1 АЕГ - тема 3

• 69 286
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • sofia
Добре, щом случаят опира до " търпене" , това на какво се дължи - не могат да намерят учител по граматика, наличният има връзки и всички се снишават или какво? Да разбирам ли, че за децата граматиката остава тайна до края🤔

# 316
  • София
Аз останах с впечатление, че е малко преднамерен спрямо децата, какво трябва да означава повечето при мен изкарват 2и3 няма как да знае как се е готвило моето дете например, но ще видим.

# 317
  • София
При Марти-Парти не се учи, нямам спомен да е писал ниски оценки.

# 318
При Марти-Парти не се учи, нямам спомен да е писал ниски оценки.

Да, общо взето е говорилня, цъкане на телефоните и преподаване на граматика на първите чинове.

# 319
  • София
Общо взето в неговите часове нищо не се прави.
Не знам дали пише ниски оценки, но конкретно на моя син, който завърши по всички останали предмети с 6 за годината, той му остави 5, въпреки че синът ми му писа няколко пъти да го изпита.
Защо го държат в училището не се знае?!
В края на учебната година родители бяха подали оплакване срещу него на директорката, но по всичко личи безрезултатно. В началото на темата една майка беше публикувала негов пост по повод оплакването. Ако на някой му се търси,  нека го прочете и да си направи извод за този "преподавател"

# 320
  • sofia
Отчаяхте ме, той каза, че предметът е сложен, важен и хвърчат двойки на килограм🤓

# 321
  • София
Отчаяхте ме, той каза, че предметът е сложен, важен и хвърчат двойки на килограм🤓
Да, предметът е сложен и важен, а той няма капацитета да го преподава:(. Смешно човече, което си е повярвало прекалено и не вижда, че изобщо не му е там мястото. Часовете му ги бройте за “свободни”.

# 322
  • София
Съгласна съм с горното мнение. Но имайте предвид, че може да бъде отмъстителен.

# 323
Е, нали има класна по английски. Тя едва ли ще остави граматиката само на него.
Ще се оправят децата, убедена съм. На който му се учи все ще научи нещо и от него.

# 324
  • София
Е, нали има класна по английски. Тя едва ли ще остави граматиката само на него.
Ще се оправят децата, убедена съм. На който му се учи все ще научи нещо и от него.

Оправят  се идеално, но не с него.... от класният ще научат и граматиката.

# 325
  • sofia
Добро утро! Може ли да споделите как се гледа на стоенето в клас със спортно долнище? Два от дните ще стартираме с ФВС, а за момчетата носенето на втори "тоалет" е трудна работа😉 Ако смени тениската, без да е раздърпан и изпотен в час, приемливо ли е да остане по спортен панталон и маратонки? С времето сме пробвали преобличане изцяло, но обикновено торбата с дрехите за клас и втори чифт обувки просто се забравяше някъде☺️
   На родителските срещи дадоха ли някакви указания за мерките срещу Ковид 19, че при нас РС беше прекъсната на най- интересното място и не довършихме организационните въпроси.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 08:39 от googlish

# 326
  • София
Може да ходят с анцуг. Не им правят проблеми.

# 327
А момичетата могат ли да ходят с клинове?
И за математиката да попитам - знаете ли добър учител за частни уроци или допълнителна школа? Излиза ми инфо  само за подготовка за НВО, нищо за 8 кл. Искам отсега да имам вариант, ако се наложи.

# 328
  • В средата на времето
Това е публикувано на сайта във връзка с  Covid-19:
https://www.fels-sofia.org/media/files/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE% … 2%D0%B8%D0%B4.pdf

# 329
  • София
Добро утро! Може ли да споделите как се гледа на стоенето в клас със спортно долнище? Два от дните ще стартираме с ФВС, а за момчетата носенето на втори "тоалет" е трудна работа😉 Ако смени тениската, без да е раздърпан и изпотен в час, приемливо ли е да остане по спортен панталон и маратонки? С времето сме пробвали преобличане изцяло, но обикновено торбата с дрехите за клас и втори чифт обувки.
Обувките за физкултурния салон са САМО за него!

Общи условия

Активация на акаунт