино, и не знам как ще издържа до понеделник за кръвния тест. Така както ме боли в момента М може и да не изчака до понеделник, много тъпо.
Забранявам ѝ да идва.

# 73
Момичета, не че нещо, но... Взех си я тази книга. Доста ми е бозлива, не ми вдъхва нито надежда, нито успях да я изчета. Явно не са за мен такива четива (явно съм безчувствена).
Марианче, безмълвна съм. Този живот е мега суров и несправедлив на моменти, без да има реална причина, или ние просто не я виждаме. С цялата си положителна енергия, любов и надежда, ти пожелавам да се случат нещата. Натурално дори. Медицината познава много случаи на двойки, които след неуспешно инвитро са заченали по нормален начин. Всичко е възможно. Бъдещето е пъстро, а може би има уроци, които да научим, преди да забременеем и износим бебетата си.
Не е справедливо някои жени да забременяват толкова лесно, а други да се мъчим, като кучета и нищо да не става. Това е убийство на психиката. Прегръщам те! С теб съм, мисля те и искам да си щастлива скоро!

Марго,  с теб сме. Набий си в главата, че е станало! Силата на мисълта, нали знаеш?

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 14:04 от Анонимен

# 74
Марианка, съжалявам...☹
Другият път, поне имате замразени ембриони - нали казват, че с тях шансовете са по-големи!
Горе главата!! Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт