Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 105

Забележете погледа на Кадир  JoyJoyJoyJoyJoy

Joy Joy Joy Joy Joy

Вуслатските снимки били от вчера, рускините ме подведоха. Innocent нейсе . . .
Да, аз ги видях вчера...ма нищо де...пак са нови.

# 106
  • Варна
Ще ги броим за нови : )))) Васе.

Много интересна сцена беше. Анета си спомня доста неща добре. Дали не се преструва? Да й имам избирателната памет : ))))

# 107
Сега вече ги видях снимките , не е от нета , на макс ми е .Според мен е от версията , но важното ,че ги видяхме !
И на мен тази история с Кан винаги ми е била странна . Представят сериали или не започнали, или с излъчени 2-3 епизода . Глупава работа , но пък може на следващата година да отидеш , ако си пропуснал тази .

# 108
Фили, не е от версията...защото по тази логика и ние с Боби нямаше да ги видим Peace ма нейсе...така и не разбираме точно защо едни ги виждат, а други, не Laughing

# 109
Васе , на мен много рядко ми се случва да не видя , аз през деня съм на служебния комп . Но определено ми се е случвало да не видя снимки от тела , ако версията на този , който ги е публикувал  е старата мама .

# 110
... Но определено ми се е случвало да не видя снимки от тела , ако версията на този , който ги е публикувал  е старата мама .
Ами точно, де. От нещо друго е, а не от версиите (когато няма бъг). Аз днес видях снимките на Линда от телефона с новата версия, нищо че са публикувани от старата.

# 111
  • София
Понеже съм нетърпелива вече за старта на ДП, та реших да надникна в темата за Енгин. Там са качили новина, прясна, прясна...
В "Gecce" са публикували новината, че Енгин и Несли вече пътували към Черна гора. Явно там ще започнат първите снимки, а след това на 25-ти ще стартират и снимките в Мугла  newsm44  

https://www.gecce.com/haber-engin-akyurek-ile-neslihan-atagul-montenegro-yolcusu

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül, Montenegro yolcusu!
(Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл са на път за Черна гора!)

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ün başrolleri paylaşacağı Sefirin Kızı'nın yurt dışı çekimleri Montenegro'da gerçekleşecek.
Star TV'nin merakla beklenen Sefirin Kızı isimli dizisi 25 Ekim'de motor diyecek. Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ü bir araya getiren dizinin çekimlerine Muğla'da başlanacak. Sefirin Kızı'nın yurt dışı çekimleri ise Montenegro'da yapılacak.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 17:56 от БлагаВест

# 112
Линде, чудесна нивина Peace

Ето и при рускините.

✅New Неслихан
от Арт-директорa сериала «Дочь посла» Онура Туга
за кулисами подготовительных репетиций сериала.

Heart Eyes

# 113
Арабите в туитър разправят, че е с екипа, на предварителни репетиции за ДП. Сега проверих, от Онур Туг е публикацията в инстаграм, която е арт директор на продукцията.

Линде, аз от публикацията на Gecce разбрах, че ЩЕ отидат, а не, че вече пътуват. Демек, претоплени манджи още.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 18:11 от Еванджелин

# 114
Еве, на мен Гугъл ми превежда заглавието - Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл са на път за Черна гора!

# 115
Къде сте другаркиииии ? Rolling Eyes
Хората са в Кан , а от от нашата Дъщеря ни вест , ни кост .И това дето изтича в мрежата не се знае колко е истина . Ега ти мистерията , вече много започвам да се нервя . Кога ще снимат няколко епизода , кога ще започнат излъчването ... Даже Рамо са по-напред с материала от тях .Ама нейсе ...
Между другото аз разчитах ,че Несли ще се снима с Мурат , много биха си отивали , ама и с Енгин ще са хубава двойка .Разчитам ,че е намалил косата , за да изглежда по-млад и по- секси Smiley

# 116
Привет, девойки Hug

Филе, ми нали и аз затова съм се затръшкала от известно време Joy

Васе, написано е в статията - gidecek, демек ще отидат. Така погледнато, гугъл може да го преведе - На път са да отидат в Черна гора Joy

Чета последни клюки, във вторник щели да сложат Дъщерята. Събира се добра компания - Мафията по АТВ, Жена по Фокс, Рамо по Шоу тв и Дъщерята по Стар Head BandJoy
Ще хвърчат глави, сигурно е.

Чака ни яка драма изглежда, защото историята била разрушителна. За Енгин пишат, че с неговия Санджар и ще се ядосваме, и ще потъгуваме. За Наре няма инфо засега.

# 117
Хелоу къзлар Heart Eyes
Еви Hug , това за вторник сигурно ли е ? Аз се надявах за сряда  , ще ми се и Рамо да погледна Expressionless , ама като се замисля май ще ми дойдат много он лайните Satisfied Важното е да започнат вече !
И пак да се върна на Кан - и сериалът на Халит Ергенч там , много чудно това - сериали , които въобще не са започнали ( Вавилон , Скъпо минало , Осман ) са там ...ами ако са пълен провал ?  В такъв случай и Дъщерята да бяха отишли , поне да ги бяхме видяли заедно , стига с тези колажи Rolling Eyes

# 118

Васе, написано е в статията - gidecek, демек ще отидат. Така погледнато, гугъл може да го преведе - На път са да отидат в Черна гора Joy

Ясно bouquet Гугълчо може да го преведе така, ама ако го знае Laughing не знам що му се вързах, като знам, че превежда едно към гьотере Laughing

Но от друга страна това е излязло при рускините днес.

От исполнительного директора.
В ТТ пишут, что часть команды и Несли уже в Черногории.
#SefirinKızı

В сторито си в инстаграм, вчера пусна тази снимка и снимката на Несли.

https://www.instagram.com/stories/onurtug/?hl=bg

И

Погледнах постера на Вавилон. Събрали са доста известни актьори в него.

Привет, момичета Hug Hug Hug

Чета последни клюки, във вторник щели да сложат Дъщерята. Събира се добра компания - Мафията по АТВ...

Интересно ще бъде. Нашият посланик е участвал в Мафията и ще се изправи срещу колегите си за рейтинг Laughing

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 11:37 от savovas

# 119
Аз не намирам доказателства, че са в Черна гора. Иначе вчера писах, че Онур Туг /русата мацка на снимката/ пусна снимката с Несли и писаха арабите, че са на репетиции с екипа, но за Черна гора не ставаше дума Blush
Вероятно са имали четене на сценария, не знам.
Другата на снимката, Зелиха Орман, досега беше в екипа на Вуслат.

Общи условия

Активация на акаунт