Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Линде , не виждам снимките

# 91
Привет, момичета Hug Hug Hug

Линде, мерси за снимките и разказа /запозната съм, защото четох за Осман още като се каза, че ще правят такъв проект/.

Фили, аз виждам снимките... и от тела, и от компа. 

# 92
Привет, мацки Hug

Линде, и аз не виждам снимките, за съжаление.

Ама вече започвам наистина да се ядосвам на тези продуценти на Дъщерята... От три месеца се знаят главните актьори в сериала. Имат готов сценарий, уточнени режисьор, оператор... Толкова ли нямаха пари, да направят един постер, малко промо, филан, и да го представят в Кан? Гледам, че има други още незапочнали сериали, които се презентират там. Яд ме е, много ме е яд Imp Наистина не заслужават Енгин и Неслихан Head Band

# 93
  • Варна
Еви, за Осман и участието на Бурак се говори от 1 година. А чак сега сколасаха да пуснат нещо.
Така ,че не се ядосвай. Бавно стават нещата. Сигурно си изчистват сценария, концепциите, гардероба, обстановката - много работа има , наистина е много. Сигурна съм, че работят и по дигиталната част с презентацията. Няма да се загуби. Кан си е там. Догодина ще се продават : ))))

# 94
Както върви, Боби, до догодина я камилата, я камиларя.
Аз не говоря за Осман. Рамо, Вавилон, и други също са там.

Да се допълня, също смятам Бурак за невероятно нелеп с поведението си.

# 95
Еве, и аз се ядосвам за Дъщерята...само някакви загадки подхвърлят и нищо съществено не пускат. Егати и тайната, егати и чудото Mr. Green откъде пък попаднахме на тези продуценти ooooh!/четох, че и с други техни проекти така са действали...само че при нас продължава твърде дълго/.

Еве, Фили, така виждате ли снимките на Линда?

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:10 от savovas

# 96
  • Варна
Според мен не виждате снимките заради слаба интернет връзка - не успява да ги свали. И при мен с телефона понякога става така и виждам празни постове.

Еви, Осман-а го дадох само за пример, че и с други сериали е така. Особено, които са много чакани и с известни актьори.

Рамо и Вавилон не мисля ,че ще станат хитове. Но ще видим. А и Вавилон няма да се излъчва по ТВ, а щял да се стриймва по някоя интернет платформа.

Мисля , че ви се струва бавно и мистериозно, защото нямате търпение за Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye
Може пък и да трябва финансово да уреждат нещата и като не са го направили , няма как да дават инфо.
Нека да си изпипат нещата ,че бързата работа , нали знаете.
Търпение, търпение му е майката ; )

# 97
Според мен не виждате снимките заради слаба интернет връзка - не успява да ги свали. И при мен с телефона понякога става така и виждам празни постове.

Боби, има логика Peace на мен не ми се случва...защото нета ми е силен/и вкъщи, и на тела/. Случва ми се само, когато старата и новата версия на маммата са в конфликт/бъгват се нещата/ Laughing но ако виждат снимките, които аз постнах от новата версия, значи не им е от нета...а е от нещо друго.

Едно към едно.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 14:56 от savovas

# 98
  • София
Сори момичета, че не всички виждате снимките. Дали пък не е от това, че са свалени от фотоапарата?  newsm78
Забравих да ви се изфукам  smile3506
Успях да се снимам до къщата, в която преди години снимаха сериала Асмалъ конак (Имението с лозите) с Озджан Дениз и Нургюл Йешилчай. Намира се в гр.Юргюп. Направили са паметна плоча пред нея, на която са изписани имената на всички участници, барабар със сценаристите, режисьорите и тези, които са написали музиката. Ние бяхме в съседния хотел. Самата местност е много красива.

Скрит текст:

# 99
Браво, Линде smile3501

Аз много го харесах сериала навремето. Остана си един от любимите ми.

Не е от това, че са свалени от фотоапарата Peace друга е причината.

# 100
  • Варна
Красива къща Линде.
Васе, може и да е бъг заради версиите.

Кадир е станал консултант към продуцентска компания 'ZB Medya - İletişim'

Нови за Вуслат от днес:
Ще разкаже ли Фериде на Султан за игрите на Азиз?

На мен ми е много интересна историята на Чакала, какво точно се е случило? И той е бил в игрите, платило е семейството му и се е отдръпнал след това. Но явно има връзки, знаят го.

И нещо от Деврим и Пънар Бибин ( Серпил) извън образите им за сериала. Серпил ми харесва много артистката как играе.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:14 от BVAR

# 101
Боби, сега няма бъг между версиите. Аз виждам снимките отвсякъде и в двете версии.

# 102
  • Варна
Минало й е значи на мамата Васе JoyJoyJoy

# 103
Минало й е значи на мамата Васе JoyJoyJoy
Joy Joy Joy Joy ма то не й се е случвало скоро Laughing последният път беше от преди около месец.

# 104
  • Варна
Ами зависи коги я бърникат ИТ-тата  JoyJoyJoy

Забележете погледа на Кадир  JoyJoyJoyJoyJoy

Кадир е бил водещ на церемонията по връчване на  наградите ''Altin Zambak 2019'' в културния център ''Akatlar''

И тия женища толкова високи от къде ги изкопават комшиите ?! Кадир хич не е нисък, а тия стърчат ли, стърчат.

Вуслатските снимки били от вчера, рускините ме подведоха. Innocent нейсе . . .

Общи условия

Активация на акаунт