Есента дойде, Майското бебе ще хапва пюре :) - Тема 2

• 19 861
  • 823
  •   1
Отговори
# 180
Аз го слагам от 4 месечен на такова бънджи,но за много малко.Доколкото разбрах не трябва да се слага,че се изкривяват костите, защото нямат силата да си държат кръста изправен.Моя го слагам за по 5 минутки,а ако го виждам,че е изморен и стои отпуснат не го слагам хич.И със седенето е същата работа,ако може да си държи кръста изправен може,ама ако е прегърбен и отпуснат му е рано.Ама това е моето мнение,базирано на разни статии.

# 181
Здравейте и от мен. Записвам се с малко закъснение. Бебе Елена, родена на 31 Май, 3.120кг, 50см Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 21:50 от Marty66

# 182
Здравейте и от мен. Записвам се с малко закъснение. Бебе Елена, родена на 32 Май, 3.120кг, 50см Simple Smile

Ехее 32-ри май та ти си си направо за юнската тема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
Лоша работа е този редактор 😁😁

# 184
  • Благоевград
Здравейте и от мен. Записвам се с малко закъснение. Бебе Елена, родена на 31 Май, 3.120кг, 50см Simple Smile

Здравей,ние също сме родени на 31 май Simple Smile

# 185
Момичета ваще бебчета само на обяд ли спят? Немога да си обясня защо не спи нощем моето ама въобще и в повечето случаи му е скучно. Данеби много да спи през деня незнам. Сутрин става в 6,7 и към 9,10 придремва половин един час после на обяд спи 1,2 часа ако спи час два после привечер пак спи час ако спи на обяд 3 часа повече не сп идо вечерта.

# 186
Момичета ваще бебчета само на обяд ли спят? Немога да си обясня защо не спи нощем моето ама въобще и в повечето случаи му е скучно. Данеби много да спи през деня незнам. Сутрин става в 6,7 и към 9,10 придремва половин един час после на обяд спи 1,2 часа ако спи час два после привечер пак спи час ако спи на обяд 3 часа повече не сп идо вечерта.

Ние спим след всяко хранене поне по час и половина а вечер яде в 10.30 последно и чак сутринта го събуждам към 8 иначе сигурно и до 11 ще спи 😄

# 187
  • София
Бебе - мечта си имаш. Моя  бебок ляга в 8-8.30 вечер...вечв започна да се буди към 3-4 за храна. Преди спешв до 6.30 сутрин. Сега след това хранене спи до към 7-7.30. После през деня има две три трямки от по половинчас, ако сме вкъщи. Ако сме навън чоже да спи и два часа, но само в раницата...в количка не влиза, то са писъци, то е чудо. Нямам грам време през деня да обърна внимание на баткото, който категорично отказа да ходи на ясла, защото имало много бебета там...

# 188
Да наистина бебе мечта! Ние се храним през 3 часа през ноща. А се будим през половин. А какво ви е дневното хранене заместихте ли вече някое? Етп го нашето:
6:00 АМ
9:00 АМ
12:00 зел. пюре през ден с пил.месо
15:00 оризова каша +АМ или плодово пюре +АМ
18:00 АМ
21:00 АМ
И после цяла нощ АМ

# 189
Бебе - мечта си имаш. Моя  бебок ляга в 8-8.30 вечер...вечв започна да се буди към 3-4 за храна. Преди спешв до 6.30 сутрин. Сега след това хранене спи до към 7-7.30. После през деня има две три трямки от по половинчас, ако сме вкъщи. Ако сме навън чоже да спи и два часа, но само в раницата...в количка не влиза, то са писъци, то е чудо. Нямам грам време през деня да обърна внимание на баткото, който категорично отказа да ходи на ясла, защото имало много бебета там...

В интерес на истината и той заспива към 8.30 9 тъй като в 7 е ял, но аз го будя в 10.30 да яде и после пак го слагам в леглото и си заспива без проблем просто гледам последното ядене да е към 10. 30 и така сме от втория месец  😊. Иначе на нас количката ни е любима там също спи а ако не спи не мрънка и не реве заиграва се с дрънкалките и се возим,но аз вече доста го повдигнах и му е интересно навън Simple Smile

# 190
Да наистина бебе мечта! Ние се храним през 3 часа през ноща. А се будим през половин. А какво ви е дневното хранене заместихте ли вече някое? Етп го нашето:
6:00 АМ
9:00 АМ
12:00 зел. пюре през ден с пил.месо
15:00 оризова каша +АМ или плодово пюре +АМ
18:00 АМ
21:00 АМ
И после цяла нощ АМ

Ами аз само в началото го хранех на 3 часа, но той не искаше да яде и увеличих на 3.30
Сутрин 8ч - 150мл АМ
11.30 от няколко дни захранваме и днес ще дам цяло пюре
15ч.- 180мл АМ
18.30 - 19ч. 180мл АМ
22.30-23ч 180мл АМ

# 191
G. Kehaiova на колко месеца сте и колко тежките? Ние сме на 5 и малко и сме почти 8 кг. И по колко АМ давате?

# 192
G. Kehaiova на колко месеца сте и колко тежките? Ние сме на 5 и малко и сме почти 8 кг. И по колко АМ давате?

На почти 6месеца сме и днес сме на преглед миналия месец бяхме 7,500. хапва по 170мл АМ. Давам му колкото иска понякога изяжда и 150,160. Последния пък бяхме качили кило и малко сигурно и пак толкова сме качили, док казва че е качил много, пък незнам. Той си хапва добре и му стига не мога да му намаля яденето.

# 193
  • София
Аз се чудя от кога да вкарам месото. На обяд яде по 125 грама пюре, но после суче още. Та не ми е съвсем заместено. Следобяд понякога давам пюре, понякога давам да си смуче круша.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:37 от ditmade

# 194

На почти 6месеца сме и днес сме на преглед миналия месец бяхме 7,500. хапва по 170мл АМ. Давам му колкото иска понякога изяжда и 150,160. Последния пък бяхме качили кило и малко сигурно и пак толкова сме качили, док казва че е качил много, пък незнам. Той си хапва добре и му стига не мога да му намаля яденето.

Ние последния месец бяхме качили 670 грама, но той много се движи върти се като пумпал сам абсурд да го оставиш ако не е в кошарата.. Важното е как се чувства детето като му се яде да яде.. Ние винаги си изяждаме всичко а вие как спите по корем гръб? От както се научи да се обръща по корем си спи само по корем сам се обръща.. Аз го слагам по гръб но той на втората секунда е по корем и заспива за миг 😄

Общи условия

Активация на акаунт