Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 358
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Колата е вредна, факт. Аз не близвам никакво газирано и сокове иначе. Освен лятото джис с тоник 😀 Обаче няколко глъдки кола и ми светва пред очите.
И препечени филийки ям, половин хляб ометох днес, мъжа ми ми се смее, че толкова не съм яла за последната година.

# 91
Относно гаденето, с първото дете нямах никакви такива драми, надявам се и сега да е така, но пък се будя всяка нощ към 5ч и преди 6 и нещо не успявам да заспя, после ми се спи цял ден в офиса, дънките и на мен сега започнаха да ми стискат буквално след теста за бременност, а първия път ми пролича чак в 6ти месец, дори не знам как ще се крия до края на трети месец, като ходя от сега с дънки за бременни

# 92
Аз не мога да се крия, толкова ми е радостно, че само разправям насам, натам😀

# 93
При мен няма почти нищо ново. Продължавам да се боря с кашлица, но поне вече носа ми се отпуши, не съм на легло и апетита ми започна да се възвръща. Имунитета ми обаче още си е слаб - тъкмо се пооправя малко и хоп пак се появява я гърло, я нос.. Пия Биозин Мама, но явно не е достатъчно. Правих инхалации тази вечер, почвам и всеки ден по един лимон с мед. Не ми се мисли как ще изкарам студените месеци..
Онзи ден, точно 6с.+0 имах и първото повръщане, слава Богу не се повтори. За момента имам само пораснали и болящи гърди.
Нямам търпение за следващия преглед на 22ри чак да се успокоя малко. Много бавно минават дните до преглед..

# 94
    И аз съм с номер 3,непланирана,но ще му се радваме както нказа мъжа ми. Не ми се гади, много ми се спи. И с предишните не съм повръщала, сутрин съм що годе добре. Понеделник ще запазвам час за лекар.

# 95
    Наистина гърдите никога до сега не са ме боляли така... чак е странно как се подух от както разбрах. Кръста също не остана по назад. Лошото е че забременях 80 кг заради хормоните,а и  от януари не пуша никакви цигари. От няколко дни съм спряла и алкохола,всичко става много бързо. Чакам 25.10. За първото посещение про Аг.

# 96
    Относно гаденето, с първото дете нямах никакви такива драми, надявам се и сега да е така, но пък се будя всяка нощ към 5ч и преди 6 и нещо не успявам да заспя, после ми се спи цял ден в офиса, дънките и на мен сега започнаха да ми стискат буквално след теста за бременност, а първия път ми пролича чак в 6ти месец, дори не знам как ще се крия до края на трети месец, като ходя от сега с дънки за бременни

Добро утро,момичета! Simple Smile И аз ще трябва да си купувам вече дрехи за бременни.Цяло лято изкарах с едни къси дънкови гащи за бременни от Лидъл,толкова удобни не съм имала през живота си.Само пера,съхнат и пак ги обличам Simple Smile В моя град няма за бъдещи мамчета магазини и ще търся от интернет,но как ще намирам да ми паснат,незнам особено с долнищата,защото съм 161 см.
    Миналата седмица си поръчах ей този пуловер на снимката,която съмморикапила.Постоянно ми се появява тук на реклами и във фейса,та си направих една поръчка,да видим кога ще дойде.Регулира се и е широка панделки те са страшно сладки,аз харесвам такива модели Simple Smile Имаше само бял цвят.
    По принцип винаги съм си имала коремче,но сега направо все едно съм си в напреднала бременност .Тъй като бях започнала да си записвам теглото,вече съм с +2 килограма близо .Облека ли дори суичър да ми е лепнал си личи ужасно,което ме изнервя и даже усещам някой погледи от сега.Не ,че ми пука,но искам да мине прегледа и някак да ми е по-спокойно,не че после има гаранция ,че всичко ще е наред,но да мога поне с усмивка да кажа,да ще си имаме бебе,ако някой ме попита директно.

Тази сутрин ММ се върна от нощна смяна ,а аз бях заспала в хола.Той легна при мен ,но преди половин час зверски огладнях ,а кухнята и хола ги дели само един барплот.Лекичко се изплъзнах да не го събудя и взех от хладилника възможно по-тихо сирене и сладко,хляб и една дъска и сега съм в спалнята.Хаонах две филии и съм Ок вече Simple Smile Може би ,ако не бях в това положение нямаше да стана ,защото сега ми е паднала да полежа и поспя и аз повече ,но сякаш си казвам,че бебето е гладно и няма да го мъча,луда работа Simple Smile

Прекрасна неделя на всички,много усмивки и слънчеви моменти (докато ги има,че с тази зима след това.... Simple Smile )

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 10:48 от Irina Jolie 616216

# 97
    Моите дрехи са от ХМ и Уайкики, и двете май могат да се пазаруват и онлайн

# 98
    Моите дрехи са от ХМ и Уайкики, и двете май могат да се пазаруват и онлайн

Май ,да.Аз до сега от тях само когато ходим в София до някой Мол съм си взимала.Но наистина ще проверя и в нета.Обикновено пиша в търсачката какво търся и цикам на изображения,но така често попадам на нещо,което ми харесва,а вече го няма или няма размер.
    С предната бременност си поръчах една "красива" рокля за бременни и като дойде,беше най-ужасната дреха,която съм виждала ,нито цвят,нито модел,нищо като на снимката.Само дадох 70 лв и седи в един плик под леглото,няма и на кого да я подаря,но и такова грозно нещо подарява ли се изобщо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 99
    Здравейте и от мен!
    Вчера бях на първи преглед и всичко си е наред, на 29ти живи и здрави съм пак на преглед да чуем и сърчице!
    Винаги до сега съм била доволна от моята гинеколожка, но този път нещо се разочаровах! В момента съм пред дилема дали да се откажа от нея, при нея ходя с допълнително здравно и до вчера всичко си беше от фонда, а сега било бременност и веднага ми взе пари, не ми е за парите, а за отношението!!! Вие избрали ли сте си вече лекър, който да Ви води ЖК и дали е по ЗК или на частно?
    Благодаря!

# 100
    • Plovdiv, Bulgaria
    Аз за сега се чувствам добре като цяло, по календар съм 5г.с. Предполагам след седмица, две ще почнат неразположения, ако има. Лошото е, че следващите 3 седмици трябва да съм плътно на работа, а малкия нещо и той пак е със сополи и кашля от тях...

С апетита нямам проблем за сега, но аз трябва да внимавам много какво ям, че съм с ИР. С предната бременност качих 10кг само, сега ще се постарая пак да са малко, защото си имам доста излишни така и така.

Дрехите си ми стават, нямам промяна в кг. Сигурни ще карам с клинове, по плътни ще търся и някоя рокля/туника отгоре. Не ми се инвестира в дрехи за бременни, особено ако си остана вкъщи зимата. Иначе в h&m редовно има намалени и в магазина, и онлайн. Лошото е,че номера трудно се намират

# 101
    Скрит текст:
    Здравейте и от мен!
    Вчера бях на първи преглед и всичко си е наред, на 29ти живи и здрави съм пак на преглед да чуем и сърчице!
    Винаги до сега съм била доволна от моята гинеколожка, но този път нещо се разочаровах! В момента съм пред дилема дали да се откажа от нея, при нея ходя с допълнително здравно и до вчера всичко си беше от фонда, а сега било бременност и веднага ми взе пари, не ми е за парите, а за отношението!!! Вие избрали ли сте си вече лекър, който да Ви води ЖК и дали е по ЗК или на частно?
    Благодаря!
    Привет!
    Аз също съм в дилема как точно и при кой да се следя. Може би ще ходя и по ЗК и на частно, отделно фонда ми каквото покрие от частните посещения. В момента ходя при репродуктивната, но най-вероятно още 1 или 2 прегледа и след това ще трябва да се преориентирам. Приемам предложения за София понеже живея отскоро тук и нямам много впечатления от АГ.

# 102
    Пфф, днес имам нещо като менструална болка ниско долу, уж са нормални тия неща, ма малко ме притеснява, вчера прекалих с разходките, май по-рано ще отида на преглед Simple Smile

# 103
    • София
    Аз кг не съм качила още, но също започвам от повечко и трябва да внимавам да не кача много. С първата бременност качих 16кг, ама с тази и 10 ще са ми много. Обаче сложа ли си дънките и имам чувството, че ме стягат и не мога да дишам, ще търся май скоро за бременни. Иначе в повечето време изобщо не се чувствам бременна, обаче два дена подред се будя адски гладна все едно не съм яла от два дена и после дори да ям ми е лошо и леко ми се гади.

# 104
    Добър вечер мами. Можете ли да напишете какви изследвания са ви пуснали Аг-тата на 1вия преглед. Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт