1 АЕГ - тема 3

• 68 652
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
При моятя дъщеря( 10 клас) ДО също беше идеално  втория срок.Имат си пароли в Тиймс и  всичко минаваше оттам. По всички предмети беше много интензивно ученето. Мислех, че при всички е така, но уви... изглежда не е било.

# 496
  • Gabrowo->Sofia
Уж препоръчителни са shkolо. ms teams, zoom. Синът ми има кодове за teams само от двама преподаватели за тази година.
https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0% … 0%D0%B5%D0%B3-379

# 497
Аз и дъщеря ми  сме доволни от ДО в 9ти клас. Само първата седмица бяха през различни платформи, после минаха на Teams. Щерката казва - ако детето си е отговорно, си научава всичко. Имаха си нормалната натовареност, дори малко повече по някои предмети, заради кратки поставени срокове за домашни, тестове и пр. По математика дори беше по-доволна от ДО, защото учителят е пращал файлове с уроците; а в час говорел доста по-бързо без много обяснения и написаното на дъската триел едно след друго - кой разбрал, разбрал Simple Smile

# 498
  • София
Кажете, как да към доволна от ДО и да съм за неговото провеждане, като днес в 11 часа ми звъни моя син. Питам го, дали са им свършили часовете и той ми отговаря, че ФВС, така или иначе няма да имат, а по математика учителката не им изпратила кода за достъп. Трябвало да имат и философия, но и нея нямали.
Просто започваме прекрасно. Така беше и миналата година. Тогава не обръщах толкова внимание, защото за всички ни положението беше ново, но предвид това, че беше ясно, че рано или късно ще стигнем отново до ДО, това безхаберие ме изнервя и много се надявам наистина да е за временно и на 12 - ти да се върнат на училище.

# 499
  • София
Аз днес говорих с зам. директорката, защото започнаха със свободен блок по география /11кл./, 60 Мин. Математика и свободен по Бел. Оказа се, че по Бел господинът им е дал сами да си пишат две упражнения и изобщо не се е включил онлайн.
От мон са им препоръчали часовете вместо по 80, да са по 60 минути, за да не се преуморяват учениците, а това, че господинът не се е включил онлайн, също не било проблем -така е преценил.
За Валентин Георгиев говоря. Много ми е симпатичен, но така беше цялата пролет и не мисля, че така трябва да продължава.

# 500
При нас/ 8 клас/ имаха свободни блокове по какво ли не, но имаха физическо - тест и отсъствия на невключилите се. 

# 501
  • sofia
Явно си е до учители, нашите имаха всичко днес.

# 502
При нас/ 8 клас/ имаха свободни блокове по какво ли не, но имаха физическо - тест и отсъствия на невключилите се. 

това беше много странно, моят син се беше включил онлайн, но според него само са стояли в часа и нищо не са имали, след което обаче има отсъствие. За мен това не е ок, ще се опитам да се разбера с класния, за 8 д става въпрос.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:24 от kristinita

# 503
  • София
Като за първи ден имаха онлайн само география. По физика учителката не се включи, пратила им някакви планчета в Школо, което да си препишат в тетрадките. Имаха отменен час по втори език, който щели да компенсират. Следя процеса пряко, защото съм хоум офис в момента. Не виждам напредък в сравнение с миналата година.

# 504

това беше много странно, моят син се беше включил он лайн, но според него само са стояли в часа и нищо не са парвели, след коеон обаче има отсъствие. За мен това не е ок, ще се опитам да се разбера с класния, за 8 д става въпрос.

Да, за 8 д, правили са някакъв тест, не разбрах какъв, трябвало да го предадат до края на часа.

# 505
Аз мисля, че започват "ударно" като миналата година - с нищоправене и претупване на учебните часове. По немски ми се казва, че нищо не се прави, госпожата се занимава само с тези ученици, които преди това са учили езика, в тетрадката няма нищо записано.....по други предмети или не се появяват....или по-рано свършват. Че са вече големи е ясно, но си трябва и контрол, особено за мъжката част от класа. И аз смятам да се обадя скоро в училището, ако нищо не се промени!!!

# 506
  • sofia
Здравейте! Искам да ви попитам дали сте удовлетворени от факта, че децата ще учат втора смяна по време на дистанционното обучение, защото според мен поне това беше една излишна мярка.

# 507
  • столицата
Моето дете учи втора смяна и ми е неприятно, че точно когато навън е слънчево и би могло да излезе за разходка, стои пред компютъра.

# 508
  • София
И аз съм против следобедната смяна при ДО. Но предполагам, че го правят заради курсовете или тренировките, които децата посещават извън училище. Макар че училището би трябвало да е водещо в случая. Не пречи да попитаме.

# 509
  • София
Надявам се, че редуването на ДО и присъствено, както е в публикувания график, ще стане факт! В пъти по-добро решение, отколкото само ДО

Общи условия

Активация на акаунт