Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
За Пенемат някой да има повече инфо? Гледам, че бързо копат.

# 181
Значи днес ми хареса район зад болницата СВ Анна се казва  май по -скоро до Цар Освободител зад Лидл.Сега даже гледам сайта им дориан но всичко е изкупено кой знае от кога. Иначе ЛК Тракия е перфектното място между МакДрайв до новият булевард тихо има си идилия няква но някоя жица от трафопостовете да не те цапне с неколко хиляди волта :- .Възраждане 3 Пчелина по-добре да го отвее някоя стихия да спаси хората от тази агония . Ако трябва да съм честен Възраждане 1 ми хареса а аз съм много мрънкащ и взискателен ще проверя този комплекс Ренесанс как стоят нещата там . ВъЗраждане 2 компромис а за 4 изолирано изглежда но по добре от 3.

В Ренесанс мисля, че все още има няколко свободни апартамента. Наскоро им излезе разрешителното за строеж,чакам вече да се свържат с мен за подписване на предварителния договор. Доколкото съм наясно, има още свободни апартаменти,сега е моментът за купуване, цените ще са по-поносими преди първа копка.
На нас ни хареса в комплекса това, че няма такси поддръжка, няма допълнителни разходи и тн.Да се надяваме, че ще си спазват сроковете за изпълнение.

# 182
И в Ренесанс и в Сезони, всичко читаво е вече капарирано. Предполагам има свободни първи и последен етаж, както и северните жилища.
Петре виното ще си го търся да знаеш!!! Twisted Evil

# 183
И в Ренесанс и в Сезони, всичко читаво е вече капарирано. Предполагам има свободни първи и последен етаж, както и северните жилища.

Хехе
Добре ЩИ я прата бутилката със спийди анинимно , що неща да си създавам проблеми 👋👍

# 184

Хехе
Добре ЩИ я прата бутилката със спийди анинимно , що неща да си създавам проблеми 👋👍
Добре, адреса ще ми го знаеш- Орех 2. Озеленяването ще ти го снимам специално.

# 185
Може ли да ми дадете информация за едо огромно заградено пространство мисля че се пада до 1 Районно Упреление отпред или отзад на колхозния незнам точно в коя посока е прието да се казва . Мащабно изглежда заградено с ламарини до Лаврентий площад макар че площад не видях а площадка за деца Simple Smile. Предполагам ще е жилищен комплекс дайте инфо мерси

# 186
  • Варна
То това място май стои заградено от много години.Не знам каква му е съдбата.Може да погледнеш в кадастъра дали е частен или общински имот.

# 187
ОК . По спомен ония ден видях до булевард Левски пак едно голямо пространство там вече бетон основи беше налят и доста тръби мернах  дейност в едни  сини заграждения ,но пак като че ли не видях информация . Мисля че след Хепи някъде в ляво до булеварда се падаше !!? Отделно този Ренесанс хмм странно целия пък на зелено да е изкупен релано само един от блоковете до парка видях да е готов  другите дали и основи имаха , а специално най много нови постройки видях  там В1просто ми е странно или всички ще се бутат в този комплекс или и другите като се изкупят ще стане супер населено.

# 188
Отделно този Ренесанс хмм странно целия пък на зелено да е изкупен релано само един от блоковете до парка видях да е готов  другите дали и основи имаха , а специално най много нови постройки видях  там

Ренесанс нямат готов блок.

# 189

Хехе
Добре, адреса ще ми го знаеш- Орех 2. Озеленяването ще ти го снимам специално.

Там ще имате ли рецепционист-консиерж Simple Smile.... и да я пратя а до ЛЪкито викаш с бележка  😄дано имате читава етажна собственост там , некои съкооператорки ожаднели да не се зарадват преди теб знаеш ли колко  бързо ще се представят За твоята самоличност  Simple Smile. Бе ти спечели баса ша се нагодат нещата нема лошо. Свърши ми нещо полезно на Български орех улица има на инвест инженеринг 2 залепени сгради до булеварда ЛКТракия май се води и там отвън за завършени . Та в сайта им много зле има разположения ама цени няма .... там всичко ли е изкупено още от  чертеж имаш ли идея как стоят нещата!!!

# 190
Пред Чинтулов в момента преасфалтират и оправят тротоарите,но това няма да реши проблема с гъстотата на парцелите с къщи,които в последствие ще станат жилищни блокове в един момент.
Много се извинявам за спама, но това е предизборна демонстрация. И из младост и възраждане има подобни сенилни действия тип " замазване на ситуацията" с цел привличане на гласоподаватели.  Предполагам из целия град е така .. не сме само ние " късметлии" Wink

Асфалтираха точно две улици на кръст до училището, където утре ще има избори и хората дори не могат да стигнат дотам с чувалите с книжата

# 191
Свърши ми нещо полезно на Български орех улица има на инвест инженеринг 2 залепени сгради до булеварда ЛКТракия май се води и там отвън за завършени . Та в сайта им много зле има разположения ама цени няма .... там всичко ли е изкупено още от  чертеж имаш ли идея как стоят нещата!!!
Тръгнах да ти върша нещо полезно, ама ти си толкова неграмотен че няма повече на къде. Една улица не можеш да напишеш. Български орел, не е орех. И е по близо до Автогарата отколкото до Лятно кино Тракия. Не си дал линк към сайта, как да знам кои 2 сгради те влекат.
И щом за завършени, да, много вероятно е да са разпродадени. 

# 192
😄.  Re_ge  аз си мисля че гръда има потенциал в Южна посока . Около една градинка Лаврентий ми харесва  също там кой квартал точно се води !!? Ама сигурно цените ще са скъпи не е далеч от катедралата Погреби ли е това ?

По стечение на обстоятелствата всяка седмица имаме да убием час и половина в този район, та се разхождам и зяпаме с мъжа ми. Има наистина много бурно строителство там. На този район проблемът му е че се вдигат сгради на място на стари къщи. Не навсякъде има какво да се измисли или как да се разположи. По други причини ходихме и на оглед в две нови кооперации и точно по горната причина вътрешните организации са измислени/премислици - триъгълна всекидневна, преходни стаи, хол с Колона и прочие. Немаловажно е че там с малки изключения уличките са тесни и е много тъмно и схлупено. Получава се че плюсът е ново строителство, комфорта на апартамента въпросен. Вероятно и цените не са малки защото е широк център. За инфраструктурата - Има градини но с училищата е тегаво.
За мен горе долу добрите разположения на строежите  са около градинката на читалище Христо Ботев, по специално апартаменти които гледат изцяло или частично към градинката. Има една две наистина големи сгради, още се строят, мисля че апартаментите ще са хубави, но вероятно вече са разпродадени.

А онова голямото ограждение за което питаш на пискюлиев - то е така от години явно не могат да се договорят за парцела. А точно до него на ъгъла строят.

Като резюме ти отговарям че варна не расте наникъде а просто пълнее, защото се запълват всички възможни пространства. Дали може да расте с жилищни кооперации - не виждам накъде, всички искат да са ВЪВ града. Да живееш в къща на звездица, Боровец, изгрев, или между варна и златни е готино но си има явно и своите минуси.

# 193
😄.  Re_ge  аз си мисля че гръда има потенциал в Южна посока . Около една градинка Лаврентий ми харесва  също там кой квартал точно се води !!? Ама сигурно цените ще са скъпи не е далеч от катедралата Погреби ли е това ?

По стечение на обстоятелствата всяка седмица имаме да убием час и половина в този район, та се разхождам и зяпаме с мъжа ми. Има наистина много бурно строителство там. На този район проблемът му е че се вдигат сгради на място на стари къщи. Не навсякъде има какво да се измисли или как да се разположи. По други причини ходихме и на оглед в две нови кооперации и точно по горната причина вътрешните организации са измислени/премислици - триъгълна всекидневна, преходни стаи, хол с Колона и прочие. Немаловажно е че там с малки изключения уличките са тесни и е много тъмно и схлупено. Получава се че плюсът е ново строителство, комфорта на апартамента въпросен. Вероятно и цените не са малки защото е широк център. За инфраструктурата - Има градини но с училищата е тегаво.
За мен горе долу добрите разположения на строежите  са около градинката на читалище Христо Ботев, по специално апартаменти които гледат изцяло или частично към градинката. Има една две наистина големи сгради, още се строят, мисля че апартаментите ще са хубави, но вероятно вече са разпродадени.

А онова голямото ограждение за което питаш на пискюлиев - то е така от години явно не могат да се договорят за парцела. А точно до него на ъгъла строят.

Като резюме ти отговарям че варна не расте наникъде а просто пълнее, защото се запълват всички възможни пространства. Дали може да расте с жилищни кооперации - не виждам накъде, всички искат да са ВЪВ града. Да живееш в къща на звездица, Боровец, изгрев, или между варна и златни е готино но си има явно и своите минуси.

Мерси за изчерпателният анализ. Жалко въобще си нямам идея как са разпределени имотите вътре звучи като кофти квадратури също . Но иначе по ул.дрин и Ул.Бенковски ( която ми се видя  ремонтирана ) та на въпросният Бенковски си е доста оК харесва мо то не е шумно като булевард. Добре във Христо Ботев има доста повече сгради по нови и там ли са кофти вътре -застроен е доста и лошото е че пътищата са зле  има и латиноски ама реално тоя етнос се усеща около билата на Колхозният пазар. Друго което ме озадачи във Погребите само една улица със спирка на градският става като цивилизация там ,има и стари къщи и много нови кооперации  но е покъртително от колоните  енерго жиците са надвиснали много опасно и то масово. Такова нещо съм виждал  и в Тирана . Стават ли аварии там редовно!! Дефакто има ли някой който да живее там да даде инфо и пак ше любопитствам защо му казват там Погреби да не е са били погребани от войните някакви хора или така де бившо гробище да е било !!!?

# 194

Друго което ме озадачи във Погребите само една улица със спирка на градският става като цивилизация там ,има и стари къщи и много нови кооперации  но е покъртително от колоните  енерго жиците са надвиснали много опасно и то масово. Такова нещо съм виждал  и в Тирана . Стават ли аварии там редовно!! Дефакто има ли някой който да живее там да даде инфо и пак ше любопитствам защо му казват там Погреби да не е са били погребани от войните някакви хора или така де бившо гробище да е било !!!?

Жиците трябва да се приберат под земята или поне е така по закон, става поетапно. В центъра е така, дори и в други части. Погребите имат хубава част и не хубава, зависи от близостта на центъра. Цялото име на Погреби е "Барутен погреб", едно време е имало фронтова линия там с окопи и складове за боеприпаси, обстрелвали са вражески нападения. Поне аз така го знам.

Общи условия

Активация на акаунт