Отговори
# 645
Аз съм с 2 дни закъснение и се побърквам буквално.
Самонавивам се, а не трябва. Ами ако..., ами ако не..

# 646
*Ноември влиза в играта, донася бързо новината
*Охлювът обича в дъжда да тича и от този час, тича той към нас Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 09:34 от Аudrei

# 647
Добро утро и от мен!
Мама, взела си правилното решение, трябва да гледаш и твоето здраве, а не само да робуваш на една мечта.
Аз не вярвах, че скоро някога ще го кажа, но най-после лелката дойде и се върщам в играта. След неуспешното инсе така ми се бяха разбъркали хормони и всичко, че ми закъсня 4 дни, което никога до сега не ми се беше случвало. Този и другия месец ще почиваме от процедури, защото смятам, че много си натоварих тялото и има нужда от почивка. Сега съм се зачела малко за билките, които биха могли да подобрят хормоналния дисбаланс. Та в тази връзка някоя от вас да е чела за нещо, което подобрява лигавицата? Моята на последния преглед беше 6,5мм, което е май доста малко.

# 648
Добро утро, момичета!
Диди, Мариана беше писала за чай от бял равнец, че при нея е подобрил положението. Аз пия в момента чай от листа от малина, по препоръка на лекар и акушерка, пия сутрин и вечер по една чаша  от 1и ден на М до О. Надявам се да помогне, защото и моята определено не беше оптимална при трансфера, а ми се иска да избегна при следващия опит естрофем и т.н. за изкуствено подобряване на положението.
Иначе си пия и добавки, от 3 месеца, но засега голям ефект за лигавица не съм видяла.

# 649
Аз този мезец бях с 5 дни закъснение, това бяха най-кошмарните дни, които изкарах, тест си бях направила по рано и беше отрицателен, но надеждата остава , в неделя естествено с гръм и трясък преди да направя и вторият тест ми дойде ☺☺

# 650
Ами каквото било било .. дойде ми (та даже подрани с един ден).Отнесох и караница от мъжа ми заради това ранно тестуване... прав е,заслужих си го и му дадох официално обещание да не се повтаря!!
Ако все още има време за корекция в списъчето
МЦ 16.10.19  О 1.11.19 Т 16.11.19 🍀

# 651
Яна, допълних те, запомила съм, че с теб вървим долу горе заедно Simple Smile
Не разбирам какво удоволствие доставя на някои хора дето нито пишат тук, нито нищо, да сложат един положителен тест и да се опитват да дразнят останалите. Тъпо е, много е тъпо. Разбирам желанието да се похвалят, но не е тук мястото.
Редактирам се: не е петък, ама нещо лудите са ни налазили Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 10:42 от 💋 Диди 💋

# 652
Какво мислите мамита и бъдещи мамита ?
До МЦ имам още 6 дена, вчера имах кафениково течение.
Моля, споделете мнение Simple Smile

# 653
Какво мислите мамита и бъдещи мамита ?
До МЦ имам още 6 дена, вчера имах кафениково течение.
Моля, споделете мнение Simple Smile

Мислим, че има тема "бременна ли съм" както и "втора бледа черта на теста за бременност" и си мислим също "ти коя беше?" Rolling Eyes

# 654
Добро утро момичетата!
И аз съм сас закъснение,но само един ден и не го броя още реално за такова понеже в послените няколко месеса цикълът ми варира между 26 и 30 дена. Та днес е 29ти ден....та предстои да видим,но гледам да не се надявам излишно,симптоми продължавам да нямам нито на престояща лелка нито за    Б.
Диди, незнам колко ще съм полезна с това,но за добра лигавица в първата част на цикъла преди О всеки ден пиех натурален био сок от нар.Лигавицата ми беше 11мм.Обаче дали наистина е от нара или така и така е щяла да е толкова не се наемам да твърдя.Видях го при чужди влогърки,които се готвят или за инсеминасия или трансфер.
Честито на бременните момичета! Но макар и нова в този форум аз също намирам за неуместно да се включат само и еди ствено за да ни се похвалят.Blush

# 655
Добро утро момичетата!
И аз съм сас закъснение,но само един ден и не го броя още реално за такова понеже в послените няколко месеса цикълът ми варира между 26 и 30 дена. Та днес е 29ти ден....та предстои да видим,но гледам да не се надявам излишно,симптоми продължавам да нямам нито на престояща лелка нито за    Б.
Диди, незнам колко ще съм полезна с това,но за добра лигавица в първата част на цикъла преди О всеки ден пиех натурален био сок от нар.Лигавицата ми беше 11мм.Обаче дали наистина е от нара или така и така е щяла да е толкова не се наемам да твърдя.Видях го при чужди влогърки,които се готвят или за инсеминасия или трансфер.
Честито на бременните момичета! Но макар и нова в този форум аз също намирам за неуместно да се включат само и еди ствено за да ни се похвалят.Blush

Подкрепям мнението за нара, при успешния трансфер април месец и аз пих натурален био 100% сок от нар, благодаря за напомнянето, ще трябва да си взема пак.

# 656
  • София
Добър ден! Аз ви чета, но не пиша, защото няма как да помогна на повечето проблеми... Ние си пием добавките, почнах О тестовете и щракаме през два дена... Стискам палци на всички нечакащи!
В началото на месеца се разболя детето и го водя да му вземат кръв, лаборантката му задава хиляда въпроса, за да не реве, създава се разговор:
Л:А ти на колко си?
Д: на 5 и съм вече батко.
Л: ама защото си голям или защото имате бебе?
Д: защото съм голям.
Л: а искаш ли да имаш братче или сестриче?
Д: ДА
Л: а какво да е, братче или сестриче?
Д: Първо братче и после сестриче.
Л: АХА
Д: мама каза, че е поръчала на щъркела ама той нещо се бави....
Л: те българските щъркели са такива много бавни.

Хубав и успешен ден! Дано скоро завалят положителни тестове с пухкави финали.

# 657
Момичета , не мога да скрия колко приятно изненадана се върнах от Еконт ❤ Батмам ми изпрати тестове , на които умишлено отлагах взимането 😁 че пак ще избързам ... но , когато отворих пакета останах силно впечатлена ☺ Освен тестовете получих страхотно послание , ръчноизработен прилеп и шоколад 🤗

Рали , страхотна си , много ме зарадва ... благодаря ти ❤ Изпрати ми страшно много позитивна енергия 😘

# 658
айде заваляха положителни тестове на току що регистрирани потребителки Grinning

Как ме разчувства пратката на Батмам, дори без да съм аз получателя! Страхотен жест Heart

# 659

Рали , страхотна си , много ме зарадва ... благодаря ти ❤ Изпрати ми страшно много позитивна енергия 😘

И аз получих подобно комплектче от Батмам, с мъжа ми сме трогнати. Не знаех ОК ли е публикувам тук, ама темата така или иначе се отвори Simple Smile
Пожелавам ви много деца, добре е за всички нас, трябва да има повече такива хора Simple Smile

п.п. прилепчето е качено да живее на високо, няма да го стигне котката.

Общи условия

Активация на акаунт