Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 242
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Капсулите като цяло са универсални, независимо какво пише на кутията. Надписите COLOR са маркетингов трик, за да си купите и от двата вида. Всъщност, те съдържат оптични избелители, които не увреждат цветовете и траят до следващото пране.
Ако искате бяло пране, не разчитайте на капсули, нито на течен препарат.
Не е вярно. Избелих цяла пералня преди време с тъмни дрехи - черни, защото в бързината сложих от гел за бяло (шишетата на вид са еднакви, ама и лампа не си светнах и сложих набързо, очевидно грешното шише, ама после видях) и похабих всички дрехи. Това от 1 изпиране. Бялото си пране го поддържам точно с гел. Капсули за бяло избягвам защото вече бели чаршафи нямам, а бяло само отдрехи трудно събирам в обем за 1 капсула (4-5кг) и с гел по-лесно дозирам.

# 466
Ами в тъмнината може да си сипала и от шишето с белината. В тези капсули няма нещо, което може да избели и похаби цветни дрехи и то от едно пране.

# 467
Мнение? Изпират ли добре, задържа ли се аромата след пране?
? 😊

# 468
Във Фантастико

# 469
Извинявам се, че не е точно по темата...
Не мога да намеря печелившите от играта на Ленор, някой може ли да ми помогне?

# 470
  • София
Ами в тъмнината може да си сипала и от шишето с белината. В тези капсули няма нещо, което може да избели и похаби цветни дрехи и то от едно пране.
Нямам такова нещо вкъщи /не ми е необходимо/, освен ако не броя доместоса за тоалетна, който не стои до перилните ми препарати. Споделих опит с гел, не с капсули.

# 471
Универсален гел също не виждам как ще съсипе черно пране с едно изпиране.
Какъв е точно този гел?

# 472
  • София
Гел за бяло на Скип. Дрехите станаха все едно са носени 100г. и поизбелели тук таме, с 2 думи не ставаха за излизане навън.

# 473
Споделих опит с гел, не с капсули.
Същата работа е, само че не е предварително дозирано.
И друг път си го споменавала това и все съм се учудвала.

# 474
  • София
Извинявам се, че не е точно по темата...
Не мога да намеря печелившите от играта на Ленор, някой може ли да ми помогне?
В тази тема има мнения на ползвалите Ленор: https://www.bg-mamma.com/?topic=1157264

# 475
Намерих три бутилки омекотител в килера със странна желирана консистенция. Майка ми предполага, че това се е случило през лятото от жегите. За изхвърляне ли са?

# 476
Намерих три бутилки омекотител в килера със странна желирана консистенция. Майка ми предполага, че това се е случило през лятото от жегите. За изхвърляне ли са?

Да, за съжаление. И аз открих една голяма в същото състояние.

# 477
На 1 стр има инфо

Ако мирише лошо е за кофата.

# 478
Моят мирише хубаво, но е като гел и е невъзможно да се ползва.

# 479
  • на Мелмак
ММ чете във форум за коли, че се ползва омекотител за гумените части по колата Wink

Общи условия

Активация на акаунт