Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Ехе, три ли станаха? Аз също искам да се присъединя, но ако искате да ги редуцираме до една, скрита?

# 406
Ехе, три ли станаха? Аз също искам да се присъединя, но ако искате да ги редуцираме до една, скрита?
  Да ,админите ,редуцирайте моля💝😊

# 407
  • Plovdiv, Bulgaria

Какво ще значи ИР? И аз мисля като теб ,въпреки че най-близките вече знаят.🥰💝😊

Инсулинова резистентност.

Групите видях и аз, че са се увеличили. Но това не значи, че все момичета от тук са ги направили, мисля. Но като гледам са със свободен достъп, дори и заключени, та може да се добави всеки, не само от форума например.

# 408
Добро утро мами как сте днес ? Как се чувствате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
Добро утро мами как сте днес ? Как се чувствате Stuck Out Tongue Winking Eye
  Добро да е,чудесно благодаря 💝🥰Дано да е така до термина. 😊😊💖При вас как е положението ?

# 410
Добро утро мами имам въпрос ..знам ,че не може да се пие Алое Вера ,а какво ще кажете за крем от алое Вера може ли да се мажем? Имам пъпчици които по принцип си ги мажа с 100% чист гел от алое ,но не знам до колко е полезно.

# 411
И аз се чувствам страхотно ако е така до края голям кеф нито ми се гади нито нищо HugStuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • София
Групата, която направи едната майка си е скрита, макар че още сме неактивни там. Ако искате дайте си e-mail да видя дали мога да ви пратя така покани, за да не трябва да я правим видима за всички!

# 413
🌸🌸🌸🌸💛💛💛💛😚😚😚
Добро утро . Днес официално съм в 6г.с.
Леко съм замаяна тази сутрин. Спрях кафето преди 10 дни,минала съм на 3 в 1. И го пия по 2,3 часа.. нямам гадене. Снощи малко ме боля корем,все едно разтроен. Но днес съм ок. При мен все още е запечена wc. Утре пътуваме към Варна за първия ми преглед. Вълнувам се... Само едно единствено нещо ме вади извън строя..вечер в 3 и 15 и в 3 и 20 ставам да пишкам. Всяка вечер от 14 дни на сам. Блъскам се във врати..бягам да не ме изяде нещо после..кошмарно е . А после 1 час въртене докато заспя. Мм казва ,че съм се превърнала в таласъм..🤔🤔 и продължавам да не мога да спя на лявата страна...

# 414
Добро утро мами имам въпрос ..знам ,че не може да се пие Алое Вера ,а какво ще кажете за крем от алое Вера може ли да се мажем? Имам пъпчици които по принцип си ги мажа с 100% чист гел от алое ,но не знам до колко е полезно.

Не е проблем да се използва крем. Все пак, не го мажи върху разранени участъци.

Аз заспивам рано и се събуждам рано, не мога да си вляза в режим. А вчера си дремнах и след работа 2 часа. 😁😁

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 11:23 от Tsundoku_5

# 415
Добро утро! Аз днес съм в 5с. и 1ден уж, така и не можах да си изчисля точните дни с тая късна О и сега с още по-голямо нетърпение чакам 6-ти за да каже АГ-то. Не че в процеса няма да се смени термина, ама все пак Grinning
Все още нямам корем, само се подува малко като хапна.
brrrrrrrr при мен пък WC-то си е все така редовно. През нощта ставам само по веднъж да пишкам. Вчера като легнах в 21:30ч и се събудих чак в 6ч. За сега симптоми нямам, освен секундни боцкания около областта на яйчниците. Дано само тази липса на симптоми не е затишие пред буря Grinning

Имам въпрос: Започнали ли сте да оглеждате неща за вас и за бебето? От къде ще пазарувате (примерно Джъмбо, H&M)? Смятате ли да използвате Ebay и други оналйн магазини? Ще се радвам в течение на времето, да публикувате линк (ако има) на дадена покупка и да кажете какво сте купили и защо Hug

# 416
Охх хипохондрията ме гони яко момичета.Като ходя до тоалетна и се бърша постоянно гледам дали има кръв или някакво странно течение привидя ми се леко розово преди малко и съм сега през две минути в тоалетната ,бърша и гледам 😂😂😂😂😂 Не е нормално това

# 417
Добро утро и от мен , аз със съня съм много зле , изобщо само въртене, ставане до тоалетната нещо не мога да спя добре събуждам се с главоболие ужасно. Wc е много запечено каквото и да правя не знам как ще се оправя с това , това ми беше първия сън иначе на бебенце беше едно прекрасно момиченце и аз бях толкова влюбена в нея само я държах и не можех да повярвам колко е красива и колко много я обичам , беше много сладко. Болки имам от време на време и ми се гади само вечерно време и нищо не ми се яде сладко изобщо, а толкова обичах. Чакам си само прегледа неспокойно, че се ядосвам в какви филми човек може да се вкарва сам

# 418
Veselina и аз съм така през две мин в тоалетната то нали знаеш страх лозе пази а след три аборта направо съм страшна паника а и сам на утрогестан вагинално и те изтичат по малко и все съм в тоалетната от страх

# 419
Didi аз съм леко песимист и честно казано ще купувам каквото трябва живот и здраве на финала.

Общи условия

Активация на акаунт