Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
И аз вечер предимно пишкам много и през деня горе долу ама не толкова , иначе всичко си ми е нормално чак се случва в ежедневието да забравям че съм бременна 😂

# 526
А имате ли усещане понякога все едно си усещате матката или при кръстосване на краката усещате ли ,че нещо ви контрира?🙄🤔Това нормално ли е .

# 527
Павлова да се казваше

# 528
Та вие как избрахте кой и къде ще следи бременността ви?  Мамите от София особено ме интересуват с конкретни болници Simple Smile
Аз не съм избрала още. В чуденка съм, но май и за мен това да ми е близо е с предимство.

# 529
Избрах си аз. Близо е до вкъщи и при нея родих предния път, та въобще не съм имала колебания.

# 530
А имате ли усещане понякога все едно си усещате матката или при кръстосване на краката усещате ли ,че нещо ви контрира?🙄🤔Това нормално ли е .
Да като клякам или се навеждам най-вече се едно притискам е така го усещам

Аз също си избрах , в МБАЛ Надежда , даже там живот и здраве искам и да родя имат пакети до 24г.с и после от 24 до края всички изследвания направо там се правят и е удобно д-р Ослеков проучих че е много добър и за сега там съм си избрала

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 16:57 от bubanka

# 531
Мaми боядиcвaте ли cе ? Или кaжете  aлтернaтивa някaквa ,че коcaтa ми е ужacнa aко не я боядиcвaм😢

# 532
  • Варна
Аз имах час днес при фризьор за боядисване и подстригване, но го отмених, защото аз се изрусявам и малко ме е страх да не ми стане лошо от перхидрола и оксидантите... иначе и моята коса е много зле и се чудя какво да направя?

# 533
Не би трябвало да е проблем. Алтернатива е безамонячна боя.

# 534
И аз съм с огромни корени, но мисля да изчакам  след 12та седмица, тогава е по-безопасно

# 535
Не би трябвало да е проблем. Алтернатива е безамонячна боя.
До колко е безвреднa обaче...Идеятa ми е дa не cе получaвa aлергичнa реaкция инaче aЗ по принцип ползвaм без aмонячнa.

# 536
  • Plovdiv, Bulgaria
Plamъche ще ходя на ФМ при Борислав Иванов, медлайн. Похвалиха ми го, бил голям специалист. Предния път бях в Селена при една лекарка, забравих й името обаче...И от там си бях доволна, доста обстоен преглед беше.

Снощи изповръщах всичко де що имам в мен, вечерта не смеех да пия вода, че веднага в връщах. Надявам се да е било еднократно,вирус примерно, макар че приятелка каза че така била до 3м... Това е пълен ужас. Взех си деган да имам.

Аз ще си се боядисвам, не мисля че е някакъв проблем. Ако не го правя рискувам да стана като бабичка в косата 😁 Иначе има оцветяващи шампоани, примерно ако е само за корен..но май не издържат дълго. Не съм пробвала.

# 537
Честито сърчица,мамчета! Много се зарадвах,но особено на двечките,мале как вътрешно ми се иска и аз да имам близнаци,макар,че се чудя ако се случи,какво ще правя после хахаха да не стане както има приказка,внимавай какво си пожелаваш Simple Smile
Днес имах някакво бодежи отдясно,чудя се и се мая.Гърдите продължават да са ми болезнени като пипам зърната.
Снощи като легнах уж за малко ,ММ тръгна за нощна,аз заспах и се събудих в 1:30 .Почнах да чистя и да простирам ,мислех да готвя вечерта,ама така ми се спеше,че направо душата ми спи,ужасно е.Нвмам търпение да дойде неделя да поспя повече и да не съм на работа .Някой клиенти ме изнервят много,и се усещам,опитвам се да се владея,.
Баба ми беше преди малко на работата,добре,че нищо не забеляза,макар,че и с якето малко синминлипи коремчето.Само си виках да не ме почне да ме разпитва,че няма как да в лъжа,а не е нито мястото,нито момента за подобни разговори.Замина си и се поуспокоих.

Аз преди се боядисват,но ей така за разнообразие,иначе за сега нямам бели коси.Подстригвам се един път в годината и то пак за разнообразие,нямам цъфтящи краища дори.Не знам на какво се дължи,но проблеми с косата не съм имала или от шампоаните,които използвам.Мия се само с шампоан и балсам "Здраве" .
Не съм чак някаква голяма суервеница,но няма да се подстригвам докато не родя, живот и здраве.

Хубава вечер на всички!
Не забравяйте да гласувате утре,защото от това зависи и бъдещето на неродените ни все още деца Simple Smile

# 538
Криси, много ти благодаря за отговора. Сега ще погледна из гугъл за този доктор.

# 539
  • София
Здравейте, присъединявам се към темата с термин 30.06 по мои изчисления. Само тест положителен съм видяла, дори нямам кой знае какво закъснение. Второ детенце ми е, първото е инвитро, а това не - и чак не ми се вярва още.

Общи условия

Активация на акаунт