Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Влез в настройки излиза най-отпред.Пише бременност мисля че ро се натискаше.

[/list]
    Аз от моя календар- приложение ,следящо МЦ.

Този ли имаш предвид?

Аз с това приложение от години следя МЦ,  но не виждам откъде да въведа бременност и ми стои сега на закъснение.....

# 451
    • Варна
    Знам го това, приятелки са ми го показвали, но аз използвам Apple и не е налично за iOS. Имам някакво друго, но за да премина в pregnancy mode иска да го плащам на месец... Мислех си, ме проблемите на айфона с платените приложения вече са в миналото, но явно не 😂 Някоя използва ли подобно на “Моят календар” безплатно приложение за айфон?

# 452
    Да,това е приложението .В настройки имаш опция бременност. 🤗🤗🤗

# 453
    Мнооого благодаря! Flowers HibiscusHearts Flowers Rose
    Имам го това приложение. Но... чак сега разбрах как да го настроя за новото предназначение. Simple Smile

# 454
    Аз ползвам "няколко" Joy Най-интересно е Pregnancy+, а си следя основната информация в Nurture (следях си МЦ с Glow, а Nurture е варианта за бременност)

# 455
    Благодаря ви много за помощта Simple Smile  въведох всичко,  но ми изчислява, че съм в 4 г.с + 1 ден,  а аз мисля, че съм в 5+1...
    Последна МЦ започва на 25.09.

На вас как ви изчислява приложението?

# 456
    Благодаря ви много за помощта Simple Smile  въведох всичко,  но ми изчислява, че съм в 4 г.с + 1 ден,  а аз мисля, че съм в 5+1...
    Последна МЦ започва на 25.09.

На вас как ви изчислява приложението?
    Аз съм с приложение Моят Календар .И си ми изчислява точно. Няма как да се знае колко точно е лутеалната фаза. При Всяка жена е различно . На база данни от следене на цикъла, като се зададе бременност,се смята от ПЪРВИЯ ДЕН НА ПОСЛЕДНИЯ ЦИКЪЛ.

# 457
    Хмм ,айде де.., кой казва истината сега 🧐😃Аз имам  приложението моят календар-показва ми 4с4д и сега си изтеглих Фея-5с.. 🤔🙄

# 458
    Чхг  и тогава календара ...Ако не е ползван до сега.

# 459
    Aз съм с Pregnancy+ и си ми изчислява правилно. А и е много интересно.

# 460
    • Варна
    Изтеглих Pregnancy +, интересно е да! Показва ми,че бебенцето е колкото оризче Heart миличкото колко е мъничко

# 461
    И аз във Фея вървя една седмица напред, но всички др калкулатори ми дават, че сега съм в 5с2д.

# 462
    Lemons, има и да си разглеждаш бебето в 3D, а също така можеш да разглеждаш снимки от ултразвук на бебета във всяка седмица. Ето го моето в 5 седмица как изглежда...

Даже и сърчицето му започва да бие и се вижда... Много е вълнуващо! Heart Eyes

# 463
    Аз използвам едно приложение майко мила бременна съм в него излиза абсолютно всичко дори колко е голямо бебето мойто е колкото боровинка мн е интересно

# 464
    Аз точно Pregnancy не мога да си изтегля и не знам каква е причината.
    Иначе ,да това е приложението за което говорех,явно доста от вас именно него ползват. Simple Smile
    Бонбон,да точно в 4 г.с. и 1 ден си,което значи,че си в първия ден от 5та седмица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт